NC VERENIGDE STATEN ITT
 
 United States of America
Note:  2000: Tour Lefleur
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Jonathan Vaughters (usa)   Norman Alvis (usa)   Colby Pearce (usa)  
1998   Dylan Casey (usa)   Norman Alvis (usa)   Frank McCormack (usa)  
1999   Levi Leipheimer (usa)   Steve Hegg (usa)   Chris Wherry (usa)  
2001   Trent Klasna (usa)   Adham Sbeih (usa)   Douglas Ziewacz (usa)  
2002   Dylan Casey (usa)   Chris Horner (usa)   Christopher Baldwin (usa)  
2003   Christopher Baldwin (usa)   Tom Danielson (usa)   Jason McCartney (usa)  
2004   David Zabriskie (usa)   John Lieswyn (usa)   Kenny Williams (usa)  
2005   Christopher Baldwin (usa)   Jeff Louder (usa)   Bernard Van Ulden (usa)  
2006   David Zabriskie (usa)   Christopher Baldwin (usa)   Jason McCartney (usa)  
2007   David Zabriskie (usa)   Danny Pate (usa)   Timothy Duggan (usa)  
2008   David Zabriskie (usa)   Tom Zirbel (usa)   Christian Vande Velde (usa)  
2009   David Zabriskie (usa)   Scott Zwizanski (usa)   Jonathan Reid Mumford (usa)  
2010   Taylor Phinney (usa)   Levi Leipheimer (usa)   Bernard Van Ulden (usa)  
2011   David Zabriskie (usa)   Tom Zirbel (usa)   Matthew Busche (usa)  
2012   David Zabriskie (usa)   Tejay Van Garderen (usa)   Brent Bookwalter (usa)  
2013   Tom Zirbel (usa)   Brent Bookwalter (usa)   Nathan Brown (usa)  
2014   Taylor Phinney (usa)   Tom Zirbel (usa)   David Williams (usa)  
2015   Andrew Talansky (usa)   Benjamin King (usa)   David Williams (usa)  
2016   Taylor Phinney (usa)   Tom Zirbel (usa)   Alexey Vermeulen (usa)  
2017   Joey Rosskopf (usa)   Brent Bookwalter (usa)   Neilson Powless (usa)  
2018   Joey Rosskopf (usa)   Chad Haga (usa)   Brent Bookwalter (usa)  

7 victories: David Zabriskie (usa)
3 victories: Taylor Phinney (usa)
2 victories: Christopher Baldwin (usa), Dylan Casey (usa), Joey Rosskopf (usa)