Road Track CX MTB XC MTB DH BMX

NC LUXEMBURG ITT
 
 Luxemburg
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2006   Anne-Marie Schmitt (lux)   Isabelle Hoffmann (lux)   Nathalie Lamborelle (lux)  
2007   Christine Majerus (lux)   Anne-Marie Schmitt (lux)   Christine Kovelter (lux)  
2008   Christine Majerus (lux)   Nathalie Lamborelle (lux)   Anne-Marie Schmitt (lux)  
2009   Christine Majerus (lux)   Anne-Marie Schmitt (lux)   Nathalie Lamborelle (lux)  
2010   Christine Majerus (lux)   Anne-Marie Schmitt (lux)   Nathalie Lamborelle (lux)  
2011   Christine Majerus (lux)   Anne-Marie Schmitt (lux)   Nathalie Lamborelle (lux)  
2012   Christine Majerus (lux)   Anne-Marie Schmitt (lux)   Nathalie Lamborelle (lux)  
2013   Christine Majerus (lux)   Nathalie Lamborelle (lux)   Chantal Hoffmann (lux)  
2014   Christine Majerus (lux)   Chantal Hoffmann (lux)   Elise Maes (lux)  
2015   Christine Majerus (lux)   Elise Maes (lux)   Chantal Hoffmann (lux)  
2016   Christine Majerus (lux)   Anne-Sophie Harsch (lux)   Elise Maes (lux)  

10 victories: Christine Majerus (lux)