NC SLOVENIA
 
 Slovenia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Bogdan Ravbar (slo)   Sandi Papez (slo)   Bostjan Mervar (slo)  
1997   Saso Sviben (slo)   Sandi Smerc (slo)   Gorazd Stangelj (slo)  
1998   Igor Kranjec (slo)   Gorazd Stangelj (slo)   Sandi Smerc (slo)  
1999   Tadej Kriznar (slo)   Igor Kranjec (slo)   Branko Filip (slo)  
2000   Andrej Hauptmann (slo)   Valter Bonca (slo)   Uros Murn (slo)  
2001   Martin Derganc (slo)   Bostjan Mervar (slo)   Branko Filip (slo)  
2002   Boris Premuzic (slo)   Saso Sviben (slo)   Gregor Zajc (slo)  
2003   Tadej Valjavec (slo)   Valter Bonca (slo)   Bostjan Mervar (slo)  
2004   Uros Murn (slo)   Boris Premuzic (slo)   Andrej Hauptmann (slo)  
2005   Mitja Mahoric (slo)   Gregor Gazvoda (slo)   Bostjan Rezman (slo)  
2006   Jure Golcer (slo)   Tomaz Nose (slo)   Uros Silar (slo)  
2007   Tadej Valjavec (slo)   Tomaz Nose (slo)   Matej Gnezda (slo)  
2008   Borut Bozic (slo)   Matej Stare (slo)   Gregor Gazvoda (slo)  
2009   Blaz Jarc (slo)   Mitja Mahoric (slo)   Jure Kocjan (slo)  
2010   Gorazd Stangelj (slo)   Matej Gnezda (slo)   Blaz Furdi (slo)  
2011   Grega Bole (slo)   Blaz Furdi (slo)   Gregor Gazvoda (slo)  
2012   Borut Bozic (slo)   Marko Kump (slo)   Luka Pibernik (slo)  
2013   Luka Pibernik (slo)   Matej Mugerli (slo)   Jure Golcer (slo)  
2014   Matej Mugerli (slo)   Luka Mezgec (slo)   Kristjan Fajt (slo)  
2015   Luka Pibernik (slo)   Kristjan Fajt (slo)   Borut Bozic (slo)  
2016   Jan Tratnik (slo)   Luka Mezgec (slo)   David Per (slo)  
2017   Luka Mezgec (slo)   Grega Bole (slo)   Matej Mohoric (slo)  
2018   Matej Mohoric (slo)   Domen Novak (slo)   Luka Pibernik (slo)  

2 victories: Borut Bozic (slo), Luka Pibernik (slo), Tadej Valjavec (slo)