CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
Widgets
PC Tablet Phone
 
NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Graeme Obree (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)   Jonathan Clay (gbr)  
1998   Stuart Dangerfield (gbr)   David Millar (gbr)   Tim Buckle (gbr)  
1999   Chris Newton (gbr)   David Millar (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2000   Chris Newton (gbr)   Tim Buckle (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)  
2001   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Julian Ramsbottom (gbr)  
2002   Michael Hutchinson (irl)   Zak Carr (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2003   Stuart Dangerfield (gbr)   Julian Winn (gbr)   Kevin Dawson (gbr)  
2004   Michael Hutchinson (irl)   Kevin Dawson (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)  
2005   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2006   Jason McIntyre (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2007   David Millar (gbr)   Chris Newton (gbr)   Michael Hutchinson (irl)  
2008   Michael Hutchinson (irl)   Wouter Sybrandy (ned)   Matthew Bottrill (gbr)  
2009   Bradley Wiggins (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Chris Newton (gbr)  
2010   Bradley Wiggins (gbr)   Chris Froome (gbr)   Geraint Thomas (gbr)  
2011   Alex Dowsett (gbr)   Stephen Cummings (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)  
2012   Alex Dowsett (gbr)   Douglas Dewey (gbr)   Matt Clinton (gbr)  
2013   Alex Dowsett (gbr)   Matthew Bottrill (gbr)   Ben Swift (gbr)  
2014   Bradley Wiggins (gbr)   Geraint Thomas (gbr)   Alex Dowsett (gbr)  
2015   Alex Dowsett (gbr)   Edmund Bradbury (gbr)   Ryan Perry (gbr)  

4 victories: Stuart Dangerfield (gbr), Alex Dowsett (gbr)
3 victories: Michael Hutchinson (irl), Bradley Wiggins (gbr)
2 victories: Chris Newton (gbr)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2977
Alexander Kristoff  2363
Alberto Contador Velasco  2114
Greg Van Avermaet  1809
Vincenzo Nibali  1614
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Elizabeth Armitstead  961
Lisa Brennauer  928
Emma Johansson  884
Anna Van Der Breggen  882
Jolien D`Hoore  773
»   Standings
VICTORY RANKING
Alexander Kristoff  18
»   Standings
Kirsten Wild  9
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  350
Alberto Contador Velasco  307
Richard Porte  304
Rui Alberto Faria Costa  274
Simon Spilak  269
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Elizabeth Armitstead  315
Elisa Longo Borghini  296
Anna Van Der Breggen  290
Annemiek Van Vleuten  226
Jolien D`Hoore  220
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]