NC UKRAINE ITT
 
 Ukraine
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Elena Tchalykh (rus)   Tamara Poliakova (ukr)   Natalja Kistchuk (ukr)  
1996   Tamara Poliakova (ukr)   Valentina Karpenko (ukr)   Lyudmyla Bavykina (ukr)  
1997   Valentina Karpenko (ukr)   Olena Budovitska (ukr)   Tamara Poliakova (ukr)  
1998   Tamara Poliakova (ukr)   Valentina Karpenko (ukr)   Yulia Murenkaia (ukr)  
1999   Yulia Murenkaia (ukr)   Valentina Karpenko (ukr)   Olena Budovitska (ukr)  
2000   Valentina Karpenko (ukr)   Natalja Kachalka (ukr)   Tamara Poliakova (ukr)  
2001   Tatiana Andriutchenko (ukr)   Tatiana Stiajkina (ukr)   Iryna Chuzhynova-Denisiuk (ukr)  
2002   Tatiana Stiajkina (ukr)   Tatiana Andriutchenko (ukr)   Natalja Kachalka (ukr)  
2005   Iryna Shpylyova (ukr)   Kateryna Krasova (ukr)  
2006   Iryna Shpylyova (ukr)   Tatiana Stiajkina (ukr)   Kateryna Krasova (ukr)  
2007   Lesya Kalitovska (ukr)   Svitlana Galyuk (ukr)   Yelizaveta Bochkaryova (ukr)  
2008   Tatiana Stiajkina (ukr)   Lesya Kalitovska (ukr)   Yevgenia Vysotska (ukr)  
2009   Yevgenia Vysotska (ukr)   Iryna Shpylyova (ukr)   Olena Sharga (ukr)  
2010   Hanna Solovey (ukr)   Svitlana Galyuk (ukr)   Yevgenia Vysotska (ukr)  
2011   [DSQ] Hanna Solovey (ukr)   Svitlana Galyuk (ukr)   Yelizaveta Bochkaryova (ukr)  
2012   Anna Nahirna (ukr)   Olena Pavlukhina (aze)   Yevgenia Vysotska (ukr)  
2013   Valeriya Kononenko (ukr)   Ivana Borovychenko (ukr)   Olena Sharga (ukr)  
2014   Tetyana Riabchenko (ukr)   Valeriya Kononenko (ukr)   Inna Metalnikova (ukr)  
2015   Hanna Solovey (ukr)   Tetyana Riabchenko (ukr)   Olena Sharga (ukr)  
2016   Yevgenia Vysotska (ukr)   Hanna Solovey (ukr)   Tetyana Riabchenko (ukr)  
2017   Yevgenia Vysotska (ukr)   Hanna Solovey (ukr)   Tetyana Riabchenko (ukr)  
2018   Valeriya Kononenko (ukr)   Olena Sharga (ukr)   Olga Shekel (ukr)  

3 victories: Yevgenia Vysotska (ukr)
2 victories: Valentina Karpenko (ukr), Valeriya Kononenko (ukr), Tamara Poliakova (ukr), Iryna Shpylyova (ukr), Hanna Solovey (ukr), Tatiana Stiajkina (ukr)