NC CROATIA ITT
 
 Croatia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Luka Bakrac (cro)   Martin Cotar (cro)   Dino Zuban (cro)  
1998   Luka Bakrac (cro)   Hrvoje Bosnjak (cro)   Dino Zuban (cro)  
1999   Martin Cotar (cro)   Vladimir Miholjevic (cro)   Hrvoje Bosnjak (cro)  
2000   Martin Cotar (cro)   Vladimir Miholjevic (cro)   Radoslav Rogina (cro)  
2001   Martin Cotar (cro)   Vladimir Miholjevic (cro)   David Demanuele (cro)  
2002   Martin Cotar (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Hrvoje Bosnjak (cro)  
2003   Radoslav Rogina (cro)   Tomislav Danculovic (cro)   Massimo Demarin (cro)  
2004   Matija Kvasina (cro)   Radoslav Rogina (cro)   David Demanuele (cro)  
2005   Martin Cotar (cro)   Luka Bakrac (cro)   David Demanuele (cro)  
2006   Matija Kvasina (cro)   David Demanuele (cro)   Emanuel Kiserlovski (cro)  
2007   Matija Kvasina (cro)   Kristijan Durasek (cro)   David Demanuele (cro)  
2008   Matija Kvasina (cro)   Bruno Radotic (cro)   Martin Cotar (cro)  
2009   Bruno Radotic (cro)   Luka Grubic (cro)   David Demanuele (cro)  
2010   Matija Kvasina (cro)   Bruno Radotic (cro)   Bojan Rafaj (cro)  
2011   Kristijan Durasek (cro)   Matija Kvasina (cro)   Bruno Radotic (cro)  
2012   Vladimir Miholjevic (cro)   Kristijan Durasek (cro)   Matija Kvasina (cro)  
2013   Matija Kvasina (cro)   Bruno Maltar (cro)   Josip Rumac (cro)  
2014   Bruno Maltar (cro)   Josip Rumac (cro)   Emanuel Kiserlovski (cro)  
2015   Matija Kvasina (cro)   Bruno Maltar (cro)   Bojan Gunjevic (cro)  
2016   Matija Kvasina (cro)   Bruno Maltar (cro)   Mijo Bebic (cro)  
2017   [DSQ] Matija Kvasina (cro)   Bruno Radotic (cro)   Bojan Gunjevic (cro)  
2018   Josip Rumac (cro)   Bojan Gunjevic (cro)   Mijo Bebic (cro)  

8 victories: Matija Kvasina (cro)
5 victories: Martin Cotar (cro)
2 victories: Luka Bakrac (cro)