GP FOURMIES
 
 France
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1928   Albert Barthélémy (fra)   Achille Bauwens (bel)   M. Baussart (bel)  
1929   Albert Barthélémy (fra)   Joseph Vanderhaegen (bel)   Remi Decroix (bel)  
1930   Albert Barthélémy (fra)   Remy Verschaetse (bel)   Marcel Muffat (fra)  
1931   André Vanderdonckt (fra)   Joseph Vanderhaegen (bel)   Albert Barthélémy (fra)  
1932   Georges Christiaens (bel)   Albert Barthélémy (fra)   Gustaaf Beckaert (bel)  
1933   Francois Mintkiewicz (fra)   Fernand Lemay (fra)   Camiel Vermassen (bel)  
1934   Maurice Leleux (fra)   Marcel Duquenne (fra)   Emile Joly (bel)  
1935   Eloi Meulenberg (bel)   Raymond Debruyckere (fra)   Robert Wierinckx (bel)  
1936   Leon Lebon (bel)   Emile Bribosia (bel)   Odilon Mewis (bel)  
1937   Gabriel Dubois (fra)   Albert Perikel (bel)   Paul Botquint (fra)  
1938   Gabriel Dubois (fra)   Aimable Denhez (fra)   Georges Hubatz (fra)  
1939   E. Laplanche (bel)   Wadislas Albrechlinsky (fra)   Bruno Gasperini (fra)  
1941   Maurice De Muer (fra)   Marcel Delfosse (fra)   Louis De Bruycker (fra)  
1943   Camille Blanckaert (fra)   Jules Carion (fra)   Louis Deprez (fra)  
1946   Rene Lafosse (fra)   Eloi Vantighem (fra)   Georges Blum (fra)  
1947   Fernand Patte (fra)   Camille Blanckaert (fra)   Fernand Delvallee (fra)  
1948   Georges Hubatz (fra)   Yvon Hayez (fra)   Edouard Klabinski (pol)  
1949   Eugene Dupuis (fra)   Francis Delepierre (fra)   Yvon Hayez (fra)  
1950   Edouard Klabinski (pol)   Lucien Maelfait (fra)   Robert Sanier (fra)  
1951   Francis Delepierre (fra)   Cyriel Maes (bel)   Julien Conan (fra)  
1952   Michel Vuylsteke (bel)   Cesar Marcelak (fra)   Louis Deprez (fra)  
1953   Gilbert Pertry (fra)   Gilbert Scodeller (fra)   Pierre Pardoen (fra)  
1954   Serge Meneghetti (fra)   Stanislas Gnoinski (fra)   Hubert Colas (fra)  
1955   Pierre Pardoen (fra)   Elio Gerussi (ita)   Paul Taeldeman (bel)  
1956   Elio Gerussi (ita)   Pierre Pardoen (fra)   Jean-Claude Annaert (fra)  
1957   Jean Stablinski (fra)   Joseph Carrara (fra)   Georges Dufrasne (fra)  
1958   Pierre Machiels (bel)   Gianni Pasinetti (ita)   Jean Dacquay (fra)  
1959   Andre Noyelle (bel)   Camille Le Menn (fra)   Albert Bouvet (fra)  
1960   Michel Vermeulin (fra)   Maurice Munter (fra)   Raymond Poulidor (fra)  
1961   Joseph Wasko (fra)   Edouard Delberghe (fra)   Camille Le Menn (fra)  
1962   Guy Ignolin (fra)   Gerard Thielin (fra)   Alfons Hellemans (bel)  
1963   Benoni Beheyt (bel)   Norbert Coreelman (bel)   Jean-Pierre Van Haverbecke (fra)  
1964   Frans Melckenbeeck (bel)   Lode Troonbeeckx (bel)   Jo De Roo (ned)  
1965   Georges Van Coningsloo (bel)   Willy Bocklant (bel)   Roger Swerts (bel)  
1967   Willy Vanneste (bel)   Jos Huysmans (bel)   Willy Monty (bel)  
1968   Gerben Karstens (ned)   Willy Bocklant (bel)   Roger Rosiers (bel)  
1969   Ronald De Witte (bel)   Jan Krekels (ned)   Harry Steevens (ned)  
1970   Noel Vantyghem (bel)   Leif Mortensen (den)   Frans Verbeeck (bel)  
1971   Barry Hoban (gbr)   Herman Beysens (bel)   Gilbert Bellone (fra)  
1972   Rene Pijnen (ned)   Leif Mortensen (den)   Noel Vantyghem (bel)  
1973   Eddy Merckx (bel)   Joop Zoetemelk (ned)   Joseph Bruyere (bel)  
1974   Willy Teirlinck (bel)   Christian De Buysschere (bel)   Georges Talbourdet (fra)  
1975   Dietrich Thurau (ger)   Ludo Peeters (bel)   Walter Planckaert (bel)  
1976   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Dietrich Thurau (ger)   Patrick Beon (fra)  
1977   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Rafael Constant (bel)   Andre Chalmel (fra)  
1978   Yves Hezard (fra)   Daniel Gisiger (sui)   Jean Chassang (fra)  
1979   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Etienne Van Der Helst (bel)   Jean-Rene Bernaudeau (fra)  
1980   Jacques Bossis (fra)   Gery Verlinden (bel)   Etienne Van Der Helst (bel)  
1981   Josef Lieckens (bel)   Régis Clère (fra)   Francis Castaing (fra)  
1982   Rudy Matthijs (bel)   Paul Haghedooren (bel)   Jan Wynants (bel)  
1983   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Kim Andersen (den)   Ferdi Van Den Haute (bel)  
1984   Ferdi Van Den Haute (bel)   Pierre Bazzo (fra)   Laurent Fignon (fra)  
1985   Jean Habets (ned)   Leo Van Vliet (ned)   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)  
1986   Josef Lieckens (bel)   Gert-Jan Theunisse (ned)   Jean-Marie Wampers (bel)  
1987   Adri Van Der Poel (ned)   Josef Lieckens (bel)   Eric Van Lancker (bel)  
1988   Edwin Bafcop (bel)   Sean Kelly (irl)   Dirk Demol (bel)  
1989   Martial Gayant (fra)   Jean-Francois Brasseur (bel)   Hendrik Redant (bel)  
1990   Frans Maassen (ned)   Søren Lilholt (den)   Mauro Gianetti (sui)  
1991   Vincent Lacressonniere (fra)   Jean-Claude Colotti (fra)   Nico Verhoeven (ned)  
1992   Olaf Ludwig (ger)   Stephane Hennebert (bel)   Mauro Gianetti (sui)  
1993   Maximillian Sciandri (gbr)   Dimitri Zdanov (rus)   Laurent Madouas (fra)  
1994   Andrea Tafi (ita)   Gianluca Bortolami (ita)   Gianluca Gorini (ita)  
1995   Maximillian Sciandri (gbr)   Frank Vandenbroucke (bel)   Rolf Sørensen (den)  
1996   Michele Bartoli (ita)   Frank Vandenbroucke (bel)   Claudio Chiappucci (ita)  
1997   Andrea Tafi (ita)   Gianluca Bortolami (ita)   Michele Bartoli (ita)  
1998   Luca Mazzanti (ita)   Anthony Langella (fra)   Oscar Pellicioli (ita)  
1999   Dimitri Konychev (rus)   Maximillian Sciandri (gbr)   Dave Bruylandts (bel)  
2000   Andrej Hauptmann (slo)   Andrea Ferrigato (ita)   Bo Hamburger (den)  
2001   Scott Sunderland (aus)   Fred Rodriguez (usa)   Jens Voigt (ger)  
2002   Gianluca Bortolami (ita)   Laurent Jalabert (fra)   Cédric Vasseur (fra)  
2003   Baden Cooke (aus)   Daniele Nardello (ita)   Fabian Wegmann (ger)  
2004   Andrey Kashechkin (kaz)   Dimitri Fofonov (kaz)   Thor Hushovd (nor)  
2005   Robbie McEwen (aus)   Stefan Van Dijk (ned)   Jean-Patrick Nazon (fra)  
2006   Philippe Gilbert (bel)   Jon Bru Pascal (esp)   Michael Albasini (sui)  
2007   Peter Velits (svk)   Daniele Nardello (ita)   Baden Cooke (aus)  
2008   Giovanni Visconti (ita)   Stephane Goubert (fra)   Fabio Sacchi (ita)  
2009   Romain Feillu (fra)   Manuel Belletti (ita)   Yauheni Hutarovich (blr)  
2010   Romain Feillu (fra)   Davide Appollonio (ita)   Kenny Dehaes (bel)  
2011   Guillaume Blot (fra)   Alexander Kristoff (nor)   Stefan Van Dijk (ned)  
2012   Lars Ytting Bak (den)   Alexander Kristoff (nor)   Marcel Kittel (ger)  
2013   Nacer Bouhanni (fra)   André Greipel (ger)   Bryan Coquard (fra)  
2014   Jonas Van Genechten (bel)   Tom Van Asbroeck (bel)   Elia Viviani (ita)  
2015   Fabio Felline (ita)   Tom Boonen (bel)   Nacer Bouhanni (fra)  
2016   Marcel Kittel (ger)   Nacer Bouhanni (fra)   Bryan Coquard (fra)  
2017   Nacer Bouhanni (fra)   Marc Sarreau (fra)   Rüdiger Selig (ger)  
2018   Pascal Ackermann (ger)   Arnaud Démare (fra)   Alvaro Jose Hodeg Chagui (col)