NC ITALY
 
 Italy
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1963   Paola Scotti (ita)   Florinda Parenti (ita)   Anna-M. Santini (ita)  
1964   Maria Cressari (ita)  
1965   Florinda Parenti (ita)  
1966   Elisabetta Maffeis (ita)  
1967   Rosa D`Angelo (ita)  
1968   Maria Cressari (ita)   Carla Bosio (ita)   Ivana Panzi (ita)  
1969   Morena Tartagni (ita)   Maria Cressari (ita)   Carla Bosio (ita)  
1970   Giuditta Longari (ita)   Morena Tartagni (ita)   Angela Marchesin (ita)  
1971   Ivana Panzi (ita)   Morena Tartagni (ita)   Elisabetta Maffeis (ita)  
1972   Maria Cressari (ita)   Elisabetta Maffeis (ita)   Morena Tartagni (ita)  
1973   Maria Cressari (ita)   Morena Tartagni (ita)   Gianna Brovedano (ita)  
1974   Carmen Menegaldo (ita)   Giuseppa Micheloni (ita)   Emanuela Menuzzo (ita)  
1975   Luigina Bissoli (ita)   Maria Cressari (ita)   Morena Tartagni (ita)  
1976   Bruna Cancelli (ita)   Patrizia Cassani (ita)   Rita Coden (ita)  
1977   Luigina Bissoli (ita)   Bruna Cancelli (ita)   Adalberta Marcucetti (ita)  
1978   Rossella Galbiati (ita)   Francesca Galli (ita)   Anna Morlacchi (ita)  
1979   Francesca Galli (ita)   Giuseppa Micheloni (ita)   Crist. Minuzzo (ita)  
1980   Michela Tommasi (ita)   Rossella Galbiati (ita)   Lorena Moscon (ita)  
1981   Rosanna Piantoni (ita)   Rossella Galbiati (ita)   Adalberta Marcuccetti (ita)  
1982   Maria Canins (ita)   Francesca Galli (ita)   Adalberta Marcuccetti (ita)  
1983   Patrizia Spadaccini (ita)   Adalberta Marcuccetti (ita)   Luisa Seghezzi (ita)  
1984   Maria Canins (ita)  
1985   Maria Canins (ita)   Maria Mosole (ita)   Cristina Menuzzo (ita)  
1986   Bruna Seghezzi (ita)  
1987   Maria Canins (ita)  
1988   Maria Canins (ita)   Imelda Chiappa (ita)   Monica Bandini (ita)  
1989   Maria Canins (ita)   Imelda Chiappa (ita)   Monica Bandini (ita)  
1990   Elisabetta Fanton (ita)   Elisabetta Guazzaroni (ita)   Imelda Chiappa (ita)  
1991   Lucia Pizzolotto (ita)   Valeria Cappellotto (ita)   Nadia Stramigioli (ita)  
1992   Michela Fanini (ita)   Nadia Molteni (ita)   Valeria Cappellotto (ita)  
1993   Imelda Chiappa (ita)   Michela Fanini (ita)   Sara Felloni (ita)  
1994   Simona Muzzioli (ita)   Alessandra Cappellotto (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)  
1995   Roberta Ferrero (ita)   Alessandra Cappellotto (ita)   Nadia Molteni (ita)  
1996   Fabiana Luperini (ita)   Imelda Chiappa (ita)   Alessandra Cappellotto (ita)  
1997   Imelda Chiappa (ita)   Alessandra Cappellotto (ita)   Valeria Cappellotto (ita)  
1998   Lucia Pizzolotto (ita)   Roberta Bonanomi (ita)   Sara Felloni (ita)  
1999   Valeria Cappellotto (ita)   Sonia Rocca (ita)   Lucia Pizzolotto (ita)  
2000   Gabriella Pregnolato (ita)   Greta Zocca (ita)   Sara Felloni (ita)  
2001   Greta Zocca (ita)   Katia Longhin (ita)   Lisa Gatto (ita)  
2002   Rosalisa Lapomarda (ita)   Katia Longhin (ita)   Luisa Tamanini (ita)  
2003   Alessandra Cappellotto (ita)   Alessandra D`Ettore (ita)   Katia Longhin (ita)  
2004   Fabiana Luperini (ita)   Tania Belvederesi (ita)   Alessandra Cappellotto (ita)  
2005   Silvia Parietti (ita)   Luisa Tamanini (ita)   Giorgia Bronzini (ita)  
2006   Fabiana Luperini (ita)   Gessica Turato (ita)   Silvia Parietti (ita)  
2007   Eva Lechner (ita)   Luisa Tamanini (ita)   Giorgia Bronzini (ita)  
2008   Fabiana Luperini (ita)   Tatiana Guderzo (ita)   Giorgia Bronzini (ita)  
2009   Monia Baccaille (ita)   Laura Bozzolo (ita)   Giorgia Bronzini (ita)  
2010   Monia Baccaille (ita)   Alessandra D`Ettore (ita)   Lorena Foresi (ita)  
2011   Noemi Cantele (ita)   Tatiana Guderzo (ita)   Silvia Valsecchi (ita)  
2012   Giada Borgato (ita)   Silvia Valsecchi (ita)   Marta Bastianelli (ita)  
2013   Dalia Muccioli (ita)   Giorgia Bronzini (ita)   Rossella Ratto (ita)  
2014   Elena Cecchini (ita)   Valentina Scandolara (ita)   Maria Giulia Confalonieri (ita)  
2015   Elena Cecchini (ita)   Elisa Longo Borghini (ita)   Dalia Muccioli (ita)  
2016   Elena Cecchini (ita)   Elisa Longo Borghini (ita)   Anna Maria Zita Stricker (ita)  
2017   Elisa Longo Borghini (ita)   Giorgia Bronzini (ita)   Soraya Paladin (ita)  

6 victories: Maria Canins (ita)
4 victories: Maria Cressari (ita), Fabiana Luperini (ita)
3 victories: Elena Cecchini (ita)
2 victories: Monia Baccaille (ita), Luigina Bissoli (ita), Imelda Chiappa (ita), Lucia Pizzolotto (ita)