NC VERENIGDE STATEN ITT
 
 United States of America
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1975   Mary Jane Reoch (usa)   Lyn Lemaire (usa)   Margy Saunders (usa)  
1976   Lyn Lemaire (usa)   Mary Jane Reoch (usa)   Hannah North (usa)  
1977   Lyn Lemaire (usa)   Mary Jane Reoch (usa)   Connie Carpenter (usa)  
1978   Esther Salim (usa)   Lyn Lemaire (usa)   Carolyn Peterson (usa)  
1979   Beth Heiden (usa)   Connie Carpenter (usa)   Mary Jane Reoch (usa)  
1980   Beth Heiden (usa)   Mary Jane Reoch (usa)   Elisabeth Davis (usa)  
1981   Connie Carpenter (usa)   Hannah North (usa)   Cynthia Olavarri (usa)  
1982   Rebecca Twigg (usa)   Connie Carpenter (usa)   Debbie De Luca (usa)  
1983   Cynthia Olavarri (usa)   Deborah Schumway (usa)   Susan Ehlers-Sutton (usa)  
1984   Patti Cashman (usa)   Elizabeth Larsen (usa)   Peggy Maass (usa)  
1985   Elizabeth Larsen (usa)  
1986   Jane Marshall (usa)  
1987   Inga Thompson-Benedict (usa)   Rebecca Twigg (usa)   Jane Marshall (usa)  
1988   Phyllis Hines (usa)   Jeannie Golay (usa)   Jane Marshall (usa)  
1989   Jeannie Golay (usa)   Jane Marshall (usa)   Marion Clignet (fra)  
1990   Inga Thompson-Benedict (usa)   Eve Stephenson (usa)   Marion Clignet (fra)  
1991   Inga Thompson-Benedict (usa)   Eve Stephenson (usa)   Maureen Manley (usa)  
1992   Jeannie Golay (usa)   Danute Bankaitis-Davis (usa)   Carol-Ann Bostick (usa)  
1993   Rebecca Twigg (usa)  
1994   Rebecca Twigg (usa)   Eve Stephenson (usa)   Karen Brems-Kurreck (usa)  
1995   Mari Holden-Paulsen (usa)   Jeannie Golay (usa)   Deirdre Demet-Barry (usa)  
1996   Mari Holden-Paulsen (usa)   Alison Dunlap (usa)   Linda Brenneman (usa)  
1997   Elizabeth Emery (usa)   Deirdre Demet-Barry (usa)   Rebecca Twigg (usa)  
1998   Mari Holden-Paulsen (usa)   Karen Brems-Kurreck (usa)   Giana Roberge-Goldberg (usa)  
1999   Mari Holden-Paulsen (usa)   Elizabeth Emery (usa)   Emily Robbins (usa)  
2000   Mari Holden-Paulsen (usa)   Karen Brems-Kurreck (usa)   Pamela Schuster (usa)  
2001   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Mari Holden-Paulsen (usa)   Pamela Schuster (usa)  
2002   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Amber Neben (usa)   Tina Pic (Mayolo) (usa)  
2003   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Deirdre Demet-Barry (usa)   Amber Neben (usa)  
2004   Christine Thorburn (usa)   Amber Neben (usa)   Deirdre Demet-Barry (usa)  
2005   Kristin Armstrong (usa)   Amber Neben (usa)   Christine Thorburn (usa)  
2006   Kristin Armstrong (usa)   Amber Neben (usa)   Christine Thorburn (usa)  
2007   Kristin Armstrong (usa)   Amber Neben (usa)   Christine Thorburn (usa)  
2008   Alison Powers (usa)   Mara Abbott (usa)   Chrissy Ruiter (usa)  
2009   Jessica Phillips (usa)   Evelyn Stevens (usa)   Alison Powers (usa)  
2010   Evelyn Stevens (usa)   Amber Neben (usa)   Mara Abbott (usa)  
2011   Evelyn Stevens (usa)   Amber Neben (usa)   Kristin Armstrong (usa)  
2012   Amber Neben (usa)   Evelyn Stevens (usa)   Alison Powers (usa)  
2013   Carmen Small (usa)   Kristin McGrath (usa)   Alison Powers (usa)  
2014   Alison Powers (usa)   Carmen Small (usa)   Evelyn Stevens (usa)  
2015   Kristin Armstrong (usa)   Carmen Small (usa)   Amber Neben (usa)  
2016   Carmen Small (usa)   Amber Neben (usa)   Kristin Armstrong (usa)  
2017   Amber Neben (usa)   Lauren Stephens (Robertson) (usa)   Leah Thomas (usa)  
2018   Amber Neben (usa)   Tayler Wiles (usa)   Emma White (usa)  

5 victories: Mari Holden-Paulsen (usa)
4 victories: Kristin Armstrong (usa)
3 victories: Kimberley Bruckner-Baldwin (usa), Amber Neben (usa), Inga Thompson-Benedict (usa), Rebecca Twigg (usa)
2 victories: Jeannie Golay (usa), Beth Heiden (usa), Lyn Lemaire (usa), Alison Powers (usa), Carmen Small (usa), Evelyn Stevens (usa)