NC CROATIA ITT
 
 Croatia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2003   Ivana Ruszkowski (cro)   Anja Jakasa (cro)   Natasa Desnica-Bakrac (cro)  
2007   Ivana Ruszkowski (cro)   Jelena Gracin (cro)   Kristina Skevin (cro)  
2008   Viena Balen (cro)   Maja Marukic (cro)   Marina Boduljak (cro)  
2009   Mia Radotic (cro)   Maja Marukic (cro)   Marina Boduljak (cro)  
2010   Jelena Gracin (cro)   Wanda Svrakic (cro)   Antonela Ferencic (cro)  
2011   Mia Radotic (cro)   Daria Pletikapa (cro)   Jelena Gracin (cro)  
2012   Mia Radotic (cro)   Antonela Ferencic (cro)   Mira Mocan (cro)  
2013   Mia Radotic (cro)   Wanda Svrakic (cro)   Diana Vrdoljak (cro)  
2014   Mia Radotic (cro)   Wanda Svrakic (cro)   Diana Vrdoljak (cro)  
2015   Mia Radotic (cro)   Diana Vrdoljak (cro)   Antonela Ferencic (cro)  
2016   Mia Radotic (cro)   Diana Vrdoljak (cro)   Natasa Sustic (cro)  
2017   Mia Radotic (cro)   Natasa Sustic (cro)  
2018   Mia Radotic (cro)   Maja Bonacic (cro)   Maja Marukic (cro)  

9 victories: Mia Radotic (cro)
2 victories: Ivana Ruszkowski (cro)