CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
 

Palmares
Year   1   2   3  
1997   Graeme Obree (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)   Jonathan Clay (gbr)  
1998   Stuart Dangerfield (gbr)   David Millar (gbr)   Tim Buckle (gbr)  
1999   Chris Newton (gbr)   David Millar (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2000   Chris Newton (gbr)   Tim Buckle (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2001   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Julian Ramsbottom (gbr)  
2002   Michael Hutchinson (irl)   Zak Carr (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2003   Stuart Dangerfield (gbr)   Julian Winn (gbr)   Kevin Dawson (gbr)  
2004   Michael Hutchinson (irl)   Kevin Dawson (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2005   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2006   Jason McIntyre (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2007   David Millar (gbr)   Chris Newton (gbr)   Michael Hutchinson (irl)  
2008   Michael Hutchinson (irl)   Wouter Sybrandy (ned)   Matt Bottrill (gbr)  
2009   Bradley Wiggins (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Chris Newton (gbr)  
2010   Bradley Wiggins (gbr)   Christopher Froome (gbr)   Geraint Thomas (gbr)  
2011   Alex Dowsett (gbr)   Stephen Cummings (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2012   Alex Dowsett (gbr)   Douglas Dewey (gbr)   Matt Clinton (gbr)  
2013   Alex Dowsett (gbr)   Matt Bottrill (gbr)   Ben Swift (gbr)  
2014   Bradley Wiggins (gbr)   Geraint Thomas (gbr)   Alex Dowsett (gbr)  

4 victories: Stuart Dangerfield (gbr)
3 victories: Alex Dowsett (gbr), Michael Hutchinson (irl), Bradley Wiggins (gbr)
2 victories: Chris Newton (gbr)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2972
Alexander Kristoff  2361
John Degenkolb  1655
Vincenzo Nibali  1652
Greg Van Avermaet  1546
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1249
Emma Johansson  992
Lisa Brennauer  928
Anna Van Der Breggen  881
Pauline Ferrand-Prevot  748
»   Standings
VICTORY RANKING
Alexander Kristoff  11
»   Standings
Elizabeth Armitstead  4
  Ashleigh Moolman-Pasio  4
  Anna Van Der Breggen  4
  Kirsten Wild  4
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  338
Richard Porte  303
Alexander Kristoff  237
John Degenkolb  232
Joaquim Rodriguez Oliver  230
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Anna Van Der Breggen  290
Annemiek Van Vleuten  226
Jolien D`Hoore  220
Elisa Longo Borghini  196
Elizabeth Armitstead  195
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]