TRO-BRO LEON
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Jean-Michel Thilloy (fra)   Ludovic Capelle (bel)   Ludovic Auger (fra)  
2000   Jo Planckaert (bel)   Samuel Sanchez Gonzalez (esp)   Ludovic Capelle (bel)  
2001   Jacky Durand (fra)   Erwin Thijs (bel)   Eddy Lembo (alg)  
2002   Baden Cooke (aus)   Walter Bénéteau (fra)   Sebastien Hinault (fra)  
2003   Samuel Dumoulin (fra)   Philippe Gilbert (bel)   Didier Rous (fra)  
2004   Samuel Dumoulin (fra)   Christophe Mengin (fra)   Bert Scheirlinckx (bel)  
2005   Tristan Valentin (fra)   Cedric Coutouly (fra)   Mikhail Timochine (rus)  
2006   Mark Renshaw (aus)   Alexander Usov (blr)   Jean-Patrick Nazon (fra)  
2007   Said Haddou (fra)   Sébastien Chavanel (fra)   Christophe Diguet (fra)  
2008   Frederic Guesdon (fra)   Maxim Gurov (kaz)   Julien Belgy (fra)  
2009   Said Haddou (fra)   Stephane Bonsergent (fra)   Lilian Jegou (fra)  
2010   Jérémy Roy (fra)   Renaud Dion (fra)   Lloyd Mondory (fra)  
2011   Vincent Jerome (fra)   Will Routley (can)   Arnold Jeannesson (fra)  
2012   Ryan Roth (can)   Benoit Jarrier (fra)   Guillaume Boivin (can)  
2013   Francis Mourey (fra)   Johan Le Bon (fra)   Anthony Geslin (fra)  
2014   Adrien Petit (fra)   Flavien Dassonville (fra)   Cédric Pineau (fra)  
2015   Alexandre Geniez (fra)   Benoit Jarrier (fra)   Florian Sénéchal (fra)  
2016   Martin Mortensen (den)   Peter Williams (gbr)   Florian Vachon (fra)  
2017   Damien Gaudin (fra)   Frederik Backaert (bel)   Benjamin Giraud (fra)  
2018   Christophe Laporte (fra)   Damien Gaudin (fra)   Jelle Mannaerts (bel)  

2 victories: Samuel Dumoulin (fra), Said Haddou (fra)