NC NEW ZEALAND
 
 New Zealand
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1981   D. Zanders (nzl)  
1982   M. McDonald (nzl)  
1983   M. McDonald (nzl)  
1984   K. Erikson (nzl)  
1985   Helen O`Connell (nzl)  
1986   Sue Golder (nzl)  
1987   Sally Fraser (nzl)  
1988   S. Holland (nzl)  
1989   Madonna Harris (nzl)  
1990   Karen Holliday (nzl)  
1991   Joanne Burke (nzl)   Jacqueline Nelson (nzl)   Kathy Lynch (nzl)  
1992   Rosalind Reekie-May (nzl)   Susannah Pryde (nzl)   Leslie Dove (nzl)  
1994   Rebecca Bailey (nzl)   Charlotte Cox (nzl)   Tracy Clark (nzl)  
1995   Tania Duff-Miller (nzl)   Charlotte Cox (nzl)   Jacqueline Nelson (nzl)  
1996   Kathy Lynch (nzl)   Charlotte Cox (nzl)   Janet O`Hara (nzl)  
1997   Maria Hassan (nzl)   Tracy Clark (nzl)   Joanna Lawn (nzl)  
1998   Susannah Pryde (nzl)   Marguerite Ritchie (nzl)   Kirsty Robb (nzl)  
1999   Annalisa Farrell (nzl)   Katri Laike (nzl)   Natalie Beeston (nzl)  
2000   Fiona Carswell-Ramage (nzl)   Tania Duff-Miller (nzl)   Melissa Holt (nzl)  
2001   Melissa Holt (nzl)   Benita Douglas (nzl)   Fiona Carswell-Ramage (nzl)  
2002   Annalisa Farrell (nzl)   Melissa Holt (nzl)   Tamara Boyd (nzl)  
2003   Joanne Kiesanowski (nzl)   Susie Wood (nzl)   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)  
2004   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)   Tamara Boyd (nzl)   Katri Laike (nzl)  
2005   Sarah Ulmer (nzl)   Melissa Holt (nzl)   Kara Northcott (nzl)  
2006   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)   Yvette Hill-Willis (nzl)   Alison Shanks (nzl)  
2007   Alison Shanks (nzl)   Melissa Holt (nzl)   Sarah Ulmer (nzl)  
2008   Melissa Holt (nzl)   Rosara Joseph (nzl)   Kaytee Boyd (nzl)  
2009   Melissa Holt (nzl)   Karen Fulton (nzl)   Tracy Clark (nzl)  
2010   Rushlee Buchanan (nzl)   Linda Melanie Villumsen Serup (nzl)   Kaytee Boyd (nzl)  
2011   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)   Serena Sheridan (nzl)   Rushlee Buchanan (nzl)  
2012   Nicky Samuels (nzl)   Courtney Lowe (nzl)   Kate McIlroy (nzl)  
2013   Courtney Lowe (nzl)   Georgia Williams (nzl)   Joanne Kiesanowski (nzl)  
2014   Rushlee Buchanan (nzl)   Linda Melanie Villumsen Serup (nzl)   Reta Trotman (nzl)  
2015   Linda Melanie Villumsen Serup (nzl)   Sharlotte Lucas (nzl)   Karen Fulton (nzl)  
2016   Rushlee Buchanan (nzl)   Georgia Williams (nzl)   Joanne Kiesanowski (nzl)  
2017   Rushlee Buchanan (nzl)   Georgia Williams (nzl)   Kate McIlroy (nzl)  
2018   Georgia Williams (nzl)   Sharlotte Lucas (nzl)   Grace Anderson (nzl)  

4 victories: Rushlee Buchanan (nzl)
3 victories: Catherine Cheatley (Sell) (nzl), Melissa Holt (nzl)
2 victories: Annalisa Farrell (nzl), M. McDonald (nzl)