NC UNITED KINGDOM
 
 United Kingdom
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
NC Great Britain (BLRC)
1950   Joyce Burton (gbr)   Olwen Conroy (gbr)   Irene Evans (gbr)  
1952   Irene Evans (gbr)   J. Hill (gbr)   Jean McLean (gbr)  
1953   June Thackeray (Oliver) (gbr)   H. Ayres (gbr)   Irene Evans (gbr)  
1954   June Thackeray (Oliver) (gbr)   Muriel Maitland (gbr)   Eileen Cropper (gbr)  
1955   Muriel Maitland (gbr)   June Thackeray (Oliver) (gbr)   Joy Bell (gbr)  
1956   Jacqueline Hewson (gbr)   Beryl French (gbr)   June Thackeray (Oliver) (gbr)  
1957   Margaret Pearce (gbr)   Pat Dews (gbr)   Irene Evans (gbr)  
1958   Cynthia Cary (gbr)   Pat Dews (gbr)   Margaret Crawley (gbr)  
NC United Kingdom
1959   Beryl Burton (gbr)   Millie Robinson (gbr)   Sheila Holmes (gbr)  
1960   Beryl Burton (gbr)   Sheila Holmes (gbr)   Valentine Baxendine (gbr)  
1961   Jo Bowers (gbr)   Beryl Burton (gbr)   Joan Smith (gbr)  
1962   Beryl Burton (gbr)   Patricia Pepper (gbr)   Cynthia Cary (gbr)  
1963   Beryl Burton (gbr)   Patricia Pepper (gbr)   Jo Bowers (gbr)  
1964   Valerie Rushworth (gbr)   Sylvia Beardon (gbr)   Ann Illingworth (gbr)  
1965   Beryl Burton (gbr)   Susan Crow (gbr)   Joanna Kershaw (gbr)  
1966   Beryl Burton (gbr)   Christiane Goodfellow (gbr)   Ann Illingworth (gbr)  
1967   Beryl Burton (gbr)   Barbara Mapplebeck (gbr)   Patricia Pepper (gbr)  
1968   Beryl Burton (gbr)   Barbara Mapplebeck (gbr)   Sylvia Beardon (gbr)  
1969   Ann Horswell (gbr)   Bernadette Swinnerton (gbr)   Patricia Pepper (gbr)  
1970   Beryl Burton (gbr)   Joanna Kershaw (gbr)   Barbara Brown (gbr)  
1971   Beryl Burton (gbr)   Bernadette Swinnerton (gbr)   Ann Bailey (gbr)  
1972   Beryl Burton (gbr)   Ann Bailey (gbr)   Patricia Pepper (gbr)  
1973   Beryl Burton (gbr)   Denise Burton (gbr)   Christiane Goodfellow (gbr)  
1974   Beryl Burton (gbr)   Carol Barton (gbr)   Christiane Goodfellow (gbr)  
1975   Jayne Westbury (gbr)   Denise Burton (gbr)   Catherine Swinnerton (gbr)  
1976   Denise Burton (gbr)   Beryl Burton (gbr)   Carol Barton (gbr)  
1977   Catherine Swinnerton (gbr)   Faith Murray (gbr)   Josephine Randell (gbr)  
1978   Brenda Atkinson (gbr)   Denise Burton (gbr)   Catherine Swinnerton (gbr)  
1979   Brenda Atkinson (gbr)   Catherine Swinnerton (gbr)   Bernadette Griffiths (gbr)  
1980   Julie Earnshaw (gbr)   June Bishop (gbr)   Catherine Swinnerton (gbr)  
1981   Amanda Jones (gbr)   Joan Earnshaw (gbr)   Catherine Swinnerton (gbr)  
1982   Brenda Atkinson (gbr)   Catherine Swinnerton (gbr)   Maria Blower-Porter (gbr)  
1983   Amanda Jones (gbr)   Judith Painter (gbr)   Linda Gornall (gbr)  
1984   Catherine Swinnerton (gbr)   Maria Blower-Porter (gbr)   Muriel Sharp (gbr)  
1985   Brenda Tate (gbr)   Lisa Brambani (gbr)   Vicky Thomas (gbr)  
1986   Lisa Brambani (gbr)   Vicky Thomas (gbr)   Linda Flavell (gbr)  
1987   Lisa Brambani (gbr)   Sally Hodge (gbr)   Linda Gornall (gbr)  
1988   Lisa Brambani (gbr)   Sally Hodge (gbr)   Maria Blower-Porter (gbr)  
1989   Lisa Brambani (gbr)   Sue Wright (gbr)   Maria Blower-Porter (gbr)  
1990   Marie Purvis (gbr)   Allison Butler (gbr)   Maxine Johnson (gbr)  
1991   Marie Purvis (gbr)   Clare Greenwood (gbr)   Linda Gornall (gbr)  
1992   Marie Purvis (gbr)   Sarah Phillips (gbr)   Clare Greenwood (gbr)  
1993   Marie Purvis (gbr)   Maxine Johnson (gbr)   Sarah Phillips (gbr)  
1994   Maxine Johnson (gbr)   Jenny Kershaw (gbr)   Sally Boyden (gbr)  
1995   Marie Purvis (gbr)   Anne Plant (gbr)   Jenny Kershaw (gbr)  
1996   Maria Lawrence (gbr)   Anne Plant (gbr)   Angela Hunter (gbr)  
1997   Maria Lawrence (gbr)   Isla Rowntree (gbr)   Angela Hunter (gbr)  
1998   Megan B├Ąckstedt-Hughes (gbr)   Louise Jones (gbr)   Sally Boyden (gbr)  
1999   Nicole Cooke (gbr)   Yvonne McGregor (gbr)   Ceris Gilfillian (gbr)  
2000   Ceris Gilfillian (gbr)   Caroline Alexander (gbr)   Yvonne McGregor (gbr)  
2001   Nicole Cooke (gbr)   Ceris Gilfillian (gbr)   Sarah Symington (gbr)  
2002   Nicole Cooke (gbr)   Rachel Heal (gbr)   Melanie Sears (gbr)  
2003   Nicole Cooke (gbr)   Rachel Heal (gbr)   Vicky Pincombe (gbr)  
2004   Nicole Cooke (gbr)   Rachel Heal (gbr)   Vicky Pincombe (gbr)  
2005   Nicole Cooke (gbr)   Rachel Heal (gbr)   Emma Davies (gbr)  
2006   Nicole Cooke (gbr)   Lorna Webb (gbr)   Joanna Rowsell-Shand (gbr)  
2007   Nicole Cooke (gbr)   Rachel Heal (gbr)   Helen Wyman (Saunders) (gbr)  
2008   Nicole Cooke (gbr)   Emma Pooley (gbr)   Joanna Rowsell-Shand (gbr)  
2009   Nicole Cooke (gbr)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Emma Pooley (gbr)  
2010   Emma Pooley (gbr)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Nicole Cooke (gbr)  
2011   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Nicole Cooke (gbr)   Sharon Laws (gbr)  
2012   Sharon Laws (gbr)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Emma Pooley (gbr)  
2013   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Laura Kenny (Trott) (gbr)   Danielle Rowe (King) (gbr)  
2014   Laura Kenny (Trott) (gbr)   Danielle Rowe (King) (gbr)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)  
2015   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Alice Barnes (gbr)   Laura Kenny (Trott) (gbr)  
2016   Hannah Barnes (gbr)   Alice Barnes (gbr)   Lucy Garner (gbr)  
2017   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Katie Archibald (gbr)   Hannah Barnes (gbr)  
2018   Jessica Roberts (gbr)   Danielle Rowe (King) (gbr)   Eleanor Dickinson (gbr)  

13 victories: Beryl Burton (gbr)
10 victories: Nicole Cooke (gbr)
5 victories: Marie Purvis (gbr)
4 victories: Lisa Brambani (gbr), Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)
3 victories: Brenda Atkinson (gbr)
2 victories: Amanda Jones (gbr), Maria Lawrence (gbr), Catherine Swinnerton (gbr), June Thackeray (Oliver) (gbr)