GP DOTTIGNIES
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2002   Alessandra Cappellotto (ita)   Anja Nobus (bel)   Vera Koedooder (ned)  
2003   Baukje Doedee (ned)   Debby Mansveld (ned)   Evy Van Damme (bel)  
2004   Olga Slyussareva (rus)   Tanja Hennes-Schmidt (ger)   Valentina Karpenko (ukr)  
2005   Nicole Cooke (gbr)   Katie Brown (aus)   Oenone Wood (aus)  
2006   Oenone Wood (aus)   Olivia Gollan (aus)   Suzanne De Goede (ned)  
2007   Giorgia Bronzini (ita)   Rochelle Gilmore (aus)   Regina Schleicher (ger)  
2008   Marianne Vos (ned)   Kirsten Wild (ned)   Grete Treier (est)  
2009   Sarah Düster (ger)   Trixi Worrack (ger)   Chantal Blaak (ned)  
2010   Kirsten Wild (ned)   Giorgia Bronzini (ita)   Monia Baccaille (ita)  
2011   Emma Johansson (swe)   Monia Baccaille (ita)   Annemiek Van Vleuten (ned)  
2012   Monia Baccaille (ita)   Emma Johansson (swe)   Olena Andruk (ukr)  
2013   Vera Koedooder (ned)   Iris Slappendel (ned)   Sanne Van Paassen (ned)  
2014   Giorgia Bronzini (ita)   Shelley Olds (usa)   Lucy Garner (gbr)  
2015   Roxane Fournier (fra)   Chloe Hosking (aus)   Pascale Jeuland-Tranchant (fra)  
2016   Giorgia Bronzini (ita)   Marta Bastianelli (ita)   Roxane Fournier (fra)  
2017   Jolien D`Hoore (bel)   Chloe Hosking (aus)   Jelena Eric (srb)  
2018   Marta Bastianelli (ita)   Elisa Balsamo (ita)   Pascale Jeuland-Tranchant (fra)  

3 victories: Giorgia Bronzini (ita)