WORLD CHAMPIONSHIPS ITT
 

Palmares | Statistics | More
Year      1   2   3  
1994       Chris Boardman (gbr)   Andrea Chiurato (ita)   Jan Ullrich (ger)  
1995       Miguel Indurain Larraya (esp)   Abraham Olano Manzano (esp)   Uwe Peschel (ger)  
1996       Alex Z├╝lle (sui)   Chris Boardman (gbr)   Tony Rominger (sui)  
1997       Laurent Jalabert (fra)   Sergei Gontchar (ukr)   Chris Boardman (gbr)  
1998       Abraham Olano Manzano (esp)   Melchor Mauri Prat (esp)   Sergei Gontchar (ukr)  
1999       Jan Ullrich (ger)   Michael Andersson (swe)   Chris Boardman (gbr)  
2000       Sergei Gontchar (ukr)   Michael Rich (ger)   Laszlo Bodrogi (hun)  
2001       Jan Ullrich (ger)   David Millar (gbr)   Santiago Botero Echeverry (col)  
2002       Santiago Botero Echeverry (col)   Michael Rich (ger)   Igor Gonzalez De Galdeano Aranzabal (esp)  
2003       [DSQ] David Millar (gbr)  
Michael Rogers (aus)  
Uwe Peschel (ger)   Michael Rich (ger)  
2004       Michael Rogers (aus)   Michael Rich (ger)   Alexandre Vinokourov (kaz)  
2005       Michael Rogers (aus)   Jose Ivan Gutierrez Palacios (esp)   Fabian Cancellara (sui)  
2006       Fabian Cancellara (sui)   David Zabriskie (usa)   Alexandre Vinokourov (kaz)  
2007       Fabian Cancellara (sui)   Laszlo Bodrogi (hun)   Stef Clement (ned)  
2008       Bert Grabsch (ger)   Svein Tuft (can)   David Zabriskie (usa)  
2009       Fabian Cancellara (sui)   Gustav Erik Larsson (swe)   Tony Martin (ger)  
2010       Fabian Cancellara (sui)   David Millar (gbr)   Tony Martin (ger)  
2011       Tony Martin (ger)   Bradley Wiggins (gbr)   Fabian Cancellara (sui)  
2012       Tony Martin (ger)   Taylor Phinney (usa)   Vasil Kiryienka (blr)  
2013       Tony Martin (ger)   Bradley Wiggins (gbr)   Fabian Cancellara (sui)  
2014       Bradley Wiggins (gbr)   Tony Martin (ger)   Tom Dumoulin (ned)  
2015       Vasil Kiryienka (blr)   Adriano Malori (ita)   Jerome Coppel (fra)  
2016       Tony Martin (ger)   Vasil Kiryienka (blr)   Jonathan Castroviejo Nicolas (esp)  
2017       Tom Dumoulin (ned)   Primoz Roglic (slo)   Chris Froome (gbr)