NC POLAND
 
 Poland
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1957   Anna Dyrak (pol)  
1958   Wanda Jankowska (pol)  
1959   Wanda Jankowska (pol)  
1960   Henryka Jankowska (pol)  
1961   Jadwiga Czarkowska (pol)  
1962   Irena Waligora (pol)  
1963   Henryka Laskus (pol)  
1964   Henryka Laskus (pol)  
1965   Henryka Laskus (pol)  
1966   Jolanta Mazlon (pol)  
1967   Maria Masczyk (pol)  
1984   Malgorzata Sandej (pol)   Beata Bielas (pol)   Anita Iwaszkiewicz (pol)  
1987   Bogumila Matusiak (pol)  
1988   Malgorzata Sandej (pol)   Justyna Michalak (pol)   Bogumila Matusiak (pol)  
1989   Anna Gnetner (pol)  
1990   Agnieszka Godras (pol)   Malgorzata Jedrzejewska (pol)   Bogumila Matusiak (pol)  
1991   Agnieszka Godras (pol)   Malgorzata Jedrzejewska (pol)   Urszula Milewska (pol)  
1992   Agnieszka Godras (pol)   Malgorzata Jedrzejewska (pol)   Bogumila Matusiak (pol)  
1993   Bogumila Matusiak (pol)   Agnieszka Godras (pol)   Malgorzata Jedrzejewska (pol)  
1994   Agnieszka Godras (pol)   Bogumila Matusiak (pol)   Malgorzata Jedrzejewska (pol)  
1995   Bogumila Matusiak (pol)   Malgorzata Jedrzejewska (pol)   Agnieszka Godras (pol)  
1996   Agnieszka Wiesniewska (pol)   Monika Kotek (pol)   Bogumila Matusiak (pol)  
1997   Bogumila Matusiak (pol)   Malgorzata Sandej (pol)   Dorota Czynszak (pol)  
1998   Bogumila Matusiak (pol)   Monika Kotek (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)  
1999   Bogumila Matusiak (pol)   Anna Skawinska (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)  
2000   Bogumila Matusiak (pol)   Monika Tyburska (pol)   Malgorzata Wysocka (pol)  
2001   Bogumila Matusiak (pol)   Anna Skawinska (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)  
2002   Bogumila Matusiak (pol)   Monika Tyburska (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)  
2003   Bogumila Matusiak (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Malgorzata Wysocka (pol)  
2004   Bogumila Matusiak (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Magdalena Zamolska (pol)  
2005   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Malgorzata Jasinska (pol)   Maja Wloszczowska (pol)  
2006   Maja Wloszczowska (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Anna Szafraniec (pol)  
2007   Maja Wloszczowska (pol)   Aleksandra Wnuczek (pol)   Anna Harkowska (pol)  
2008   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Malgorzata Jasinska (pol)   Anna Harkowska (pol)  
2009   Malgorzata Jasinska (pol)   Edyta Jasinska (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)  
2010   Malgorzata Jasinska (pol)   Maja Wloszczowska (pol)   Aleksandra Dawidowicz (pol)  
2011   Anna Szafraniec (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Maja Wloszczowska (pol)  
2012   Katarzyna Pawlowska (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Malgorzata Jasinska (pol)  
2013   Eugenia Bujak (Alickun) (slo)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)   Katarzyna Pawlowska (pol)  
2014   Paulina Guz (pol)   Monika Brzezna (pol)   Monika Zur (pol)  
2015   Malgorzata Jasinska (pol)   Katarzyna Wilkos (pol)   Paulina Brzezna-Bentkowska (pol)  
2016   Katarzyna Niewiadoma (pol)   Anna Plichta (pol)   Malgorzata Jasinska (pol)  
2017   Karolina Karasiewicz (pol)   Monika Brzezna (pol)   Anna Plichta (pol)  
2018   Malgorzata Jasinska (pol)   Nikol Plosaj (pol)   Daria Pikulik (pol)  

11 victories: Bogumila Matusiak (pol)
4 victories: Agnieszka Godras (pol), Malgorzata Jasinska (pol)
3 victories: Henryka Laskus (pol)
2 victories: Paulina Brzezna-Bentkowska (pol), Wanda Jankowska (pol), Malgorzata Sandej (pol), Maja Wloszczowska (pol)