PARIS - BRUXELLES
 
 Belgium
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Paris - Bruxelles
1893   Andre-J. Henry (bel)   Charles Delbecque (bel)   Fernand Augenault (fra)  
1906   Albert Dupont (bel)   Jules Patou (bel)   Guillaume Coeckelbergh (bel)  
1907   Gustave Garrigou (fra)   Charles Crupelandt (fra)   Robert Wancourt (bel)  
1908   Lucien Petit-Breton (fra)   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Louis Trousselier (fra)  
1909   Francois Faber (lux)   Gustave Garrigou (fra)   Eugene Christophe (fra)  
1910   Maurice Brocco (fra)   Octave Lapize (fra)   Cyrille Van Hauwaert (bel)  
1911   Octave Lapize (fra)   Francois Faber (lux)   Charles Crupelandt (fra)  
1912   Octave Lapize (fra)   Louis Luguet (fra)   Oscar Egg (sui)  
1913   Octave Lapize (fra)   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Charles Crupelandt (fra)  
1914   Louis Mottiat (bel)   Leon Heusghem (bel)   Joseph Van Daele (bel)  
1919   Alexis Michiels (bel)   Emile Masson (bel)   Francis Pélissier (fra)  
1920   Henri Pélissier (fra)   Louis Mottiat (bel)   René Vermandel (bel)  
1921   Robert Reboul (fra)   Arthur Claerhout (bel)   Alfons Van Hecke (bel)  
1922   Félix Sellier (bel)   Laurent Seret (bel)   René Vermandel (bel)  
1923   Félix Sellier (bel)   Maurice De Waele (bel)   Alfons Van Hecke (bel)  
1924   Félix Sellier (bel)   Gérard Debaets (bel)   Marcel Colleu (fra)  
1925   Gérard Debaets (bel)   Adelin Benoit (bel)   Nicolas Frantz (lux)  
1926   Denis Verschueren (bel)   Joseph Van Dam (bel)   Félix Sellier (bel)  
1927   Nicolas Frantz (lux)   Marcel Huot (fra)   Maurice De Waele (bel)  
1928   Georges Ronsse (bel)   Nicolas Frantz (lux)   Hubert Opperman (aus)  
1929   Petrus Verhaegen (bel)   Maurice De Waele (bel)   Nicolas Frantz (lux)  
1930   Ernest Mottard (bel)   Joseph Demuysere (bel)   Leander Ghyssels (bel)  
1931   Jean Aerts (bel)   Frans Bonduel (bel)   Romain Gijssels (bel)  
1932   Julien Vervaecke (bel)   Gerard Loncke (bel)   Georges Ronsse (bel)  
1933   Albert Barthélémy (fra)   Alfons Ghesquiere (bel)   Gerhard Esser (ger)  
1934   Frans Bonduel (bel)   Edgard De Caluwé (bel)   Romain Maes (bel)  
1935   Edgard De Caluwé (bel)   Louis Hardiquest (bel)   Frans Bonduel (bel)  
1936   Eloi Meulenberg (bel)   Frans Bonduel (bel)   Louis Hardiquest (bel)  
1937   Albert Beckaert (bel)   Frans Bonduel (bel)   Jules Lowie (bel)  
1938   Marcel Kint (bel)   Romain Maes (bel)   Leon Louyet (bel)  
1939   Frans Bonduel (bel)   Albert Hendrickx (bel)   Lucien Storme (bel)  
1946   Alberic Schotte (bel)   Sylvain Grysolle (bel)   Andre Declerck (bel)  
1947   Ernest Sterckx (bel)   Maurice Desimpelaere (bel)   Alphonse Devreese (fra)  
1948   Lode Poels (bel)   Albert Sercu (bel)   Jean Bogaerts (bel)  
1949   Maurice Diot (fra)   Emmanuel Thoma (bel)   Jesus Moujica (fra)  
1950   Rik Van Steenbergen (bel)   Guy Lapébie (fra)   Karel De Baere (bel)  
1951   Jean Gueguen (fra)   Bernard Gauthier (fra)   Jean Baldassari (fra)  
1952   Alberic Schotte (bel)   Marcel Dussault (fra)   Roger De Corte (bel)  
1953   Loretto Petrucci (ita)   Alberic Schotte (bel)   Lode Anthonis (bel)  
1954   Marcel Hendrickx (bel)   Germain Derycke (bel)   Ferdi Kübler (sui)  
1955   Marcel Hendrickx (bel)   Gilbert Scodeller (fra)   Germain Derycke (bel)  
1956   Rik Van Looy (bel)   Bernard Gauthier (fra)   Rik Van Steenbergen (bel)  
1957   Leon Van Daele (bel)   Raymond Impanis (bel)   Jan Adriaenssens (bel)  
1958   Rik Van Looy (bel)   Pino Cerami (ita)   Armand Desmet (bel)  
1959   Frans Schoubben (bel)   Willy Vannitsen (bel)   Miguel Poblet Orriols (esp)  
1960   Pierre Everaert (fra)   André Darrigade (fra)   Jean Graczyk (fra)  
1961   Pino Cerami (ita)   Gilbert Desmet (bel)   Frans Schoubben (bel)  
1962   Jos Wouters (bel)   Noel Foré (bel)   Martin Van Geneugden (bel)  
1963   Jean Stablinski (fra)   Tom Simpson (gbr)   Peter Post (ned)  
1964   Georges Van Coningsloo (bel)   Rik Van Looy (bel)   Benoni Beheyt (bel)  
1965   Edward Sels (bel)   Roger Verheyden (bel)   Willy Bocklant (bel)  
1966   Felice Gimondi (ita)   Willy Planckaert (bel)   Rik Van Looy (bel)  
1973   Eddy Merckx (bel)   Frans Verbeeck (bel)   Rik Van Linden (bel)  
1974   Marc Demeyer (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Roger Rosiers (bel)  
1975   Freddy Maertens (bel)   Eddy Merckx (bel)   Andre Dierickx (bel)  
1976   Felice Gimondi (ita)   Hennie Kuiper (ned)   Tony Houbrechts (bel)  
1977   Ludo Peeters (bel)   Marc Demeyer (bel)   Bernard Hinault (fra)  
1978   Jan Raas (ned)   Gerrie Knetemann (ned)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)  
1979   Ludo Peeters (bel)   Andre Dierickx (bel)   Martin Havik (ned)  
1980   Pierino Gavazzi (ita)   Marc Demeyer (bel)   Jean-Philippe Vandenbrande (bel)  
1981   Roger De Vlaeminck (bel)   Jan Raas (ned)   Jan Bogaert (bel)  
1982   Jacques Hanegraaf (ned)   Pascal Jules (fra)   Johan Van Der Velde (ned)  
1983   Tommy Prim (swe)   Daniel Rossel (bel)   Ralf Hofeditz (ger)  
1984   Eric Vanderaerden (bel)   Charles Mottet (fra)   Sean Kelly (irl)  
1985   Adri Van Der Poel (ned)   Jean-Philippe Vandenbrande (bel)   Pierino Gavazzi (ita)  
1986   Guido Bontempi (ita)   Sean Kelly (irl)   Johan Capiot (bel)  
1987   Wim Arras (bel)   Josef Lieckens (bel)   Eric Vanderaerden (bel)  
1988   Rolf Gölz (ger)   Laurent Fignon (fra)   Marnix Lameire (bel)  
1989   Jelle Nijdam (ned)   Carlo Bomans (bel)   Marcel Wüst (ger)  
1990   Franco Ballerini (ita)   Michel Dernies (bel)   Danny Neskens (bel)  
1991   Brian Holm Sørensen (den)   Olaf Ludwig (ger)   Johan Museeuw (bel)  
1992   Rolf Sørensen (den)   Frans Maassen (ned)   Phil Anderson (aus)  
1993   Francis Moreau (fra)   Jelle Nijdam (ned)   Johan Museeuw (bel)  
1994   Rolf Sørensen (den)   Franco Ballerini (ita)   Sean Yates (gbr)  
1995   Frank Vandenbroucke (bel)   Frank Corvers (bel)   Rolf Sørensen (den)  
1996   Andrea Tafi (ita)   Johan Museeuw (bel)   Michele Bartoli (ita)  
1997   Alessandro Bertolini (ita)   Andrej Tchmil (bel)   Andrea Tafi (ita)  
1998   Stefano Zanini (ita)   Mirko Celestino (ita)   Michele Bartoli (ita)  
1999   Romans Vainsteins (lat)   Beat Zberg (sui)   Fabio Baldato (ita)  
2000   Max Van Heeswijk (ned)   Frank Høj (den)   Ludovic Capelle (bel)  
2001   Emmanuel Magnien (fra)   Niko Eeckhout (bel)   Romans Vainsteins (lat)  
2002   Robbie McEwen (aus)   Olaf Pollack (ger)   Jans Koerts (ned)  
2003   Kim Kirchen (lux)   Laszlo Bodrogi (hun)   Maryan Hary (fra)  
2004   Nick Nuyens (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Allan Johansen (den)  
2005   Robbie McEwen (aus)   Stefan Van Dijk (ned)   Jean-Patrick Nazon (fra)  
2006   Robbie McEwen (aus)   Tom Boonen (bel)   Steven De Jongh (ned)  
2007   Robbie McEwen (aus)   Jeremy Hunt (gbr)   Honorio Machado Perez (ven)  
2008   Robbie McEwen (aus)   Gert Steegmans (bel)   Luca Paolini (ita)  
2009   Matthew Goss (aus)   Allan Davis (aus)   Kristof Goddaert (bel)  
2010   Francisco Jose Ventoso Alberdi (esp)   Brice Feillu (fra)   Stefan Van Dijk (ned)  
2011   Denis Galimzyanov (rus)   Yauheni Hutarovich (blr)   Anthony Ravard (fra)  
2012   Tom Boonen (bel)   Mark Renshaw (aus)   Oscar Freire Gomez (esp)