RONDE VAN SLOWAKIJE
 
 Slovakia
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Rene Andrle (cze)   Kim Kirchen (lux)   Ondrej Fadrny (cze)  
2001   Frantisek Trkal (cze)   Matija Kotnik (slo)   Michal Prusa (cze)  
2003   Ondrej Sosenka (cze)   Cezary Zamana (pol)   Dawid Krupa (pol)  
2004   Piotr Chmielewski (pol)   Dawid Krupa (pol)   Kamil Vrana (cze)  
2005   Martin Prazdnovsky (svk)   Martin Riska (svk)   Eduard Vorganov (rus)  
2006   Radoslav Romanik (pol)   Rene Andrle (cze)   Kristoffer Gudmund Nielsen (den)  
2007   Joost Van Leijen (ned)   Martin Mares (cze)   Marcin Sapa (pol)  
2008   Kristoffer Gudmund Nielsen (den)   Peter Kusztor (hun)   Sergey Firsanov (rus)  
2009   Leigh Howard (aus)   Stefan Schäfer (ger)   Pasquale Muto (ita)  
2010   Robert Vrecer (slo)   Timon Seubert (ger)   Maros Kovac (svk)  
2011   Nikita Novikov (rus)   Tomislav Danculovic (cro)   Kristijan Durasek (cro)  
2012   Enrico Rossi (ita)   Alexander Prishpetniy (rus)   Davide Rebellin (ita)  
2013   Petr Vakoc (cze)   Tim Mikelj (slo)   Maros Kovac (svk)  
2014   Oleksandr Polivoda (ukr)   Kristjan Fajt (slo)   Matija Kvasina (cro)  
2015   Davide Vigano (ita)   Matthias Krizek (aut)   Pawel Cieslik (pol)  
2016   Mauro Finetto (ita)   Vitaliy Buts (ukr)   Kirill Pozdnyakov (aze)  
2017   Jan Tratnik (slo)   Mattia Cattaneo (ita)   Piotr Brozyna (pol)  
2018   Julian Alaphilippe (fra)   Jan Tratnik (slo)   Cesare Benedetti (ita)