GP LARCIANO
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1977   Giancarlo Tartoni (ita)   Gabriele Mugnaini (ita)   Attilio Rota (ita)  
1978   Francesco Moser (ita)   Alfio Vandi (ita)   Vittorio Algeri (ita)  
1979   Vittorio Algeri (ita)   Francesco Moser (ita)   Pierino Gavazzi (ita)  
1980   Giuseppe Saronni (ita)   Pierino Gavazzi (ita)   Bruno Leali (ita)  
1981   Pierino Gavazzi (ita)   Gianbattista Baronchelli (ita)   Alfio Vandi (ita)  
1982   Gianbattista Baronchelli (ita)   Pierino Gavazzi (ita)   Silvano Contini (ita)  
1983   Fabrizio Verza (ita)   Sergio Santimaria (ita)   Jesper Worre (den)  
1984   Marco Franceschini (ita)   Giuseppe Passuello (ita)   Emanuele Bombini (ita)  
1985   Pierino Gavazzi (ita)   Jesper Worre (den)   Sergio Scremin (ita)  
1986   Giovanni Bottoia (ita)   Marco Giovannetti (ita)   Dag-Erik Pedersen (nor)  
1987   Marino Amadori (ita)   Stefano Colage (ita)   Gianni Bugno (ita)  
1988   Massimo Ghirotto (ita)   Stefano Colage (ita)   Gianbattista Baronchelli (ita)  
1989   Edward Salas (aus)   Giambattista Bardelloni (ita)   Maurizio Fondriest (ita)  
1990   Dimitri Konychev (rus)   Massimo Ghirotto (ita)   Leonardo Sierra Sepulveda (ven)  
1991   Gianni Faresin (ita)   Stefano Cortinovis (ita)   Giuseppe Petito (ita)  
1992   Gianni Faresin (ita)   Stefano Colage (ita)   Daniel Steiger (sui)  
1993   Marco Saligari (ita)   Piotr Ugrumov (lat)   Maurizio Molinari (ita)  
1994   Francesco Casagrande (ita)   Bjarne Riis (den)   Andrea Ferrigato (ita)  
1995   Andrea Ferrigato (ita)   Angelo Canzonieri (ita)   Luca Gelfi (ita)  
1996   Michele Bartoli (ita)   Francesco Casagrande (ita)   Claudio Chiappucci (ita)  
1997   Mariano Piccoli (ita)   Maximillian Sciandri (gbr)   Davide Casarotto (ita)  
1998   Romans Vainsteins (lat)   Mario Manzoni (ita)   Luca Mazzanti (ita)  
1999   Massimo Podenzana (ita)   Danilo Di Luca (ita)   Luca Scinto (ita)  
2000   Danilo Di Luca (ita)   Sergio Barbero (ita)   Nicola Miceli (ita)  
2001   Davide Rebellin (ita)   Francesco Casagrande (ita)   Danilo Di Luca (ita)  
2002   Stefano Garzelli (ita)   Giuliano Figueras (ita)   Francesco Casagrande (ita)  
2003   Juan Fuentes Angullo (esp)   Gabriele Colombo (ita)   Fabiano Fontanelli (ita)  
2004   Damiano Cunego (ita)   Igor Astarloa Ascasibar (esp)   Ruggero Borghi (ita)  
2005   Luca Mazzanti (ita)   Ruggero Marzoli (ita)   Freddy Excelino Gonzalez Martinez (col)  
2006   Damiano Cunego (ita)   Daniele Pietropolli (ita)   Franco Pellizotti (ita)  
2007   Vincenzo Nibali (ita)   Franco Pellizotti (ita)   Mikhaylo Khalilov (ukr)  
2008   Eddy Ratti (ita)   Francesco Ginanni (ita)   Luis Felipe Laverde Jimenez (col)  
2009   Daniele Callegarin (ita)   Gabriele Bosisio (ita)   Jackson Rodriguez Ortiz (ven)  
2010   Daniele Ratto (ita)   Miguel Angel Rubiano Chavez (col)   [DSQ] Franco Pellizotti (ita)  
2011   Angel Vicioso Arcos (esp)   Giovanni Visconti (ita)   Mauro Finetto (ita)  
2012   Filippo Pozzato (ita)   Fabio Taborre (ita)   Kristijan Durasek (cro)  
2013   Mauro Santambrogio (ita)   [DSQ] Patrick Sinkewitz (ger)   Oscar Gatto (ita)  
2014   Adam Yates (gbr)   Davide Formolo (ita)   Francesco Manuel Bongiorno (ita)  
2016   Simon Clarke (aus)   Andrea Fedi (ita)   Giovanni Visconti (ita)  
2017   Adam Yates (gbr)   Richard Antonio Carapaz Montenegro (ecu)   Rigoberto Uran Uran (col)  
2018   Matej Mohoric (slo)   Marco Canola (ita)   Davide Ballerini (ita)  

2 victories: Damiano Cunego (ita), Gianni Faresin (ita), Pierino Gavazzi (ita), Adam Yates (gbr)