CLASICO RCN
 
 Colombia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1961   Ruben Dario Gomez (col)  
1962   Ruben Dario Gomez (col)  
1963   Martin "Cochise" Rodriguez Gutierrez (col)  
1964   Gabriel Halaixt (col)  
1965   Javier Suarez (col)  
1966   Javier Suarez (col)  
1967   Carlos Montoya (col)  
1968   Jairo Grijalba (col)  
1969   Alvaro Pachon (col)  
1970   Oscar Gonzalez (col)  
1971   Rafael Antonio Nino Munevar (col)  
1972   Albeiro Mejia (col)  
1973   Juan De Dios Morales (col)  
1974   Norberto Caceres (col)  
1975   Rafael Antonio Nino Munevar (col)  
1976   Jose Patrocinio Jimenez Bautista (col)  
1977   Rafael Antonio Nino Munevar (col)  
1978   Rafael Antonio Nino Munevar (col)  
1979   Rafael Antonio Nino Munevar (col)   Jose Patrocinio Jimenez Bautista (col)   Alfonso Florez Ortiz (col)  
1980   Fabio Navarro (col)   Antonio Londono (col)   Jairo Atehortua (col)  
1981   Manuel Gutierrez (col)   Fabio Parra Pinto (col)   Julio Alberto Rubiano Pachon (col)  
1982   Luis Herrera Herrera (col)   Fabio Parra Pinto (col)   Jose Samuel Cabrera Castanedas (col)  
1983   Luis Herrera Herrera (col)   Manuel Gutierrez (col)   Ramon Tolosa Calvo (col)  
1984   Luis Herrera Herrera (col)   Jose Francisco Rodriguez Maldonada (col)   Manuel Cardenas Espeitia (col)  
1985   Jose Francisco Rodriguez Maldonada (col)   Luis Herrera Herrera (col)   Israel Corredor Fonseca (col)  
1986   Luis Herrera Herrera (col)   Israel Corredor Fonseca (col)   William Palacios Navarro (col)  
1987   Fabio Parra Pinto (col)   Pablo Emilio Wilches Tumbia (col)   Alvaro Mejia Castrillon (col)  
1988   Alvaro Mejia Castrillon (col)   Luis-Alberto Camargo (col)   Pablo Emilio Wilches Tumbia (col)  
1989   Alvaro Mejia Castrillon (col)   Fabio Parra Pinto (col)   Oliverio Rincon Quintana (col)  
1990   Gustavo Wilches Tumbia (col)   Alvaro Mejia Castrillon (col)   Pablo Emilio Wilches Tumbia (col)  
1991   Fabio-Herman Rodriguez Hernandez (col)   Jose-Jaime Gonzalez (col)  
1992   Luis-Alberto Camargo (col)   Claudio Chiappucci (ita)   Luis Edgar Espinosa Sepulveda (col)  
1993   Luis-Alberto Gonzalez Gallego (col)   Julio Ernesto Bernal Gonzalez (col)   Oscar De Jesus Vargas Restrepo (col)  
1994   Julio Cesar Aguirre Cabrera (col)   Jose-Martin Farfan Pulido (col)   Libardo Nino Corredor (col)  
1995   Raul-Alexander Montana Herrera (col)   Henry Cardenas Orduz (col)   Pedro Alvaro Rodriguez Rosero (ecu)  
1996   Israel Antonio Ochoa Plazas (col)   Alvaro Lozano Moncada (col)   Jahir Humberto Bernal Ibanez (col)  
1997   Raul-Alexander Montana Herrera (col)   Hector-Ivan Palacio Montoya (col)   Juan-Diego Ramirez Calderon (col)  
1998   Raul-Alexander Montana Herrera (col)   Argiro Alberto Zapata Franco (col)   Israel Antonio Ochoa Plazas (col)  
2000   Juan-Diego Ramirez Calderon (col)   Elder Herrera Cortes (col)   Julio Cesar Aguirre Cabrera (col)  
2001   Juan-Diego Ramirez Calderon (col)   Jose Joaquin Castelblanco Romero (col)   Elder Herrera Cortes (col)  
2002   Jose Joaquin Castelblanco Romero (col)   Jose Daniel Rincon Quintana (col)   Freddy Excelino Gonzalez Martinez (col)  
2003   Jose Joaquin Castelblanco Romero (col)   Alvaro Sierra Pena (col)   Jairo De Jesus Hernandez Montoya (col)  
2004   Hernan Buenahora Gutierrez (col)   Felix Rafael Cardenas Ravalo (col)   Libardo Nino Corredor (col)  
2005   Libardo Nino Corredor (col)   Alvaro Sierra Pena (col)   Jairo De Jesus Hernandez Montoya (col)  
2006   Javier Gonzalez Barrera (col)   Libardo Nino Corredor (col)   Javier De Jesus Zapata Villada (col)  
2007   Javier Gonzalez Barrera (col)   Libardo Nino Corredor (col)   Juan-Diego Ramirez Calderon (col)  
2008   Oscar Sevilla Rivera (esp)   Mauricio Ortega Ramirez (col)   Juan Carlos Lopez Marin (col)  
2009   Mauricio Ortega Ramirez (col)   Francisco Jarley Colorado Hernandez (col)   Giovanny Baez Alvarez (col)  
2010   Felix Rafael Cardenas Ravalo (col)   Sergio Luis Henao Montoya (col)   Freddy Montana Cadena (col)  
2011   Rafael Infantino Abreu (col)   Julian Andres Rodas Ramirez (col)   Ivan Ramiro Parra Pinto (col)  
2012   Oscar Sevilla Rivera (esp)   Alex Norberto Cano Ardila (col)   Rafael Infantino Abreu (col)  
2013   Camilo Andres Gomez Archila (col)   Oscar Soliz Villca (bol)   Oscar Sevilla Rivera (esp)  
2014   Oscar Soliz Villca (bol)   Alex Norberto Cano Ardila (col)   Danny Alberto Osorio Calle (col)  
2015   Omar Alberto Mendoza Cardona (col)   Carlos Becerra Alarcon (col)   Cristian Montoya Giraldo (col)  
2016   Oscar Sevilla Rivera (esp)   Oscar Soliz Villca (bol)   Angel Alexander Gil Sanchez (col)  
2017   Juan Pablo Suarez Suarez (col)   Oscar Sevilla Rivera (esp)   Danny Alberto Osorio Calle (col)  

5 victories: Rafael Antonio Nino Munevar (col)
4 victories: Luis Herrera Herrera (col)
3 victories: Raul-Alexander Montana Herrera (col), Oscar Sevilla Rivera (esp)
2 victories: Jose Joaquin Castelblanco Romero (col), Ruben Dario Gomez (col), Javier Gonzalez Barrera (col), Alvaro Mejia Castrillon (col), Juan-Diego Ramirez Calderon (col), Javier Suarez (col)