M├╝NSTERLAND GIRO
 
 Germany
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Groningen - M├╝nster
2000   Aart Vierhouten (ned)   Raymond Meijs (ned)   Marcus Ljungqvist (swe)  
2001   Tom Cordes (ned)   Enrico Poitschke (ger)   Michal Precechtel (cze)  
2002   Olaf Pollack (ger)   Steffen Radochla (ger)   David McKenzie (aus)  
2003   Robert F├Ârster (ger)   Olaf Pollack (ger)   Jonas Owczarek (ger)  
2004   Robert F├Ârster (ger)   Sebastian Siedler (ger)   David Kopp (ger)  
M├╝nsterland Giro
2006   Paul Martens (ger)   Sjef De Wilde (bel)   Marcel Sieberg (ger)  
2007   Jos Van Emden (ned)   Gerald Ciolek (ger)   Stefan Van Dijk (ned)  
2008   Andr├ę Greipel (ger)   Erik Zabel (ger)   Robert F├Ârster (ger)  
2009   Aleksejs Saramotins (lat)   Wouter Mol (ned)   Thierry Hupond (fra)  
2010   Joost Van Leijen (ned)   Dirk M├╝ller (ger)   Robert Wagner (ger)  
2011   Marcel Kittel (ger)   John Degenkolb (ger)   Kris Boeckmans (bel)  
2012   Marcel Kittel (ger)   Michael Van Staeyen (bel)   Dylan Groenewegen (ned)  
2013   Jos Van Emden (ned)   Tom Veelers (ned)   Iljo Keisse (bel)  
2014   Andr├ę Greipel (ger)   John Degenkolb (ger)   Tom Van Asbroeck (bel)  
2015   Tom Boonen (bel)   Roy Jans (bel)   Nikias Arndt (ger)  
2016   John Degenkolb (ger)   Roy Jans (bel)   Pascal Ackermann (ger)  
2017   Sam Bennett (irl)   Phil Bauhaus (ger)   Andr├ę Greipel (ger)