CycleBase
TODAY
Road Track
CX MTB BMX
SEARCH
Search cyclists
Search race
Advanced Search
DATABASE
Calendars
Teams
Rankings
Analysis
Doping
MY CYCLEBASE
E-mail
Password
No account yet? Sign up for FREE!
       
SERVICE
Contact
RSS Feeds
PC Tablet Phone
 
NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
 

Palmares
Year   1   2   3  
1997   Graeme Obree (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)   Jonathan Clay (gbr)  
1998   Stuart Dangerfield (gbr)   David Millar (gbr)   Tim Buckle (gbr)  
1999   Chris Newton (gbr)   David Millar (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2000   Chris Newton (gbr)   Tim Buckle (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2001   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Julian Ramsbottom (gbr)  
2002   Michael Hutchinson (irl)   Zak Carr (gbr)   Stuart Dangerfield (gbr)  
2003   Stuart Dangerfield (gbr)   Julian Winn (gbr)   Kevin Dawson (gbr)  
2004   Michael Hutchinson (irl)   Kevin Dawson (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2005   Stuart Dangerfield (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2006   Jason McIntyre (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Jonathan Dayus (gbr)  
2007   David Millar (gbr)   Chris Newton (gbr)   Michael Hutchinson (irl)  
2008   Michael Hutchinson (irl)   Wouter Sybrandy (ned)   Matt Bottrill (gbr)  
2009   Bradley Wiggins (gbr)   Michael Hutchinson (irl)   Chris Newton (gbr)  
2010   Bradley Wiggins (gbr)   Christopher Froome (gbr)   Geraint Thomas (gbr)  
2011   Alex Dowsett (gbr)   Stephen Cummings (gbr)   Matt Bottrill (gbr)  
2012   Alex Dowsett (gbr)   Douglas Dewey (gbr)   Matt Clinton (gbr)  
2013   Alex Dowsett (gbr)   Matt Bottrill (gbr)   Ben Swift (gbr)  
2014   Bradley Wiggins (gbr)   Geraint Thomas (gbr)   Alex Dowsett (gbr)  

4 victories: Stuart Dangerfield (gbr)
3 victories: Alex Dowsett (gbr), Michael Hutchinson (irl), Bradley Wiggins (gbr)
2 victories: Chris Newton (gbr)

 
CYCLEBASE RANKING
Alejandro Valverde Belmonte  2812
Alberto Contador Velasco  1835
John Degenkolb  1770
Alexander Kristoff  1718
Philippe Gilbert  1622
»   Standings
CYCLEBASE RANKING
Marianne Vos  1270
Emma Johansson  1193
Lisa Brennauer  1011
Pauline Ferrand-Prevot  904
Elizabeth Armitstead  850
»   Standings
VICTORY RANKING
Mark Cavendish  6
  Hichem Chabane  6
  Richard Porte  6
»   Standings
Ashleigh Moolman-Pasio  4
»   Standings
UCI WORLD RANKING
Richard Porte  198
Rohan Dennis  114
Nairo Alexander Quintana Rojas  106
John Degenkolb  102
Michal Kwiatkowski  89
»   Results & Standings
UCI CDM WOMEN
Jolien D`Hoore  120
Amy Pieters  100
Ellen Van Dijk  85
Lucinda Brand  70
Chloe Hosking  60
»   Results & Standings
SPONSORS
© www.cyclebase.nl / Fatec Engineering 1995-2015 | [ colophon ] [ sitemap ] [ cookies ]