GP HERNING
 
 Denmark
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
GP Midtbank
1997   Bjarne Riis (den)   Tayeb Braikia (den)   Frank Høj (den)  
1998   Bjarne Riis (den)   Kurt Asle Arvesen (nor)   Gorazd Stangelj (slo)  
1999   Michael Sandstød (den)   Arvis Piziks (lat)   Danny Jonasson (den)  
2000   Michael Sandstød (den)   Jimmi Madsen (den)   Niko Eeckhout (bel)  
2001   Rudi Kemna (ned)   Arvis Piziks (lat)   Mark McCormack (usa)  
2002   Rudi Kemna (ned)   Cezary Zamana (pol)   Gordon McCauley (nzl)  
2003   Frank Høj (den)   Jeremy Hunt (gbr)   Magnus Bäckstedt (swe)  
GP Herning
2004   Frank Høj (den)   Michele Bartoli (ita)   Stefan Kupfernagel (ger)  
2005   Michael Blaudzun (den)   Joost Van Leijen (ned)   Jimmy Hansen (den)  
2006   Allan Johansen (den)   Rik Reinerink (ned)   Alex Rasmussen (den)  
2007   Kurt Asle Arvesen (nor)   Rene Jørgensen (den)   Matti Breschel (den)  
2009   Casper Jørgensen (den)   Michael Reihs (den)   Allan Johansen (den)  
2010   Alex Rasmussen (den)   Martin Mortensen (den)   Joost Van Leijen (ned)  
2011   Troels Rønning Vinther (den)   Michael Reihs (den)   Lars Ytting Bak (den)  
2013   Lasse Norman Hansen (den)   Martin Mortensen (den)   Rolf Nyborg Broge (den)  

2 victories: Frank Høj (den), Rudi Kemna (ned), Bjarne Riis (den), Michael Sandstød (den)