CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
 

Palmares
Year   1   2   3  
1997   Graeme Obree (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)   Jonathan Clay (gbr)  
1998   Stuart Dangerfield (gbr)   David Millar (gbr)   Tim Buckle (gbr)  
1999   Chris Newton (gbr)   David Millar (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2000   Chris Newton (gbr)   Tim Buckle (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2001   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Julian Ramsbottom (gbr)  
2002   Michael Hutchinson (irl)   Zak Carr (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2003   Stuart Dangerfield (gbr)   Julian Winn (gbr)   Kevin Dawson (gbr)  
2004   Michael Hutchinson (irl)   Kevin Dawson (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2005   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2006   Jason McIntyre (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2007   David Millar (gbr)   Chris Newton (gbr)   Michael Hutchinson (irl)  
2008   Michael Hutchinson (irl)   Wouter Sybrandy (ned)   Matt Bottrill (gbr)  
2009   Bradley Wiggins (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Chris Newton (gbr)  
2010   Bradley Wiggins (gbr)   Christopher Froome (gbr)   Geraint Thomas (gbr)  
2011   Alex Dowsett (gbr)   Stephen Cummings (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2012   Alex Dowsett (gbr)   Douglas Dewey (gbr)   Matt Clinton (gbr)  
2013   Alex Dowsett (gbr)   Matt Bottrill (gbr)   Ben Swift (gbr)  
2014   Bradley Wiggins (gbr)   Geraint Thomas (gbr)   Alex Dowsett (gbr)  

4 victories: Stuart Dangerfield (gbr)
3 victories: Alex Dowsett (gbr), Michael Hutchinson (irl), Bradley Wiggins (gbr)
2 victories: Chris Newton (gbr)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2669
Alberto Contador Velasco  2011
Philippe Gilbert  1632
Vincenzo Nibali  1615
John Degenkolb  1577
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Emma Johansson  1346
Marianne Vos  1270
Lisa Brennauer  1014
Pauline Ferrand-Prevot  904
Elizabeth Armitstead  840
»   Standings
VICTORY RANKING
Daniel Ricardo Diaz  3
»   Standings
Hannah Barnes  3
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Rohan Dennis  110
Richard Porte  86
Cadel Evans  76
Tom Dumoulin  64
Ruben Fernandez Andujar  52
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]