Road Track CX MTB BMX

NC LUXEMBURG ITT
 
 Luxemburg
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Christian Poos (lux)   Benoit Joachim (lux)   Steve Fogen (lux)  
2000   Steve Fogen (lux)   Kim Kirchen (lux)   Fränk Schleck (lux)  
2001   Marc Vanacker (lux)   Kim Kirchen (lux)   Vincenzo Centrone (lux)  
2002   Christian Poos (lux)  
2003   Christian Poos (lux)   Pascal Triebel (lux)   Marc Vanacker (lux)  
2004   Benoit Joachim (lux)   Pascal Triebel (lux)   Steve Fries (lux)  
2005   Andy Schleck (lux)   Pascal Triebel (lux)   Daniel Bintz (lux)  
2006   Benoit Joachim (lux)   Christian Poos (lux)   Steve Fries (lux)  
2007   Christian Poos (lux)   Andy Schleck (lux)   Laurent Didier (lux)  
2008   Kim Kirchen (lux)   Christian Poos (lux)   Benoit Joachim (lux)  
2009   Kim Kirchen (lux)   Laurent Didier (lux)   Christian Poos (lux)  
2010   Andy Schleck (lux)   Fränk Schleck (lux)   Christian Poos (lux)  
2011   Christian Poos (lux)   Ralph Diseviscourt (lux)   Laurent Didier (lux)  
2012   Bob Jungels (lux)   Ben Gastauer (lux)   Ralph Diseviscourt (lux)  
2013   Bob Jungels (lux)   Laurent Didier (lux)   Ben Gastauer (lux)  
2014   Laurent Didier (lux)   Bob Jungels (lux)   Alex Kirsch (lux)  
2015   Bob Jungels (lux)   Jempy Drucker (lux)   Laurent Didier (lux)  
2016   Bob Jungels (lux)   Jempy Drucker (lux)   Alex Kirsch (lux)  

5 victories: Christian Poos (lux)
4 victories: Bob Jungels (lux)
2 victories: Benoit Joachim (lux), Kim Kirchen (lux), Andy Schleck (lux)