GP JEF SCHERENS
 
 Belgium
Note:  1972, 1988: Amateurs
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1963   Marcel Van Den Bogaert (bel)   Francesco Miele (ita)   Walter Muylaert (bel)  
1964   Norbert Kerckhove (bel)   Andre Noyelle (bel)   Gustaaf Van Vaerenbergh (bel)  
1965   Fernand Deferm (bel)   Eddy Merckx (bel)   Emile Daems (bel)  
1966   Herman Vanspringel (bel)   Robert Lelangue (bel)   Jos Huysmans (bel)  
1967   Robert Lelangue (bel)   Herman Vanspringel (bel)   Remi Van Vreckom (bel)  
1969   Frans Verbeeck (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Roger Kindt (bel)  
1970   Frans Verbeeck (bel)   Raf Hooyberghs (bel)   Jos Abelshausen (bel)  
1971   Frans Verbeeck (bel)   Georges Pintens (bel)   Ward Janssens (bel)  
1972   Gustaaf Hermans (bel)   Willem Peeters (bel)   Omer Meeus (bel)  
1973   Jan Van Katwijk (ned)   Victor Van Schil (bel)   Theo Van Der Leeuw (ned)  
1974   Freddy Maertens (bel)   Rik Van Linden (bel)   Frans Verbeeck (bel)  
1975   Freddy Maertens (bel)   Ronny Van De Vijver (bel)   Eddy Merckx (bel)  
1976   Frans Verbeeck (bel)   Etienne Van Der Helst (bel)   Walter Naegels (bel)  
1977   Walter Planckaert (bel)   Wilfried Wesemael (bel)   Benny Schepmans (bel)  
1978   Frans Van Looy (bel)   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)   Frank Hoste (bel)  
1979   Marcel Laurens (bel)   Willy Teirlinck (bel)   Frans Van Vlierberghe (bel)  
1980   Ludo Delcroix (bel)   Frans Van Looy (bel)   Etienne Van Der Helst (bel)  
1981   Jan Raas (ned)   Rudy Pevenage (bel)   Sean Kelly (irl)  
1982   Rudy Matthijs (bel)   Fons De Wolf (bel)   Ludwig Wynants (bel)  
1983   Adri Van Der Poel (ned)   Ronny Van Holen (bel)   Jan Bogaert (bel)  
1984   Ronny Van Holen (bel)   Jan Wynants (bel)   Johan Lammerts (ned)  
1985   Josef Lieckens (bel)   Willem Wijnant (bel)   Gery Verlinden (bel)  
1986   Josef Lieckens (bel)   Johan Capiot (bel)   Luc De Decker (bel)  
1987   Ronny Van Holen (bel)   Dirk Clarysse (bel)   Wilfried Peeters (bel)  
1988   Patrick Schoovaerts (bel)   Herman Raeymaekers (bel)   Filip Noe (bel)  
1990   Wilfried Peeters (bel)   Corneille Daems (bel)   Johan Devos (bel)  
1991   Wilco Zuyderwijk (ned)   Olaf Jentzsch (ger)   Hendrik Redant (bel)  
1992   Hendrik Redant (bel)   Johan Museeuw (bel)   Olaf Ludwig (ger)  
1993   Frans Maassen (ned)   Herman Frison (bel)   Wilfried Peeters (bel)  
1994   Mauro Bettin (ita)   Johan Verstrepen (bel)   Jans Koerts (ned)  
1995   Erik Dekker (ned)   Frank Corvers (bel)   Leon Van Bon (ned)  
1996   Jans Koerts (ned)   Andrzej Sypytkowski (pol)   Wim Omloop (bel)  
1997   Stephane Hennebert (bel)   Anthony Rokia (fra)   Frank Høj (den)  
1998   Jo Planckaert (bel)   Johan Verstrepen (bel)   Raymond Meijs (ned)  
1999   Marc Streel (bel)   Michel Van Haecke (bel)   Gert Vanderaerden (bel)  
2000   Dave Bruylandts (bel)   Andy De Smet (bel)   Nicki Sørensen (den)  
2001   Niko Eeckhout (bel)   Bjorn Leukemans (bel)   Geert Omloop (bel)  
2002   Andreas Klier (ger)   Robert Hunter (rsa)   Leon Van Bon (ned)  
2003   Thor Hushovd (nor)   Roger Hammond (gbr)   Niko Eeckhout (bel)  
2004   Allan Johansen (den)   Karsten Kroon (ned)   Wouter Van Mechelen (bel)  
2005   Joost Posthuma (ned)   Bjorn Leukemans (bel)   Rory Sutherland (aus)  
2006   Marcel Sieberg (ger)   Dirk Müller (ger)   Sergey Lagutin (rus)  
2007   Bram Tankink (ned)   Janek Tombak (est)   Frederic Amorison (bel)  
2008   Wouter Mol (ned)   Janek Tombak (est)   Kurt Hovelynck (bel)  
2009   Sebastian Langeveld (ned)   Stijn Vandenbergh (bel)   Frederic Amorison (bel)  
2010   Lars Boom (ned)   Maxime Vantomme (bel)   Fabian Wegmann (ger)  
2011   Jerome Pineau (fra)   Kenny Dehaes (bel)   Guillaume Van Keirsbulck (bel)  
2012   Steven Caethoven (bel)   Stijn Neirynck (bel)   Frederic Amorison (bel)  
2013   Bert De Backer (bel)   Sep Vanmarcke (bel)   Jasper Stuyven (bel)  
2014   André Greipel (ger)   Tom Van Asbroeck (bel)   Danny Van Poppel (ned)  
2015   Bjorn Leukemans (bel)   Dimitri Claeys (bel)   Mark McNally (gbr)  
2016   Dimitri Claeys (bel)   Pim Ligthart (ned)   Roman Maikin (rus)  
2017   Timothy Dupont (bel)   Kenny Dehaes (bel)   Justin Jules (fra)  
2018   Jasper Stuyven (bel)   Jonas Van Genechten (bel)   Timothy Dupont (bel)  

4 victories: Frans Verbeeck (bel)
2 victories: Josef Lieckens (bel), Freddy Maertens (bel), Ronny Van Holen (bel)