NC CROATIA
 
 Croatia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2007   Viena Balen (cro)   Ivana Ruszkowski (cro)   Leopoldina Beljan (cro)  
2008   Viena Balen (cro)   Marina Boduljak (cro)   Ivana Ruszkowski (cro)  
2009   Marina Boduljak (cro)   Mia Radotic (cro)   Jelena Gracin (cro)  
2010   Marina Boduljak (cro)   Mia Radotic (cro)   Wanda Svrakic (cro)  
2011   Mia Radotic (cro)   Maja Marukic (cro)   Jelena Gracin (cro)  
2012   Mia Radotic (cro)   Antonela Ferencic (cro)   Mira Mocan (cro)  
2013   Antonela Ferencic (cro)   Mia Radotic (cro)   Wanda Svrakic (cro)  
2014   Mia Radotic (cro)   Antonela Ferencic (cro)   Wanda Svrakic (cro)  
2015   Mia Radotic (cro)   Antonela Ferencic (cro)   Diana Vrdoljak (cro)  
2016   Mia Radotic (cro)   Antonela Ferencic (cro)   Andrea Husajin (cro)  
2017   Mia Radotic (cro)   Gloria Musa (cro)   Alessandra Musa (cro)  
2018   Mia Radotic (cro)   Alessandra Musa (cro)   Gloria Musa (cro)  

7 victories: Mia Radotic (cro)
2 victories: Viena Balen (cro), Marina Boduljak (cro)