OLYMPIA`S TOUR
 
 Netherlands
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
1909   Chris Kalkman (ned)   Gerard Van Staveren (ned)   Marinus Gooy (ned)  
Bertus Mulckhuyse (ned)  
1910   Adrie Bellersen (ned)   Gerard Franssen (ned)   Henk Tamse (ned)  
1927   Rudolf Wolke (ger)   Adrianus Jacobus Braspennincx (ned)   Alfred Ebeling (ger)  
1955   Piet Kooijman (ned)   Krijn Post (ned)   Michel Stolker (ned)  
1956   Kees Van De Zande (ned)   Leo Van De Brand (ned)   Jan Van Vliet (ned)  
1957   Adrie Roks (ned)   Jaap Huissoon (ned)   Schalk Verhoef (ned)  
1958   Ab Van Egmond (ned)   Piet Steenvoorden (ned)   Ben Teunisse (ned)  
1959   Huub Zilverberg (ned)   Joop Van Der Putten (ned)   Antoon Van Der Steen (ned)  
1960   Gerard Wesseling (ned)   Nico Walravens (ned)   Alfons Steuten (ned)  
1961   Mik Snijder (ned)   Henk Nijdam (ned)   Jaap De Waard (ned)  
1962   Henk Nijdam (ned)   Arie Den Hartog (ned)   Jan Janssen (ned)  
1963   Jos Dries (bel)   Julien Stevens (bel)   Arie Den Hartog (ned)  
1964   Cor Schuuring (ned)   Jos Van Der Vleuten (ned)   Harry Steevens (ned)  
1965   Harry Steevens (ned)   Dignus Kosten (ned)   Henk Peters (ned)  
1966   Jan Van Der Horst (ned)   Peter Heijnig (ned)   Jørgen Hansen (den)  
1967   Cees Zoontjens (ned)   Rini Wagtmans (ned)   Jan Bols (ned)  
1968   Leen De Groot (ned)   Nanno Bakker (ned)   Frits Hoogerheide (ned)  
1969   Peter Legierse (ned)   Piet Van Der Kruijs (ned)   Jan Aling (ned)  
1970   Frits Schur (ned)   Jo Van Pol (ned)   Mathijs De Koning (ned)  
1971   Cees Priem (ned)   Jan Aling (ned)   Fedor Den Hertog (ned)  
1972   Frits Schur (ned)   Jan Spetgens (ned)   Piet Van Katwijk (ned)  
1973   Fedor Den Hertog (ned)   Aad Van Den Hoek (ned)   Wim De Waal (ned)  
1974   Roy Schuiten (ned)   Ad Dekkers (ned)   Aad Van Den Hoek (ned)  
1975   Hans Langerijs (ned)   Andre Gevers (ned)   Frits Schur (ned)  
1976   Leo Van Vliet (ned)   Arie Hassink (ned)   Fons Van Katwijk (ned)  
1977   Arie Hassink (ned)   Jos Lammertink (ned)   Ad Prinsen (ned)  
1978   Arie Hassink (ned)   Jan Van Houwelingen (ned)   Bert Oosterbosch (ned)  
1979   Jos Lammertink (ned)   Ad Wijnands (ned)   Jan Jonkers (ned)  
1980   Oleg Logvin (urs)   Viatcheslav Dedenov (urs)   Aavo Pikkuus (urs)  
1981   Gerard Schipper (ned)   Gerrit Solleveld (ned)   Alexander Krasnov (urs)  
1982   Gerrit Solleveld (ned)   Alexander Krasnov (urs)   Viktor Manakov (urs)  
1983   Mario Hernig (ger)   Gerard Schipper (ned)   Harald Wolf (ger)  
1984   Asiat Saitov (rus)   Falk Boden (ger)   Erik Breukink (ned)  
1985   John Talen (ned)   Peter Stevenhaagen (ned)   Arjan Jagt (ned)  
1986   Bernd Dittert (ger)   John Talen (ned)   Rob Harmeling (ned)  
1987   Jos Bol (ned)   Eddy Schurer (ned)   Patrick Bol (ned)  
1988   Dirk Meier (ger)   Carsten Wolf (ger)   Louis De Koning (ned)  
1989   Thomas Liese (ger)   Maarten Den Bakker (ned)   Pierre Duin (ned)  
1990   Wilco Zuyderwijk (ned)   Remco Startman (ned)   Thomas Liese (ger)  
1991   Anton Tak (ned)   Erik Dekker (ned)   Servais Knaven (ned)  
1992   Servais Knaven (ned)   Leon Van Bon (ned)   Edwin Ophof (ned)  
1993   Servais Knaven (ned)   Marcel Van Der Vliet (ned)   Antoine Goense (ned)  
1994   Henk Vogels (aus)   Godert De Leeuw (ned)   Gianfranco Contri (ita)  
1995   Danny Nelissen (ned)   Hans Van Dijk (ned)   Tristan Priem (aus)  
1996   Cristiano Citton (ita)   Peter Rogers (aus)   Gianfranco Contri (ita)  
1997   Remco Van Der Ven (ned)   John Van Den Akker (ned)   Cristiano Citton (ita)  
1998   Matthé Pronk (ned)   Marcel Duijn (ned)   Renger Ypenburg (ned)  
1999   Marcel Duijn (ned)   Mathew Hayman (aus)   Coen Boerman (ned)  
2000   Jan Van Velzen (ned)   Tom Hoedemakers (ned)   Joost Legtenberg (ned)  
2002   Mart Louwers (ned)   Sean Sullivan (aus)   Jens Mouris (ned)  
2003   Joost Posthuma (ned)   Yoeri Beyens (bel)   Koen De Kort (ned)  
2004   Thomas Dekker (ned)   Rory Sutherland (aus)   Bas Giling (ned)  
2005   Stef Clement (ned)   Marvin Van Der Pluijm (ned)   Gediminas Bagdonas (ltu)  
2006   Tom Veelers (ned)   Jacob Moe Rasmussen (den)   Rick Flens (ned)  
2007   Thomas Berkhout (ned)   Martijn Maaskant (ned)   Tom Veelers (ned)  
2008   Lars Boom (ned)   Lieuwe Westra (ned)   Johnny Hoogerland (ned)  
2009   Jetse Bol (ned)   Joost Van Leijen (ned)   Tejay Van Garderen (usa)  
2010   Taylor Phinney (usa)   Coen Vermeltfoort (ned)   Jesse Sergent (nzl)  
2011   Jetse Bol (ned)   Jack Bauer (nzl)   Tom Dumoulin (ned)  
2012   Dylan Van Baarle (ned)   Michael Freiberg (aus)   Christoph Pfingsten (ger)  
2013   Dylan Van Baarle (ned)   Peter Koning (ned)   Arno Van Der Zwet (ned)  
2014   Berden De Vries (ned)   Wim Stroetinga (ned)   Jesper Asselman (ned)  
2015   Jetse Bol (ned)   Bob Schoonbroodt (ned)   Nathan Van Hooydonck (bel)  
2016   Cees Bol (ned)   Pavel Sivakov (rus)   Hartthijs De Vries (ned)  
2017   Pascal Eenkhoorn (ned)   Pavel Sivakov (rus)   Stan Dewulf (bel)  
2018   Julius Johansen (den)   Marten Kooistra (ned)   Lars Van Den Berg (ned)