GP STAD ZOTTEGEM
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
GP Stad Zottegem
1934   Andre Verlinden (bel)   Frans Bonduel (bel)   Jerome France (bel)  
1935   Michel Buyck (bel)   Joseph Loopmans (bel)   Leopold Roosemont (bel)  
1936   Petrus Van Theemsche (bel)   Andre Defoort (bel)   Jozef "Kemper" Horemans (bel)  
1937   Sylvain Grysolle (bel)   Albert Beirnaert (bel)   Gaston Denys (bel)  
1938   Lode Janssens (bel)   Louis Hardiquest (bel)   Adolf Braeckeveldt (bel)  
1939   Marcel Kint (bel)   Jef Moerenhout (bel)   Georges Christiaens (bel)  
1941   Georges Claes (bel)   Sylvain Grysolle (bel)   Alberic Schotte (bel)  
1942   Albert Ritserveldt (bel)   Emiel Faignaert (bel)   Sylvain Grysolle (bel)  
1943   Prosper Depredomme (bel)   Robert Van Eenaeme (bel)   Jan Van Steen (bel)  
1945   Karel De Baere (bel)   Roger Gyselinck (bel)   Camille Beeckman (bel)  
1946   Michel Van Elsue (bel)   Georges D`Haese (bel)   Omer Thys (bel)  
1947   Michel Remue (bel)   Jozef Van Der Helst (bel)   Marcel Boumon (bel)  
1948   Emile Vanderveken (bel)   Jean Lesage (bel)   Pino Cerami (ita)  
1949   Maurice Blomme (bel)   Jan Storms (bel)   Odiel Van Den Meerschaut (bel)  
1950   Maurice Blomme (bel)   Albert Wauters (bel)   Albert Van Herzele (bel)  
1951   Maurice Blomme (bel)   Ward Van Dijck (bel)   Henri Van Kerckhove (bel)  
1952   Leopold Schaeken (bel)   Frans De Prycker (bel)   Pino Cerami (ita)  
1953   Leon Delathouwer (bel)   Desire Keteleer (bel)   Pino Cerami (ita)  
1954   Gilbert Desmet (bel)   Karel De Baere (bel)   Gilbert Van De Wiele (bel)  
1955   Andre Auquier (bel)   Leon Delathouwer (bel)   Pino Cerami (ita)  
1956   Lucien Mathys (bel)   Maurits Meuleman (bel)   Jean Bellemans (bel)  
1957   Willy Schroeders (bel)   Leon Delathouwer (bel)   Gilbert Saelens (bel)  
1958   Roger Baens (bel)   Julien Pascal (bel)   Daniel Denys (bel)  
1959   Arthur Decabooter (bel)   Rene Vanderveken (bel)   Gerrit Voorting (ned)  
1960   Joseph Schils (bel)   Clement Roman (bel)   Herman Cornelis (bel)  
1961   Frans Schoubben (bel)   Henri De Wolf (bel)   Henri Van Den Bossche (bel)  
1962   Joseph Schils (bel)   Willy Bocklant (bel)   Francesco Miele (ita)  
1963   Jean-Baptiste Claes (bel)   Hugo Hellemans (bel)   Arnould Flecy (bel)  
1964   Clement Roman (bel)   Eric De Roose (bel)   Emiel Moentjens (bel)  
1965   Frans Aerenhouts (bel)   Leon Lenaerts (bel)   Roger Seghers (bel)  
1966   Jo De Roo (ned)   Roger Baguet (bel)   Roger Cooreman (bel)  
1967   Roland Van De Rijse (bel)   Jacques Guiot (fra)   Gustave Desmet (bel)  
1968   Frans Melckenbeeck (bel)   Leopold Van Den Neste (bel)   Theo Mertens (bel)  
1969   Willy Van Den Eynde (bel)   Roland Callewaert (bel)   Jacques Zwaenepoel (bel)  
1970   Fernand Hermie (bel)   Jacques Zwaenepoel (bel)   Willy Vanneste (bel)  
1971   Albert Van Vlierberghe (bel)   Ward Janssens (bel)   Guido Reybrouck (bel)  
1972   Herman Vanspringel (bel)   Noel Vantyghem (bel)   Dirk Baert (bel)  
1973   Maurice Dury (bel)   Phil Bayton (gbr)   Jose De Cauwer (bel)  
1974   Andre Dierickx (bel)   Jean-Pierre Berckmans (bel)   Eddy Verstraeten (bel)  
1975   Jan Raas (ned)   Marcel Laurens (bel)   Willy Vanneste (bel)  
1976   Willem Peeters (bel)   Eddy Merckx (bel)   Willy Scheers (bel)  
1977   Herman Vrijders (bel)   Ludo Delcroix (bel)   Ronny Bossant (bel)  
1978   Daniel Willems (bel)   Walter Godefroot (bel)   Rudy Colman (bel)  
1979   Pol Verschuere (bel)   Eric Van De Wiele (bel)   Herman Vanspringel (bel)  
1980   Etienne Van Der Helst (bel)   Ludo Peeters (bel)   Guido Van Sweevelt (bel)  
1981   Gery Verlinden (bel)   Dirk Heirweg (bel)   Mario Mariotti (ita)  
1982   Rudy Colman (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)   Eric Van De Wiele (bel)  
1983   Mario Mariotti (ita)   Ludo De Keulenaer (bel)   Jacques Hanegraaf (ned)  
1984   Luc Colijn (bel)   Alain De Roo (bel)   Ferdi Van Den Haute (bel)  
1985   Raoul Bruyndonckx (bel)   Dirk De Wolf (bel)   Philippe Deleye (bel)  
1986   Patrick Cocquyt (bel)   Dirk Durant (bel)   Filip Van Vooren (bel)  
1987   Nico Verhoeven (ned)   Michel Vermote (bel)   Luc Roosen (bel)  
1988   Chris Scharmin (bel)   Frans Maassen (ned)   Carlo Bomans (bel)  
1989   Gino Van Hooydonck (bel)   Johnny Dauwe (bel)   Marc Sprangers (bel)  
1990   Marco Van Der Hulst (ned)   Sammie Moreels (bel)   Chris Scharmin (bel)  
1991   Peter De Clercq (bel)   Corneille Daems (bel)   Frans Maassen (ned)  
1992   Marc Dierickx (bel)   Rik Van Slycke (bel)   Hendrik Redant (bel)  
1993   Pierre Herinne (bel)   Peter Naessens (bel)   Scott Sunderland (aus)  
1994   Marc Wauters (bel)   Wim Omloop (bel)   Danny Nelissen (ned)  
1995   Hendrik Redant (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Raymond Meijs (ned)  
1996   Chris Peers (bel)   Peter Van Petegem (bel)   Peter Naessens (bel)  
1997   Frank Høj (den)   Danny Baeyens (bel)   Jo Planckaert (bel)  
1998   Paul Van Hyfte (bel)   Chris Peers (bel)   Bart Heirewegh (bel)  
1999   Etienne De Wilde (bel)   Gert Vanderaerden (bel)   Wilfried Peeters (bel)  
Dr. Tistaert Prijs
2000   Michel Van Haecke (bel)   Dave Bruylandts (bel)   Serge Baguet (bel)  
2001   Jo Planckaert (bel)   Jans Koerts (ned)   Aart Vierhouten (ned)  
2002   Matthé Pronk (ned)   Janek Tombak (est)   Gordon McCauley (nzl)  
2003   Geert Omloop (bel)   Karsten Kroon (ned)   Wim Vansevenant (bel)  
2004   David Kopp (ger)   Kevin Van Impe (bel)   Bjorn Leukemans (bel)  
GP Stad Zottegem
2005   Thomas Dekker (ned)   Enrico Degano (ita)   Kenny Van Hummel (ned)  
2006   Rene Obst (ger)   Gorik Gardeyn (bel)   Ivaylo Gabrovski (bul)  
2007   Jonas Aaen Jørgensen (den)   Matthias Friedemann (ger)   Nic Ingels (bel)  
2008   Roy Sentjens (bel)   Preben Van Hecke (bel)   Fabio Polazzi (bel)  
2009   Niko Eeckhout (bel)   Martin Pedersen (den)   Cyril Lemoine (fra)  
2010   Stefan Van Dijk (ned)   Jean-Pierre Drucker (lux)   Jonas Van Genechten (bel)  
2011   Svein Tuft (can)   Willem Wauters (bel)   Adam Blythe (gbr)  
2012   Matthias Brändle (aut)   Jean-Pierre Drucker (lux)   Wouter Wippert (ned)  
2013   Blaz Jarc (slo)   Boris Dron (bel)   Wouter Mol (ned)  
2014   Edward Theuns (bel)   Tim De Troyer (bel)   Zico Waeytens (bel)  
2015   Kenny Dehaes (bel)   Antoine Demoitie (bel)   Oliver Naesen (bel)  
2016   Tim Merlier (bel)   Timothy Dupont (bel)   Marcel Sieberg (ger)  
2017   Jasper De Buyst (bel)   Joeri Stallaert (bel)   Kenny Dehaes (bel)  
2018   Jérôme Baugnies (bel)   Aimé De Gendt (bel)   Lasse Norman Hansen (den)  

3 victories: Maurice Blomme (bel)
2 victories: Joseph Schils (bel)