NC VERENIGDE STATEN
 
 United States of America
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1953   Nancy Nieman (usa)  
1954   Nancy Nieman (usa)  
1956   Nancy Nieman (usa)  
1957   Nancy Nieman (usa)  
1966   Audrey McElmury (usa)  
1967   Nancy Burghart (usa)  
1968   Nancy Burghart (usa)  
1969   Donna Tobias (usa)  
1970   Audrey McElmury (usa)  
1971   Mary Jane Reoch (usa)  
1972   Debbie Bradley (usa)   Jeanne Omelenchuk (usa)   Elleen Brennan (usa)  
1973   Elleen Brennan (usa)   Carole Brennan (usa)   Linda Stein (usa)  
1974   Jane Robinson (usa)   Margy Saunders (usa)   Kim Mumford (usa)  
1975   Linda Stein (usa)   Mary Jane Reoch (usa)   Carole Brennan (usa)  
1976   Connie Carpenter (usa)   Mary Jane Reoch (usa)   Susan Gurney (usa)  
1977   Connie Carpenter (usa)   Jane Buyny (usa)   Barbara Hintzen (usa)  
1978   Barbara Hintzen (usa)   Elisabeth Davis (usa)   Connie Carpenter (usa)  
1979   Connie Carpenter (usa)   Beth Heiden (usa)   Mary Jane Reoch (usa)  
1980   Beth Heiden (usa)   Heidi Hopkins (usa)   Mary Jane Reoch (usa)  
1981   Connie Carpenter (usa)   Cynthia Olavarri (usa)   Madalaine Roese (usa)  
1982   Sue Novara (usa)   Jacqueline Bradley (usa)   Rebecca Twigg (usa)  
1983   Rebecca Twigg (usa)   Janelle Parks (usa)   Cynthia Olavarri (usa)  
1984   Rebecca Daughton (usa)   Pat Engberg (usa)   Aliosn Kellegher (usa)  
1985   Rebecca Daughton (usa)   Kelly Kittredge (usa)   Peggy Maass (usa)  
1986   Katrin Tobin (usa)   Jane Marshall (usa)   Janelle Parks (usa)  
1987   Janelle Parks (usa)   Danute Bankaitis-Davis (usa)   Inga Thompson-Benedict (usa)  
1988   Inga Thompson-Benedict (usa)   Sally Zack (usa)   Ruthie Matthes (usa)  
1989   Juliana Furtado (usa)   Ruthie Matthes (usa)   Laura Peycke (usa)  
1990   Ruthie Matthes (usa)   Marion Clignet (fra)   Karen Livingston-Bliss (usa)  
1991   Inga Thompson-Benedict (usa)   Maureen Manley (usa)   Ruthie Matthes (usa)  
1992   Jeannie Golay (usa)   Inga Thompson-Benedict (usa)   Linda Brenneman (usa)  
1993   Inga Thompson-Benedict (usa)   Karen Brems-Kurreck (usa)   Alison Dunlap (usa)  
1994   Jeannie Golay (usa)   Deirdre Demet-Barry (usa)   Carmen D`Aluisio-Richardson (usa)  
1995   Jeannie Golay (usa)   Laura Charameda (usa)   Julie Young (usa)  
1996   Deirdre Demet-Barry (usa)   Heather Albert-Hall (usa)   Alison Dunlap (usa)  
1997   Louisa Jenkins (usa)   Mari Holden-Paulsen (usa)   Deirdre Demet-Barry (usa)  
1998   Pamela Schuster (usa)   Kendra Kneeland-Wenzel (usa)   Deirdre Demet-Barry (usa)  
1999   Mari Holden-Paulsen (usa)   Julie Young (usa)   Kendra Kneeland-Wenzel (usa)  
2000   Nicole Freedman (usa)   Pamela Schuster (usa)   Mina Pizzini (usa)  
2001   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)   Amber Neben (usa)   Suzanne Sonye (usa)  
2002   Jessica Phillips (usa)   Amber Neben (usa)   Tina Pic (Mayolo) (usa)  
2003   Amber Neben (usa)   Kristin Armstrong (usa)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)  
2004   Kristin Armstrong (usa)   Christine Thorburn (usa)   Tina Pic (Mayolo) (usa)  
2005   Katheryn Curi-Mattis (usa)   Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)   Tina Pic (Mayolo) (usa)  
2006   Kristin Armstrong (usa)   Christine Thorburn (usa)   Amber Neben (usa)  
2007   Mara Abbott (usa)   Kristin Armstrong (usa)   Amber Neben (usa)  
2008   Brooke Miller (usa)   Tina Pic (Mayolo) (usa)   Katherine Carroll (usa)  
2009   Meredith Miller (usa)   Chrissy Ruiter (usa)   Kristen LaSasso (usa)  
2010   Mara Abbott (usa)   Shelley Olds (usa)   Carmen Small (usa)  
2011   Robin Farina (usa)   Andrea Dvorak (usa)   Amanda Miller (usa)  
2012   Megan Guarnier (usa)   Lauren Tucker-Hall (usa)   Carmen Small (usa)  
2013   Jade Wilcoxson (usa)   Lauren Tucker-Hall (usa)   Alison Powers (usa)  
2014   Alison Powers (usa)   Megan Guarnier (usa)   Evelyn Stevens (usa)  
2015   Megan Guarnier (usa)   Coryn Rivera (usa)   Tayler Wiles (usa)  
2016   Megan Guarnier (usa)   Coryn Rivera (usa)   Mandy Heintz (usa)  
2017   Amber Neben (usa)   Coryn Rivera (usa)   Ruth Winder (usa)  
2018   Coryn Rivera (usa)   Megan Guarnier (usa)   Emma White (usa)  

4 victories: Connie Carpenter (usa), Nancy Nieman (usa)
3 victories: Jeannie Golay (usa), Megan Guarnier (usa), Inga Thompson-Benedict (usa)
2 victories: Mara Abbott (usa), Kristin Armstrong (usa), Nancy Burghart (usa), Rebecca Daughton (usa), Audrey McElmury (usa), Amber Neben (usa)