TROPHEE DES GRIMPEURS
 
 France
Note:  Merged in 2000 with Polymultipliee.
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Trophee des Grimpeurs
1972   Jean-Pierre Danguillaume (fra)   Jean-Luc Molineris (fra)   Raymond Riotte (fra)  
GP des Grimpeurs
1973   Joop Zoetemelk (ned)   Raymond Delisle (fra)   Raymond Martin (fra)  
Trophee des Grimpeurs
1974   Jean-Pierre Danguillaume (fra)   Juan Zurano Jerez (esp)   Roger Pingeon (fra)  
1979   Joop Zoetemelk (ned)   Pierre-Raymond Villemiane (fra)   Gilbert Chaumaz (fra)  
1980   Raymond Martin (fra)   Regis Ovion (fra)   Robert Millar (gbr)  
1981   Dominique Celle (fra)   Jean Chassang (fra)   Jan Nevens (bel)  
1982   Pierre-Raymond Villemiane (fra)   Bernard Vallet (fra)   Raymond Martin (fra)  
1983   Kim Andersen (den)   Régis Clère (fra)   Christian Corre (fra)  
1984   Marc Madiot (fra)   Laurent Fignon (fra)   Kim Andersen (den)  
1985   Martial Gayant (fra)   Yvon Madiot (fra)   Bruno Wojtinek (fra)  
1986   Eric Caritoux (fra)   Jacques Decrion (fra)   Gilles Sanders (fra)  
1987   Charly Berard (fra)   Gilles Sanders (fra)   Denis Leproux (fra)  
1988   Stefan Morjean (bel)   Fabrice Philipot (fra)   Luc Leblanc (fra)  
1989   Henri Abadie (fra)   Denis Roux (fra)   Jerome Simon (fra)  
1990   Luc Roosen (bel)   Laurent Madouas (fra)   Benjamin Van Itterbeeck (bel)  
1991   Atle Kvalsvoll (nor)   Richard Virenque (fra)   Marc Madiot (fra)  
1992   Marc Madiot (fra)   Richard Virenque (fra)   Francois Lemarchand (fra)  
1993   Thierry Claveyrolat (fra)   Didier Rous (fra)   Eric Caritoux (fra)  
1994   Richard Virenque (fra)   Scott Sunderland (aus)   Didier Rous (fra)  
1996   Stephane Heulot (fra)   Ricardo Forconi (ita)   Laurent Desbiens (fra)  
1997   Davide Rebellin (ita)   Mauro Gianetti (sui)   Laurent Roux (fra)  
1998   Pascal Hervé (fra)   Laurent Desbiens (fra)   Christophe Agnolutto (fra)  
1999   Laurent Roux (fra)   Bobby Julich (usa)   Christopher Jenner (fra)  
2000   Patrice Halgand (fra)   Christophe Moreau (fra)   Walter Bénéteau (fra)  
2001   Didier Rous (fra)   Laurent Brochard (fra)   David Moncoutie (fra)  
2002   Sylvain Chavanel (fra)   Laurent Paumier (fra)   Franck Bouyer (fra)  
2003   Didier Rous (fra)   Marlon Alirio Perez Arango (col)   Jerome Pineau (fra)  
2004   Christophe Moreau (fra)   Philippe Gilbert (bel)   Jerome Pineau (fra)  
2005   Philippe Gilbert (bel)   Yoann Le Boulanger (fra)   Nicolas Inaudi (fra)  
2006   Didier Rous (fra)   Philippe Gilbert (bel)   Tristan Valentin (fra)  
2007   Anthony Geslin (fra)   Maxime Mederel (fra)   Sylvain Chavanel (fra)  
2008   David Le Lay (fra)   Steve Chainel (fra)   Gianni Meersman (bel)  
2009   Thomas Voeckler (fra)   Anthony Geslin (fra)   Nicolas Jalabert (fra)  

3 victories: Didier Rous (fra)
2 victories: Jean-Pierre Danguillaume (fra), Marc Madiot (fra), Joop Zoetemelk (ned)