Road Track CX MTB XC MTB DH BMX

NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Graeme Obree (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)   Jonathan Clay (gbr)  
1998   Stuart Dangerfield (gbr)   David Millar (gbr)   Tim Buckle (gbr)  
1999   Chris Newton (gbr)   David Millar (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2000   Chris Newton (gbr)   Tim Buckle (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)  
2001   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Julian Ramsbottom (gbr)  
2002   Michael Hutchinson (irl)   Zak Carr (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2003   Stuart Dangerfield (gbr)   Julian Winn (gbr)   Kevin Dawson (gbr)  
2004   Michael Hutchinson (irl)   Kevin Dawson (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)  
2005   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2006   Jason McIntyre (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2007   David Millar (gbr)   Chris Newton (gbr)   Michael Hutchinson (irl)  
2008   Michael Hutchinson (irl)   Wouter Sybrandy (ned)   Matthew Bottrill (gbr)  
2009   Bradley Wiggins (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Chris Newton (gbr)  
2010   Bradley Wiggins (gbr)   Chris Froome (gbr)   Geraint Thomas (gbr)  
2011   Alex Dowsett (gbr)   Stephen Cummings (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)  
2012   Alex Dowsett (gbr)   Douglas Dewey (gbr)   Matt Clinton (gbr)  
2013   Alex Dowsett (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)   Ben Swift (gbr)  
2014   Bradley Wiggins (gbr)   Geraint Thomas (gbr)   Alex Dowsett (gbr)  
2015   Alex Dowsett (gbr)   Edmund Bradbury (gbr)   Ryan Perry (gbr)  
2016   Alex Dowsett (gbr)   James Gullen (gbr)   Ryan Perry (gbr)  

5 victories: Alex Dowsett (gbr)
4 victories: Stuart Dangerfield (gbr)
3 victories: Michael Hutchinson (irl), Bradley Wiggins (gbr)
2 victories: Chris Newton (gbr)