NC LATVIA ITT
 
 Latvia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Dainis Ozols (lat)   Egons Rozenfelds (lat)   Arvis Piziks (lat)  
1998   Dainis Ozols (lat)   Juris Silovs (lat)   Arvis Piziks (lat)  
1999   Dainis Ozols (lat)   Andris Spehts (lat)   Arvis Piziks (lat)  
2000   Raivis Belohvosciks (lat)   Dainis Ozols (lat)   Andris Spehts (lat)  
2001   Raivis Belohvosciks (lat)   Arvis Piziks (lat)   Dzintars Ozolins (lat)  
2002   Raivis Belohvosciks (lat)   Arvis Piziks (lat)   Romans Vainsteins (lat)  
2003   Raivis Belohvosciks (lat)   Andris Naudusz (lat)   Aldis Abolins (lat)  
2004   Olegs Melehs (lat)   Kalvis Eisaks (lat)   Aldis Abolins (lat)  
2005   Raivis Belohvosciks (lat)   Olegs Melehs (lat)   Arturs Ansons (lat)  
2006   Raivis Belohvosciks (lat)   Olegs Melehs (lat)   Vitalijs Komilovs (lat)  
2007   Raivis Belohvosciks (lat)   Olegs Melehs (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)  
2008   Raivis Belohvosciks (lat)   Olegs Melehs (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)  
2009   Raivis Belohvosciks (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Gatis Smukulis (lat)  
2010   Raivis Belohvosciks (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Gatis Smukulis (lat)  
2011   Gatis Smukulis (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Vitalijs Kornilovs (lat)  
2012   Gatis Smukulis (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Andzs Flaksis (lat)  
2013   Gatis Smukulis (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Ervins Smolins (lat)  
2014   Gatis Smukulis (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Andzs Flaksis (lat)  
2015   Gatis Smukulis (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Krists Neilands (lat)  
2016   Gatis Smukulis (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)   Toms Skujins (lat)  
2017   Aleksejs Saramotins (lat)   Toms Skujins (lat)   Krists Neilands (lat)  
2018   Toms Skujins (lat)   Gatis Smukulis (lat)   Aleksejs Saramotins (lat)  

10 victories: Raivis Belohvosciks (lat)
6 victories: Gatis Smukulis (lat)
3 victories: Dainis Ozols (lat)