CHARM CITY CROSS
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2001   Jonathan Page (usa)   Marc Gullickson (usa)   Alex Candelario (usa)  
2009   Davide Frattini (ita)   Michael Garrigan (can)   Adam Myerson (usa)  
2010   Davide Frattini (ita)   Valentin Scherz (sui)   Arnaud Grand (sui)  
2010   Davide Frattini (ita)   Valentin Scherz (sui)   Arnaud Grand (sui)  
2011   Ian Field (gbr)   Tom Van Den Bosch (bel)   Michael Garrigan (can)  
2011   Tom Van Den Bosch (bel)   Ian Field (gbr)   Dylan McNicholas (usa)  
2012   Nicolas Bazin (fra)   Ian Field (gbr)   Weston Schempf (usa)  
2012   Nicolas Bazin (fra)   Ian Field (gbr)   Flavien Dassonville (fra)  
2013   Jonathan Page (usa)   Lukas Winterberg (sui)   Stephen Hyde (usa)  
2013   Stephen Hyde (usa)   Jonathan Page (usa)   Michael Garrigan (can)  
2014   Cameron Dodge (usa)   Lukas Winterberg (sui)   Christopher Jones (usa)  
2014   Stephen Hyde (usa)   Dan Timmerman (usa)   Christopher Jones (usa)  
2015   Curtis White (usa)   Travis Livermon (usa)   Cameron Dodge (usa)  
2015   Curtis White (usa)   Cameron Dodge (usa)   Travis Livermon (usa)  
2016   Stephen Hyde (usa)   Kerry Werner (usa)   Curtis White (usa)  
2016   Stephen Hyde (usa)   Jeremy Powers (usa)   Dan Timmerman (usa)  
2017   Tobin Ortenblad (usa)   Jeremy Powers (usa)   Stephen Hyde (usa)  
2017   Stephen Hyde (usa)   Spencer Petrov (usa)   Kerry Werner (usa)  

5 victories: Stephen Hyde (usa)
3 victories: Davide Frattini (ita)
2 victories: Nicolas Bazin (fra), Jonathan Page (usa), Curtis White (usa)