DWARS DOOR WEST-VLAANDEREN
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Driedaagse van West-Vlaanderen
2003   Jaan Kirsipuu (est)   Jimmy Casper (fra)   Lauri Aus (est)  
2004   Robert Bartko (ger)   Jaan Kirsipuu (est)   Kurt Asle Arvesen (nor)  
2006   Niko Eeckhout (bel)   Robbie McEwen (aus)   Matti Breschel (den)  
2007   Jimmy Casper (fra)   Wouter Weylandt (bel)   Stefan Van Dijk (ned)  
2008   Bobbie Traksel (ned)   Niko Eeckhout (bel)   Sergei Ivanov (rus)  
2009   Johnny Hoogerland (ned)   Kevyn Ista (bel)   Jens Mouris (ned)  
2010   Jens Keukeleire (bel)   Kris Boeckmans (bel)   Bobbie Traksel (ned)  
2011   Jesse Sergent (nzl)   Sebastien Rosseler (bel)   Grzegorz Kwiatkowski (pol)  
2012   Julien Vermote (bel)   Jesse Sergent (nzl)   Mikhail Ignatiev (rus)  
2013   Kristof Vandewalle (bel)   Tobias Ludvigsson (swe)   Niki Terpstra (ned)  
2014   Gert Jöeäär (est)   Guillaume Van Keirsbulck (bel)   Johan Le Bon (fra)  
2015   Yves Lampaert (bel)   Anton Vorobyev (rus)   Jesse Sergent (nzl)  
2016   Sean De Bie (bel)   Lukasz Wisniowski (pol)   Nils Politt (ger)  
Dwars door West-Vlaanderen
2017   Jos Van Emden (ned)   Silvan Dillier (sui)   Lasse Norman Hansen (den)  
2018   Remi Cavagna (fra)   Florian Sénéchal (fra)   Frederik Frison (bel)