TARTU TANAVASAIT
 
 Estonia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2002   Jaan Kirsipuu (est)   Janek Tombak (est)   Oleg Grishkine (rus)  
2003   Jaan Kirsipuu (est)   Janek Tombak (est)   Kazimierz Stafiej (pol)  
2004   Mark Scanlon (irl)   Slawomir Kohut (pol)   Jimmy Engoulvent (fra)  
2005   Tomas Vaitkus (ltu)   Andrus Aug (est)   Mikhail Timochine (rus)  
2006   Wojciech Pawlak (pol)   Allan Oras (est)   Tomasz Kiendys (pol)  
2007   Erki Pütsep (est)   Caspar Austa (est)   Janek Tombak (est)  
2008   Aleksejs Saramotins (lat)   Janek Tombak (est)   Erki Pütsep (est)  
2009   Hannes Blank (ger)   Aleksejs Saramotins (lat)   Janek Tombak (est)  
2010   Tanel Kangert (est)   Toms Skujins (lat)   Adrian Honkisz (pol)  
2011   Jean Eudes Demaret (fra)   Rene Mandri (est)   Jonas Ljungblad (swe)  
2012   Rene Mandri (est)   [DSQ] Blaz Furdi (slo)  
Paul Voß (ger)  
Zakkari Dempster (aus)  

2 victories: Jaan Kirsipuu (est)