STER VAN ZWOLLE
 
 Netherlands
Note:  1963-1964: Criterium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1961   Jan Rol (ned)   Gerard Wesseling (ned)   Jan Boog (ned)  
1962   Jan Schroeder (ned)   Coen Visser (ned)   Wim De Jager (ned)  
1963   Evert Dickhof (ned)   John Pluimers (ned)   Guenther Pichottka (ger)  
1964   Henk Koopmans (ned)   Wim Van Smirren (ned)   Gijs Oudshoorn (ned)  
1965   Harry Steevens (ned)   Frank Ouwerkerk (ned)   Harm Ottenbros (ned)  
1966   Jan Van Der Horst (ned)   Johnny Brouwer (ned)   Harry Van Piere (ned)  
1967   Harrie Jansen (ned)   Leen De Groot (ned)   Daan Holst (ned)  
1968   Herman Hoogzaad (ned)   Cees Rentmeester (ned)   Rink Cornelisse (ned)  
1969   Jo Vrancken (ned)   Sjef Van De Burg (ned)   Louis Westrus (ned)  
1970   Jo Vrancken (ned)   Sjef Van De Burg (ned)   Louis Westrus (ned)  
1971   Jules Bruessing (ned)   Henk Stander (ned)   Marcel Pennings (ned)  
1972   Louis Westrus (ned)   Wil De Vlam (ned)   Peter Nieuwenhuis (ned)  
1973   Cees Priem (ned)   Evert Diepenveen (ned)   Wicher Vlot (ned)  
1974   Gerrie Van Gerwen (ned)   Harrie Lunenburg (ned)   Joop Ribbers (ned)  
1975   Frits Pirard (ned)   Piet Van Der Kruijs (ned)   Arie Hassink (ned)  
1976   Piet Hoekstra (ned)   Gerrie Van Gerwen (ned)   Fons Van Katwijk (ned)  
1977   Joop Ribbers (ned)   Frits Pirard (ned)   Henk Mutsaars (ned)  
1978   Jan Spijker (ned)   Jan Feiken (ned)   Rene Van De Broek (ned)  
1979   Hans Plugers (ned)   Arie Versluis (ned)   Frank Moons (ned)  
1980   Johan Kuiken (ned)   Wim De Wilde (ned)   Rene Van IJzendoorn (ned)  
1981   Dries Klein (ned)   Arie Hassink (ned)   Henk Van Weers (ned)  
1982   Jannes Slendebroek (ned)   Ron Snijders (ned)   Hans Baudoin (ned)  
1983   Dries Klein (ned)   Bert Wekema (ned)   Lucien Gödde (ned)  
1984   Ron Mackay (ned)   Reinier Valkenburg (ned)   Peter Pieters (ned)  
1985   Dries Klein (ned)   Rob Harmeling (ned)   Chris Koppert (ned)  
1986   Erwin Kistemaker (ned)   Eddy Schurer (ned)   Ralph Moorman (ned)  
1987   Michel Cornelisse (ned)   Theo Akkermans (ned)   Bob Rijkenberg (ned)  
1988   Henk Boorsma (ned)   Erwin Kistemaker (ned)   Gerard Möhlmann (ned)  
1989   Wietse Veenstra (ned)   Ton Akkermans (ned)   Heinz Van Der Schouw (ned)  
1990   Ton Akkermans (ned)   Erik Van Der Heide (ned)   Rob Mulders (ned)  
1991   Jans Koerts (ned)   Marcel Remijn (ned)   Erik Van Der Heide (ned)  
1992   Martijn Vos (ned)   Godert De Leeuw (ned)   Niels Boogaard (ned)  
1993   Michel Cornelisse (ned)   Jeroen Blijlevens (ned)   Erik Van Der Heide (ned)  
1994   Marc Wauters (bel)   Harm Jansen (ned)   Steven De Jongh (ned)  
1995   Niels Boogaard (ned)   Steven De Jongh (ned)   Jan Boven (ned)  
1996   Louis De Koning (ned)   Renger Ypenburg (ned)   Bert Hiemstra (ned)  
1997   Bennie Gosink (ned)   Dennis Heij (ned)   Anthony Theus (ned)  
1998   Renger Ypenburg (ned)   Edward Farenhout (ned)   Paul Van Schalen (ned)  
1999   Rik Reinerink (ned)   Marc Ter Schure (ned)   John Talen (ned)  
2000   Paul Van Schalen (ned)   Rik Reinerink (ned)   John Den Braber (ned)  
2001   Rudi Kemna (ned)   Danny Daelman (bel)   John Den Braber (ned)  
2002   Marco Bos (ned)   John Den Braber (ned)   Bastiaan Krol (ned)  
2003   Mark Vlijm (ned)   Marco Bos (ned)   Tom Veelers (ned)  
2004   Marvin Van Der Pluijm (ned)   Marcel Alma (ned)   Arno Wallaard (ned)  
2005   Peter Möhlmann (ned)   Marvin Van Der Pluijm (ned)   Christoph Von Kleinsorgen (ger)  
2006   Marvin Van Der Pluijm (ned)   Markus Eichler (ger)   Fulco Van Gulik (ned)  
2007   Dennis Smit (ned)   Wouter Mol (ned)   Arnoud Van Groen (ned)  
2008   Germ Van Der Burg (ned)   Arnoud Van Groen (ned)   Fulco Van Gulik (ned)  
2009   Bram Schmitz (ned)   Marco Bos (ned)   Robin Chaigneau (ned)  
2010   Bert-Jan Lindeman (ned)   Peter-Jan Polling (ned)   Ruud Fransen (ned)  
2011   Barry Markus (ned)   Wim Botman (ned)   Grischa Janorschke (ger)  
2012   Robin Chaigneau (ned)   Moreno Hofland (ned)   Wesley Kreder (ned)  
2013   Dylan Van Baarle (ned)   Marco Brus (ned)   Elmar Reinders (ned)  
2014   Bert-Jan Lindeman (ned)   Troels Rønning Vinther (den)   Brian Van Goethem (ned)  
2015   Elmar Reinders (ned)   Dimitri Claeys (bel)   Håvard Blikra (nor)  
2016   Jeff Vermeulen (ned)   Coen Vermeltfoort (ned)   Nicolai Brøchner Nielsen (den)  
2017   Fabio Jakobsen (ned)   Jim Lindenburg (ned)   Gert-Jan Bosman (ned)  
2018   Maarten Van Trijp (ned)   Jaap Kooijman (ned)   René Hooghiemster (ned)  

3 victories: Dries Klein (ned)
2 victories: Michel Cornelisse (ned), Bert-Jan Lindeman (ned), Marvin Van Der Pluijm (ned), Jo Vrancken (ned)