NC NEW ZEALAND
 
 New Zealand
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1934   F. Grose (nzl)  
1935   R. Triner (nzl)  
1936   E. Huges (nzl)  
1937   John Brown (nzl)  
1938   C. Hanson (nzl)  
1945   Thomas Carter (nzl)  
1946   Thomas Carter (nzl)  
1947   Thomas Carter (nzl)  
1948   A. Mobberley (nzl)  
1949   Thomas Carter (nzl)  
1950   E. Lambert (nzl)  
1951   A. Sweeney (nzl)  
1952   L. Payne (nzl)  
1953   N. Geraghty (nzl)  
1954   L. Payne (nzl)  
1955   T. Lankow (nzl)  
1956   L. Parris (nzl)  
1957   Dick Johnstone (nzl)  
1958   L. Payne (nzl)  
1959   A. Ganderton (nzl)  
1960   R. Peoples (nzl)  
1961   Robert Thomson (nzl)  
1962   Laurence Byers (nzl)  
1963   A. Ineson (nzl)  
1964   G. Grey (nzl)  
1965   Tino Tabak (ned)  
1966   G. Hill (nzl)  
1967   John Dean (nzl)  
1968   Mervin Davis (nzl)  
1969   Bruce Biddle (nzl)  
1970   N. Lyster (nzl)  
1971   Vernon John Hanaray (nzl)  
1972   L. Cooper (nzl)  
1973   Vernon John Hanaray (nzl)  
1974   J. Ryder (nzl)  
1975   P. Neale (nzl)  
1976   Blair Stockwell (nzl)  
1976   B. Beeston (nzl)  
1977   Vernon John Hanaray (nzl)  
1978   Jack Swart (nzl)  
1979   Jack Swart (nzl)  
1980   Roger Sumich (nzl)  
1981   Jack Swart (nzl)  
1982   Stephen Cox (nzl)  
1983   E. O`Brien (nzl)  
1984   Jack Swart (nzl)  
1985   C. Griffin (nzl)  
1986   B. Storrie (nzl)  
1987   Graeme Miller (nzl)  
1988   Brian Fowler (nzl)  
1989   Brian Fowler (nzl)  
1990   C. Connell (nzl)  
1991   Chris Nicholson (nzl)  
1992   D. Peterkin (nzl)  
1993   Darien Rush (nzl)  
1994   Ewan McMaster (nzl)   Brian Fowler (nzl)   Ric Reid (nzl)  
1995   Norman Shattock (nzl)   Glenn McLeay (nzl)   Mark Rendell (nzl)  
1996   Ric Reid (nzl)   Gordon McCauley (nzl)   Mark Rendell (nzl)  
1997   Gordon McCauley (nzl)   Brian Fowler (nzl)   Stuart Lowe (nzl)  
1998   Glen Mitchell (nzl)   David Lee (nzl)   John Hume (nzl)  
1999   Glen Mitchell (nzl)   Graeme Miller (nzl)   Francis De Jager (ned)  
2000   Glen Edward Thomson (nzl)   Gregory Henderson (nzl)   Timothy Carswell (nzl)  
2001   Gordon McCauley (nzl)   Stuart Lowe (nzl)   Brendan Vesty (nzl)  
2002   Gordon McCauley (nzl)   Hayden Godfrey (nzl)   Glen Mitchell (nzl)  
2003   Heath Blackgrove (nzl)   Glen Mitchell (nzl)   Robin Reid (nzl)  
2004   Heath Blackgrove (nzl)   Justin Kerr (nzl)   Hayden Roulston (nzl)  
2005   Gordon McCauley (nzl)   Glen Mitchell (nzl)   Hayden Godfrey (nzl)  
2006   Hayden Roulston (nzl)   Hayden Godfrey (nzl)   Robin Reid (nzl)  
2007   Julian Dean (nzl)   Heath Blackgrove (nzl)   Gordon McCauley (nzl)  
2008   Julian Dean (nzl)   Heath Blackgrove (nzl)   Scott Lyttle (nzl)  
2009   Gordon McCauley (nzl)   Joseph Cooper (nzl)   Jason Allen (nzl)  
2010   Jack Bauer (nzl)   Hayden Roulston (nzl)   Julian Dean (nzl)  
2011   Hayden Roulston (nzl)   Gregory Henderson (nzl)   Jeremy Yates (nzl)  
2012   Michael Vink (nzl)   James Williamson (nzl)   Patrick Bevin (nzl)  
2013   Hayden Roulston (nzl)   George Bennett (nzl)   James Oram (nzl)  
2014   Hayden Roulston (nzl)   Jack Bauer (nzl)   Thomas Davison (nzl)  
2015   Joseph Cooper (nzl)   Thomas Davison (nzl)   Jason Christie (nzl)  
2016   Jason Christie (nzl)   Dion Smith (nzl)   Hamish Schreurs (nzl)  
2017   Joseph Cooper (nzl)   Jason Christie (nzl)   Dion Smith (nzl)  
2018   Jason Christie (nzl)   Hayden McCormick (nzl)   Michael Torckler (nzl)  

5 victories: Gordon McCauley (nzl)
4 victories: Thomas Carter (nzl), Hayden Roulston (nzl), Jack Swart (nzl)
3 victories: Vernon John Hanaray (nzl), L. Payne (nzl)
2 victories: Heath Blackgrove (nzl), Jason Christie (nzl), Joseph Cooper (nzl), Julian Dean (nzl), Brian Fowler (nzl), Glen Mitchell (nzl)