RONDE VAN MIDDEN-ZEELAND
 
 Netherlands
Note:  1974-1978: Etappe in de Ronde van Nederland.
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1974   Tino Tabak (ned)   Piet Van Katwijk (ned)   Theo Van Der Leeuw (ned)  
1975   Gerard Vianen (ned)   Dietrich Thurau (ger)   Theo Smit (ned)  
1976   Fedor Den Hertog (ned)   Ludo Peeters (bel)   Freddy Maertens (bel)  
1977   Freddy Maertens (bel)   Piet Van Katwijk (ned)   Eddy Vanhaerens (bel)  
1978   Gerrie Knetemann (ned)   Adri "Jos" Schipper (ned)   Jan Krekels (ned)  
1979   Bert Oosterbosch (ned)   Jan Raas (ned)   Adri "Jos" Schipper (ned)  
1980   Gerrie Knetemann (ned)   Guy Nulens (bel)   Cees Priem (ned)  
1981   Walter Planckaert (bel)   Gerrie Van Gerwen (ned)   Jos Lammertink (ned)  
1982   Henk Lubberding (ned)   Adri Van Houwelingen (ned)   Gerrie Knetemann (ned)  
1983   Jan Raas (ned)   Ronny Van Holen (bel)   Leo Van Vliet (ned)  
1984   Luc Colijn (bel)   Eddy Planckaert (bel)   Werner Devos (bel)  
1985   Ferdi Van Den Haute (bel)   Nico Verhoeven (ned)   Eddy Planckaert (bel)  
1986   Gerrit Solleveld (ned)   Rudy Dhaenens (bel)   Toine Poels (ned)  
1987   Jean-Paul Van Poppel (ned)   Eric Vanderaerden (bel)   Wim Arras (bel)  
1988   Peter Pieters (ned)   Mathieu Hermans (ned)   Johan Capiot (bel)  
1989   Jelle Nijdam (ned)   John Van Den Akker (ned)   Mathieu Hermans (ned)  
1990   Gerrit Solleveld (ned)   Adrie Kools (ned)   Johan Capiot (bel)  
1991   Wiebren Veenstra (ned)   Peter Pieters (ned)   Danny Neskens (bel)  
1992   Johan Capiot (bel)   Wiebren Veenstra (ned)   Adri Van Der Poel (ned)  
1993   Jo Planckaert (bel)   Eric Vanderaerden (bel)   Wilfried Nelissen (bel)  
1994   Maarten Den Bakker (ned)   Jelle Nijdam (ned)   Johan Capiot (bel)  
1995   Jeroen Blijlevens (ned)   Adriano Baffi (ita)   Jean-Pierre Heynderickx (bel)  
1996   Jelle Nijdam (ned)   John Talen (ned)   Johan Capiot (bel)  
1999   Servais Knaven (ned)   Ralf Grabsch (ger)   Wim Omloop (bel)  
2000   Leon Van Bon (ned)   Niko Eeckhout (bel)   Andrej Hauptmann (slo)  
2001   Niko Eeckhout (bel)   Wim Omloop (bel)   Servais Knaven (ned)  
2002   Robbie McEwen (aus)   Steven De Jongh (ned)   Jo Planckaert (bel)  
2003   Stefan Van Dijk (ned)   Geert Omloop (bel)   Frederic Guesdon (fra)  
2004   Niko Eeckhout (bel)   Robbie McEwen (aus)   Stefan Van Dijk (ned)  
2005   Bram De Groot (ned)   Theo Eltink (ned)   Frederic Amorison (bel)  
2006   Steven De Jongh (ned)   Simone Cadamuro (ita)   Graeme Brown (aus)  
2007   Denis Flahaut (fra)   Stefan Van Dijk (ned)   Matthew Goss (aus)  

2 victories: Niko Eeckhout (bel), Gerrie Knetemann (ned), Jelle Nijdam (ned), Gerrit Solleveld (ned)