RONDE VAN VLAANDEREN
 
 Belgium
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
2004   Zulfia Zabirova (kaz)   Trixi Worrack (ger)   Leontien Zijlaard-Van Moorsel (ned)  
2005   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Susanne Ljungskog (swe)   Monia Baccaille (ita)  
2006   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)   Christiane S√∂der (aut)   Loes Gunnewijk (ned)  
2007   Nicole Cooke (gbr)   Zulfia Zabirova (kaz)   Marianne Vos (ned)  
2008   Judith Arndt (ger)   Kristin Armstrong (usa)   Kirsten Wild (ned)  
2009   Ina-Yoko Teutenberg (ger)   Kirsten Wild (ned)   Emma Johansson (swe)  
2010   Grace Verbeke (bel)   Marianne Vos (ned)   Kirsten Wild (ned)  
2011   Annemiek Van Vleuten (ned)   Tatiana Antoshina (rus)   Marianne Vos (ned)  
2012   Judith Arndt (ger)   Kristin Armstrong (usa)   Joelle Numainville (can)  
2013   Marianne Vos (ned)   Ellen Van Dijk (ned)   Emma Johansson (swe)  
2014   Ellen Van Dijk (ned)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Emma Johansson (swe)  
2015   Elisa Longo Borghini (ita)   Jolien D`Hoore (bel)   Anna Van Der Breggen (ned)  
2016   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Emma Johansson (swe)   Chantal Blaak (ned)  
2017   Coryn Rivera (usa)   Gracie Elvin (aus)   Chantal Blaak (ned)