GP CHANTAL BIYA
 
 Cameroon
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Flaubert Douanla (cmr)   Frederic Geminiani (fra)   Martinien Tega (cmr)  
2007   Peter Van Agtmaal (ned)   Julien Gonnet (fra)   Scott Lyttle (nzl)  
2008   Thomas Rostollan (fra)   Florent Barle (fra)   Flaubert Douanla (cmr)  
2009   Peter Van Agtmaal (ned)   Joseph Sanda (cmr)   Sylvain Georges (fra)  
2010   Martinien Tega (cmr)   Raoul Herve Mba (cmr)   Sebastien Galtie (fra)  
2011   Yves Ngue Ngock (cmr)   Marek Canecky (svk)   Sebastien Reichenbach (sui)  
2012   Alexandre Mercier (sui)   Aurelien Gay (fra)   [DSQ] Pavol Polievka (svk)  
2013   Yves Ngue Ngock (cmr)   Alexandre Join (fra)   Bolodigui Ouattara (civ)  
2014   Mekseb Abrha Debesay (eri)   Essaid Abelouache (mar)   Clovis Kamzong Abessolo (cmr)  
2015   Mouhssine Lahsaini (mar)   Jeremie Nzeke (cmr)   Endrik Puntso (est)  
2016   Martial Roman (fra)   Simon Guglielmi (fra)   Raoul Herve Mba (cmr)  
2017   Clovis Kamzong Abessolo (cmr)   Jan Andrej Cully (svk)   Martin Mahdar (svk)  

2 victories: Yves Ngue Ngock (cmr), Peter Van Agtmaal (ned)