CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
 

Palmares
Year   1   2   3  
1997   Graeme Obree (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)   Jonathan Clay (gbr)  
1998   Stuart Dangerfield (gbr)   David Millar (gbr)   Tim Buckle (gbr)  
1999   Chris Newton (gbr)   David Millar (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2000   Chris Newton (gbr)   Tim Buckle (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2001   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Julian Ramsbottom (gbr)  
2002   Michael Hutchinson (irl)   Zak Carr (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2003   Stuart Dangerfield (gbr)   Julian Winn (gbr)   Kevin Dawson (gbr)  
2004   Michael Hutchinson (irl)   Kevin Dawson (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2005   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2006   Jason McIntyre (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2007   David Millar (gbr)   Chris Newton (gbr)   Michael Hutchinson (irl)  
2008   Michael Hutchinson (irl)   Wouter Sybrandy (ned)   Matt Bottrill (gbr)  
2009   Bradley Wiggins (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Chris Newton (gbr)  
2010   Bradley Wiggins (gbr)   Christopher Froome (gbr)   Geraint Thomas (gbr)  
2011   Alex Dowsett (gbr)   Stephen Cummings (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2012   Alex Dowsett (gbr)   Douglas Dewey (gbr)   Matt Clinton (gbr)  
2013   Alex Dowsett (gbr)   Matt Bottrill (gbr)   Ben Swift (gbr)  

4 victories: Stuart Dangerfield (gbr)
3 victories: Alex Dowsett (gbr), Michael Hutchinson (irl)
2 victories: Chris Newton (gbr), Bradley Wiggins (gbr)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2218
Christopher Froome  2083
Joaquin Rodriguez Oliver  1975
Peter Sagan  1915
Vincenzo Nibali  1867
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Emma Johansson  1382
Marianne Vos  1104
Ellen Van Dijk  716
Giorgia Bronzini  611
Elizabeth Armitstead  525
»   Standings
VICTORY RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  7
»   Standings
Kirsten Wild  7
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alberto Contador Velasco  308
Fabian Cancellara  260
Niki Terpstra  200
  Sep Vanmarcke  200
Peter Sagan  183
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  320
Emma Johansson  240
Anna Van Der Breggen  220
Ellen Van Dijk  195
Elisa Longo Borghini  130
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2014 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]