OMLOOP VAN DE VLAAMSE SCHELDEBOORDEN
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1969   Willy In `t Ven (bel)   Roger Rosiers (bel)   Richard Bukacki (ned)  
1970   Jacques Clauwaert (bel)   Leen Poortvliet (ned)   Jacques Germain (bel)  
1971   Giovanni Jimenez Ocampo (col)   Jos Van Beers (ned)   Frans Brands (bel)  
1972   Arthur Van De Vijver (bel)   Paul Aerts (bel)   Willy Scheers (bel)  
1973   Ronny Van De Vijver (bel)   Albert Van Vlierberghe (bel)   Ludo Van Der Linden (bel)  
1974   Willy Planckaert (bel)   Alex Van Linden (bel)   Richard Bukacki (ned)  
1975   Dirk Baert (bel)   Giovanni Jimenez Ocampo (col)   Louis Verreydt (bel)  
1976   Ludo Peeters (bel)   Alfons De Bal (bel)   Roger Rosiers (bel)  
1977   Alfons De Bal (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)   Danny Clark (aus)  
1978   Alfons De Bal (bel)   Eddy Verstraeten (bel)   Livinus Klaasen (ned)  
1979   Dirk Heirweg (bel)   Ludo Frijns (bel)   Walter Dalgal (bel)  
1980   Gerard Blockx (bel)   Benny Van Der Auwera (bel)   Rudy Cottenies (bel)  
1981   Walter Schoonjans (bel)   Rudy Matthijs (bel)   Eric Van De Perre (bel)  
1982   Walter Schoonjans (bel)   Benjamin Vermeulen (bel)   Wayne Hildred (aus)  
1989   Jan Bogaert (bel)   Corneille Daems (bel)   Steve Sefton (gbr)  
1990   Adri Van Der Poel (ned)   Danny Neskens (bel)   Kurt Onclin (bel)  
1991   Danny Neskens (bel)   Pascal Elaut (bel)   Benny Heylen (bel)  
1992   Ludo Giesberts (bel)   Brian Holm Sørensen (den)   Dirk De Wolf (bel)  
1993   Niko Eeckhout (bel)   Patrick Van Roosbroeck (bel)   Corneille Daems (bel)  
1994   Nico Emonds (bel)   Bruno Risi (sui)   Willy Willems (bel)  
1995   Wilfried Nelissen (bel)   Jans Koerts (ned)   Fabio Baldato (ita)  
1996   Rudy Verdonck (bel)   Sammie Moreels (bel)   Matthew Gilmore (bel)  
1997   Franky Van Haesebroucke (bel)   Adri Van Der Poel (ned)   Jan Hordijk (ned)  
1998   Gert Vanderaerden (bel)   Wim Omloop (bel)   Tom Steels (bel)  
1999   Geert Omloop (bel)   Eddy Torrekens (bel)   Danny Daelman (bel)  
2000   Paolo Mondini (ita)   Gregory Henderson (nzl)   Timothy Carswell (nzl)  
2001   Martin Hvastija (slo)   Jans Koerts (ned)   Stefan Van Dijk (ned)  
2002   Stefan Van Dijk (ned)   Ludovic Capelle (bel)   Wesley Vanspeybroeck (bel)  
2003   Chris Peers (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Hendrik Van Dijck (bel)  
2004   Stefan Van Dijk (ned)   Dennis Kraft (ger)   Borut Bozic (slo)  
2005   Niko Eeckhout (bel)   Michael Blanchy (bel)   Aart Vierhouten (ned)  
2006   Danilo Hondo (ger)   Denis Flahaut (fra)   Baden Cooke (aus)  
2007   Steven De Jongh (ned)   Jean-Patrick Nazon (fra)   Stefan Van Dijk (ned)  
2008   Wouter Weylandt (bel)   Hans Dekkers (ned)   Wouter Van Mechelen (bel)  

2 victories: Alfons De Bal (bel), Niko Eeckhout (bel), Walter Schoonjans (bel), Stefan Van Dijk (ned)