CHATEAUROUX CLASSIC DE L`INDRE
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2004   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Jose Luis Rubiera Vigil (esp)   Cédric Hervé (fra)  
2005   Jimmy Casper (fra)   Danilo Napolitano (ita)   Jean-Patrick Nazon (fra)  
2006   Nicolas Vogondy (fra)   Stefano Cavallari (ita)   Shinichi Fukushima (jpn)  
2007   Christopher Sutton (aus)   Aurelien Clerc (sui)   Stefan Van Dijk (ned)  
2008   Anthony Ravard (fra)   Steve Chainel (fra)   Romain Feillu (fra)  
2009   Jimmy Casper (fra)   Romain Feillu (fra)   Anthony Ravard (fra)  
2010   Anthony Ravard (fra)   Romain Feillu (fra)   Enrico Rossi (ita)  
2011   Anthony Ravard (fra)   Yauheni Hutarovich (blr)   Jasper Bovenhuis (ned)  
2012   Rafael Mattos Andriato (bra)   Yauheni Hutarovich (blr)   Yohann Gène (fra)  
2013   Bryan Coquard (fra)   Mattia Gavazzi (ita)   Francesco Chicchi (ita)  
2014   Iljo Keisse (bel)   Romain Feillu (fra)   Roy Jans (bel)  

3 victories: Anthony Ravard (fra)
2 victories: Jimmy Casper (fra)