NC CROATIA
 
 Croatia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Martin Cotar (cro)   Zack Fonovic (cro)   Robert Pecnjak (cro)  
1997   Srdan Lustica (cro)   Zack Fonovic (cro)   Eduard Kiserlovski (cro)  
1998   Vladimir Miholjevic (cro)   Martin Cotar (cro)   Sime Pocrnja (cro)  
1999   Martin Cotar (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Hrvoje Miholjevic (cro)  
2000   Vladimir Miholjevic (cro)   Massimo Demarin (cro)   Hrvoje Miholjevic (cro)  
2001   Hrvoje Miholjevic (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Vladimir Miholjevic (cro)  
2002   Massimo Demarin (cro)   Martin Cotar (cro)   Radoslav Rogina (cro)  
2003   Radoslav Rogina (cro)   Hrvoje Miholjevic (cro)   Massimo Demarin (cro)  
2004   Tomislav Danculovic (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Massimo Demarin (cro)  
2005   Matija Kvasina (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Hrvoje Miholjevic (cro)  
2006   Hrvoje Miholjevic (cro)   Massimo Demarin (cro)   David Demanuele (cro)  
2007   Tomislav Danculovic (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Matija Kvasina (cro)  
2008   Tomislav Danculovic (cro)   Vladimir Miholjevic (cro)   Kristijan Durasek (cro)  
2009   Kristijan Durasek (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Emanuel Kiserlovski (cro)  
2010   Radoslav Rogina (cro)   Darko Blazevic (cro)   Luka Grubic (cro)  
2011   Kristijan Durasek (cro)   Tomislav Danculovic (cro)   Matija Kvasina (cro)  
2012   Vladimir Miholjevic (cro)   Kristijan Durasek (cro)   Robert Kiserlovski (cro)  
2013   Robert Kiserlovski (cro)   Radoslav Rogina (cro)   Emanuel Kiserlovski (cro)  
2014   Radoslav Rogina (cro)   Emanuel Kiserlovski (cro)   Matija Kvasina (cro)  
2015   Emanuel Kiserlovski (cro)   Josip Rumac (cro)   Matija Kvasina (cro)  
2016   Radoslav Rogina (cro)   Josip Rumac (cro)   Emanuel Kiserlovski (cro)  
2017   Josip Rumac (cro)   [DSQ] Matija Kvasina (cro)   Bruno Radotic (cro)  
2018   Viktor Potocki (cro)   Mateo Bratic (cro)   Lorenzo Marenzi (cro)  

4 victories: Radoslav Rogina (cro)
3 victories: Tomislav Danculovic (cro), Vladimir Miholjevic (cro)
2 victories: Martin Cotar (cro), Kristijan Durasek (cro), Hrvoje Miholjevic (cro)