GP RIK VAN STEENBERGEN
 
 Belgium
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1991   Olaf Ludwig (ger)   Koen Vekemans (bel)   John Van Den Akker (ned)  
1992   Patrick Deneut (bel)   Kurt Onclin (bel)   Viatcheslav Ekimov (rus)  
1993   Mario Cipollini (ita)   Niko Eeckhout (bel)   Eddy Schurer (ned)  
1994   Dzamolidine Abduzhaparov (uzb)   Jean-Pierre Heynderickx (bel)   Tom Steels (bel)  
1995   Tom Steels (bel)   Eric Vanderaerden (bel)   Jacek Mickiewicz (pol)  
1996   Jans Koerts (ned)   Jens Heppner (ger)   Danny Daelman (bel)  
1997   Andrej Tchmil (bel)   Hans De Meester (bel)   Robbie Vandaele (bel)  
1998   Jan Svorada (cze)   Andrej Tchmil (bel)   Peter Van Petegem (bel)  
1999   Giuliano Figueras (ita)   Jeroen Blijlevens (ned)   Jo Planckaert (bel)  
2000   Lars Michaelsen (den)   Matthé Pronk (ned)   Robert Hunter (rsa)  
2001   Niko Eeckhout (bel)   Geert Omloop (bel)   Nicolas Jalabert (fra)  
2002   Steffen Radochla (ger)   Robbie McEwen (aus)   Laurent Jalabert (fra)  
2003   Niko Eeckhout (bel)   Cédric Vasseur (fra)   Johan Museeuw (bel)  
2004   Tom Boonen (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Ralf Grabsch (ger)  
2005   Jean-Patrick Nazon (fra)   Wim De Vocht (bel)   Jens Renders (bel)  
2006   Niko Eeckhout (bel)   Robbie McEwen (aus)   Steffen Radochla (ger)  
2007   Greg Van Avermaet (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Steven De Jongh (ned)  
2008   Gert Steegmans (bel)   Stefan Van Dijk (ned)   Jurgen Roelandts (bel)  
2009   Niko Eeckhout (bel)   Stefan Van Dijk (ned)   Steven De Jongh (ned)  
2010   Michael Van Staeyen (bel)   Robbie McEwen (aus)   Jurgen Roelandts (bel)  
2011   Kenny Van Hummel (ned)   André Greipel (ger)   Denis Galimzyanov (rus)  
2012   Theo Bos (ned)   Kenny Van Hummel (ned)   Mark Renshaw (aus)  

4 victories: Niko Eeckhout (bel)