GP CAMAIORE
 
 Italy
Note:  1983, 1990: NK Italie
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1966   Bruno Mealli (ita)   Marino Vigna (ita)   Luciano Armani (ita)  
1967   Luciano Dalla Bona (ita)   Tommasso De Pra (ita)   Roberto Ballini (ita)  
1968   Giampiero Macchi (ita)   Roberto Ballini (ita)   Pietro Campagnari (ita)  
1969   Enrico Paolini (ita)   Alberto Della Torre (ita)   Julien Van Lint (bel)  
1970   Mauro Simonetti (ita)   Ugo Colombo (ita)   Adriano Passuello (ita)  
1971   Eddy Merckx (bel)   Felice Gimondi (ita)   Enrico Paolini (ita)  
1972   Roger De Vlaeminck (bel)   Wilmo Francioni (ita)   Wladimiro Panizza (ita)  
1973   Martin Emilio Rodriguez Gutierrez (col)   Italo Zilioli (ita)   Roger Swerts (bel)  
1974   Giacinto Santambrogio (ita)   Sigfrido Fontanelli (ita)   Roberto Poggiali (ita)  
1975   Francesco Moser (ita)   Donato Giuliani (ita)   Davide Boifava (ita)  
1976   Walter Riccomi (ita)   Gary Clively (aus)   Arnaldo Caverzasi (ita)  
1977   Franco Bitossi (ita)   Valerio Lualdi (ita)   Alfio Vandi (ita)  
1979   Giuseppe Saronni (ita)   Phil Edwards (gbr)   Pierino Gavazzi (ita)  
1980   Silvano Contini (ita)   Pierino Gavazzi (ita)   Carmelo Barone (ita)  
1981   Giuseppe Saronni (ita)   Giovanni Mantovani (ita)   Simone Fraccaro (ita)  
1982   Jean-Marie Wampers (bel)   Sergio Santimaria (ita)   Gianbattista Baronchelli (ita)  
1983   Moreno Argentin (ita)   Giovanni Battaglin (ita)   Alessandro Paganessi (ita)  
1984   Roberto Ceruti (ita)   Francesco Moser (ita)   Pierino Gavazzi (ita)  
1985   Alberto Volpi (ita)   Marino Amadori (ita)   Marco Vitali (ita)  
1986   Claudio Corti (ita)   Fabrizio Vannucci (ita)   Gianni Bugno (ita)  
1987   Gianni Bugno (ita)   Jesper Worre (den)   Claudio Savini (ita)  
1988   Rolf Sørensen (den)   Gianbattista Baronchelli (ita)   Stefano Tomasini (ita)  
1989   Franco Ballerini (ita)   Maurizio Fondriest (ita)   Rodolfo Massi (ita)  
1990   Giorgio Furlan (ita)   Roberto Pelliconi (ita)   Flavio Giupponi (ita)  
1991   Gianni Faresin (ita)   Bruno Leali (ita)   Ivan Gotti (ita)  
1992   Davide Cassani (ita)   Gianni Faresin (ita)   Marco Lietti (ita)  
1993   Massimo Podenzana (ita)   Giancarlo Perini (ita)   Fabio Roscioli (ita)  
1994   Gianluca Bortolami (ita)   Massimo Ghirotto (ita)   Gianni Faresin (ita)  
1995   Luca Scinto (ita)   Francesco Casagrande (ita)   Massimo Podenzana (ita)  
1996   Alberto Elli (ita)   Paolo Fornaciari (ita)   Alessandro Baronti (ita)  
1997   Alexandre Gontchenkov (rus)   Maximillian Sciandri (gbr)   Viatcheslav Djavanian (rus)  
1998   Andrea Tafi (ita)   Massimo Podenzana (ita)   Alessio Galletti (ita)  
1999   Massimo Donati (ita)   Francesco Casagrande (ita)   Luca Belluomini (ita)  
2000   Wladimir Belli (ita)   Michele Bartoli (ita)   Francesco Casagrande (ita)  
2001   Michele Bartoli (ita)   Ivaylo Gabrovski (bul)   Gianni Faresin (ita)  
2002   Davide Rebellin (ita)   Gabriele Missaglia (ita)   Francesco Casagrande (ita)  
2003   Marco Serpellini (ita)   Danilo Di Luca (ita)   Luca Mazzanti (ita)  
2004   Paolo Bettini (ita)   Danilo Di Luca (ita)   Luca Paolini (ita)  
2005   Maxim Iglinsky (kaz)   Franco Pellizotti (ita)   Rinaldo Nocentini (ita)  
2006   Luca Paolini (ita)   Ruslan Pidgornyy (ukr)   Mirko Celestino (ita)  
2007   Fortunato Baliani (ita)   Gabriele Bosisio (ita)   Kanstantin Siutsou (blr)  
2008   Leonardo Bertagnolli (ita)   Vasil Kiryienka (blr)   Maurizio Biondo (ita)  
2009   Vincenzo Nibali (ita)   Leonardo Bertagnolli (ita)   Massimo Giunti (ita)  
2010   Kristjan Koren (slo)   Giovanni Visconti (ita)   Francesco Ginanni (ita)  
2011   Fabio Taborre (ita)   Simone Stortoni (ita)   Davide Rebellin (ita)  
2012   Jhoan Esteban Chaves Rubio (col)   Sergey Chernetskiy (rus)   Franco Pellizotti (ita)  
2013   Peter Sagan (svk)   Diego Ulissi (ita)   Rinaldo Nocentini (ita)  
2014   Diego Ulissi (ita)   Matteo Montaguti (ita)   Julian David Arredondo Moreno (col)  

2 victories: Giuseppe Saronni (ita)