CycleBase
TODAY
Road Cyclo Cross
MTB Track BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
CN LUXEMBOURG CLM
 
 Luxembourg
 

Palmares
Year   1   2   3  
1999   Christian Poos (lux)   Benoit Joachim (lux)   Steve Fogen (lux)  
2000   Steve Fogen (lux)   Kim Kirchen (lux)   Frank Schleck (lux)  
2001   Marc Vanacker (lux)   Kim Kirchen (lux)   Vincenzo Centrone (lux)  
2002   Christian Poos (lux)  
2003   Christian Poos (lux)   Pascal Triebel (lux)   Marc Vanacker (lux)  
2004   Benoit Joachim (lux)   Pascal Triebel (lux)   Steve Fries (lux)  
2005   Andy Schleck (lux)   Pascal Triebel (lux)   Daniel Bintz (lux)  
2006   Benoit Joachim (lux)   Christian Poos (lux)   Steve Fries (lux)  
2007   Christian Poos (lux)   Andy Schleck (lux)   Laurent Didier (lux)  
2008   Kim Kirchen (lux)   Christian Poos (lux)   Benoit Joachim (lux)  
2009   Kim Kirchen (lux)   Laurent Didier (lux)   Christian Poos (lux)  
2010   Andy Schleck (lux)   Frank Schleck (lux)   Christian Poos (lux)  
2011   Christian Poos (lux)   Ralph Diseviscourt (lux)   Laurent Didier (lux)  
2012   Bob Jungels (lux)   Ben Gastauer (lux)   Ralph Diseviscourt (lux)  
2013   Bob Jungels (lux)   Laurent Didier (lux)   Ben Gastauer (lux)  
2014   Laurent Didier (lux)   Bob Jungels (lux)   Alex Kirsch (lux)  

5 victories: Christian Poos (lux)
2 victories: Benoit Joachim (lux), Bob Jungels (lux), Kim Kirchen (lux), Andy Schleck (lux)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2897
Alexander Kristoff  2361
John Degenkolb  1655
Vincenzo Nibali  1621
Michal Kwiatkowski  1557
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1249
Emma Johansson  996
Anna Van Der Breggen  957
Lisa Brennauer  923
Pauline Ferrand-Prevot  792
»   Standings
VICTORY RANKING
Alexander Kristoff  11
»   Standings
Elizabeth Armitstead  4
  Ashleigh Moolman-Pasio  4
  Anna Van Der Breggen  4
  Kirsten Wild  4
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Richard Porte  303
Alejandro Valverde Belmonte  238
Alexander Kristoff  237
John Degenkolb  232
Michal Kwiatkowski  194
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Anna Van Der Breggen  290
Annemiek Van Vleuten  226
Jolien D`Hoore  220
Elisa Longo Borghini  196
Elizabeth Armitstead  195
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]