GP BEGHELLI
 
 Italy
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Milano - Vignola
1956   Pierino Baffi (ita)   Giuseppe Cainero (ita)   Vasco Modena (ita)  
1958   Adriano Zamboni (ita)   Roberto Falaschi (ita)   Idrio Bui (ita)  
1959   Adriano Zamboni (ita)   Nello Velucchi (ita)   Roberto Falaschi (ita)  
1960   Alessandro Fantini (ita)   Mario Minieri (ita)   Angelo Coletto (ita)  
1961   Willy Vannitsen (bel)   Dino Bruni (ita)   Mario Minieri (ita)  
1962   Vendramino Bariviera (ita)   Alfredo Sabbadin (ita)   Mario Minieri (ita)  
1963   Adriano Durante (ita)   Raffaele Marcoli (ita)   Oreste Magni (ita)  
1964   Guido De Rosso (ita)   Adriano Durante (ita)   Diego Ronchini (ita)  
1965   Guido De Rosso (ita)   Michele Dancelli (ita)   Gianni Motta (ita)  
1966   Adriano Durante (ita)   Franco Bitossi (ita)   Marino Basso (ita)  
1967   Rudi Altig (ger)   Bruno Mealli (ita)   Ole Ritter (den)  
1968   Marino Basso (ita)   Eraldo Bocci (ita)   Ole Ritter (den)  
1969   Attilio Rota (ita)   Franco Bitossi (ita)   Dino Zandegu (ita)  
1970   Adriano Durante (ita)   Patrick Sercu (bel)   Luigi Sgarbozza (ita)  
1971   Marino Basso (ita)   Patrick Sercu (bel)   Luigi Sgarbozza (ita)  
1972   Julien Van Lint (bel)   Mauro Simonetti (ita)   Julien Stevens (bel)  
1973   Marino Basso (ita)   Patrick Sercu (bel)   Gianni Motta (ita)  
1974   Enrico Paolini (ita)   Felice Gimondi (ita)   Marino Basso (ita)  
1975   Rik Van Linden (bel)   Patrick Sercu (bel)   Pierino Gavazzi (ita)  
1976   Rik Van Linden (bel)   Pierino Gavazzi (ita)  
1977   Luciano Borgognoni (ita)   Marino Basso (ita)   Giuseppe Saronni (ita)  
1978   Rik Van Linden (bel)   Marino Basso (ita)   Giuseppe Martinelli (ita)  
1979   Roger De Vlaeminck (bel)   Pierino Gavazzi (ita)   Giuseppe Martinelli (ita)  
1980   Giovanni Battaglin (ita)   Francesco Moser (ita)   Silvano Contini (ita)  
1981   Gregor Braun (ger)   Francesco Moser (ita)   Giovanni Mantovani (ita)  
1982   Giovanni Mantovani (ita)   Francesco Moser (ita)   Giuseppe Martinelli (ita)  
1983   Francesco Moser (ita)   Fons De Wolf (bel)   Bruno Leali (ita)  
1984   Mario Beccia (ita)   Acacio Mora Da Silva (por)   Johan Van Der Velde (ned)  
1985   Emanuele Bombini (ita)   Marino Amadori (ita)   Stefano Colage (ita)  
1986   Roberto Visentini (ita)   Claudio Corti (ita)   Roberto Pagnin (ita)  
1987   Giuseppe Saronni (ita)   Maurizio Fondriest (ita)   Davide Cassani (ita)  
1988   Adriano Baffi (ita)   Giambattista Bardelloni (ita)   Stefano Allocchio (ita)  
1989   Adriano Baffi (ita)   Pierino Gavazzi (ita)   Silvio Martinello (ita)  
1990   Mario Cipollini (ita)   Giuseppe Citterio (ita)   Endrio Leoni (ita)  
1991   Silvio Martinello (ita)   Danilo Gioia (ita)   Flavio Vanzella (ita)  
1992   Andrej Teteriuk (kaz)   Mario Manzoni (ita)   Roberto Pelliconi (ita)  
1993   Alberto Elli (ita)   Massimo Podenzana (ita)   Stefano Della Santa (ita)  
1994   Angelo Lecchi (ita)   Gilles Delion (fra)   Maximillian Sciandri (gbr)  
1995   Angelo Canzonieri (ita)   Angelo Lecchi (ita)   Alessio Barbagli (ita)  
GP Beghelli
1996   Fabio Roscioli (ita)   Filippo Casagrande (ita)   Stefano Cembali (ita)  
1997   Stefano Zanini (ita)   Glenn Magnusson (swe)   Luca Mazzanti (ita)  
1998   Stefano Zanini (ita)   Luca Mazzanti (ita)   Paolo Bettini (ita)  
1999   Michael Boogerd (ned)   Alexandre Vinokourov (kaz)   Dario Frigo (ita)  
2000   Marco Serpellini (ita)   Romans Vainsteins (lat)   William-Chann McRae (usa)  
2001   Andrej Tchmil (bel)   Jaan Kirsipuu (est)   Paolo Valoti (ita)  
2002   Gianluca Bortolami (ita)   Daniele Nardello (ita)   Nicki Sørensen (den)  
2003   Luca Paolini (ita)   Martin Elmiger (sui)   Luca Mazzanti (ita)  
2004   Danilo Hondo (ger)   Fabio Baldato (ita)   Karsten Kroon (ned)  
2005   Murillo Antonio Fischer (bra)   Paolo Bettini (ita)   Paride Grillo (ita)  
2006   Sergio Marinangeli (ita)   Ruggero Marzoli (ita)   Riccardo Ricco (ita)  
2007   Damiano Cunego (ita)   Fabian Wegmann (ger)   Alessandro Bertolini (ita)  
2008   Alessandro Petacchi (ita)   Mikhaylo Khalilov (ukr)   Giuseppe Palumbo (ita)  
2009   Francisco Jose Ventoso Alberdi (esp)   Giovanni Visconti (ita)   Enrico Rossi (ita)  
2010   Dario Cataldo (ita)   Jakob Fuglsang (den)   Daniele Pietropolli (ita)  
2011   Filippo Pozzato (ita)   Manuel Belletti (ita)   Giovanni Visconti (ita)  
2012   Nicki Sørensen (den)   Fabio Felline (ita)   Matteo Rabottini (ita)  
2013   Leonardo Fabio Duque (col)   Manuele Mori (ita)   Elia Favilli (ita)  
2014   Valerio Conti (ita)   Kristjan Koren (slo)   Ilnur Zakarin (rus)  
2015   Sonny Colbrelli (ita)   Manuel Belletti (ita)   Roberto Ferrari (ita)  
2016   Nicola Ruffoni (ita)   Filippo Pozzato (ita)   Jens Keukeleire (bel)  
2017   Luis Leon Sanchez Gil (esp)   Sonny Colbrelli (ita)   Elia Viviani (ita)