Road Track CX MTB XC MTB DH BMX

NC UNITED KINGDOM ITT
 
 United Kingdom
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Yvonne McGregor (gbr)   Natascha Maes (bel)   Melanie Sears (gbr)  
2000   Ceris Gilfillian (gbr)   Sarah Symington (gbr)   Yvonne McGregor (gbr)  
2001   Sally Ashbridge (gbr)   Natascha Maes (bel)   Rachel Horn (gbr)  
2004   Frances Newstead (gbr)   Wendy Houvenaghel (gbr)   Emma Davies (gbr)  
2005   Julia Shaw (gbr)   Rachel Heal (gbr)   Brenda Pennell (gbr)  
2006   Rebecca Romero (gbr)   Wendy Houvenaghel (gbr)   Julia Shaw (gbr)  
2007   Wendy Houvenaghel (gbr)   Caroline Kloiber (gbr)   Rebecca Romero (gbr)  
2008   Sharon Laws (gbr)   Julia Shaw (gbr)   Jessica Allen (gbr)  
2009   Emma Pooley (gbr)   Wendy Houvenaghel (gbr)   Julia Shaw (gbr)  
2010   Emma Pooley (gbr)   Julia Shaw (gbr)   Wendy Houvenaghel (gbr)  
2011   Wendy Houvenaghel (gbr)   Julia Shaw (gbr)   Sarah Storey (gbr)  
2012   Wendy Houvenaghel (gbr)   Julia Shaw (gbr)   Emma Trott (gbr)  
2013   Joanna Rowsell-Shand (gbr)   Elizabeth Deignan (Armitstead) (gbr)   Katie Colclough (gbr)  
2014   Emma Pooley (gbr)   Kate Archibald (gbr)   Sarah Storey (gbr)  
2015   Hayley Simmonds (gbr)   Molly Weaver (gbr)   Sarah Storey (gbr)  
2016   Hayley Simmonds (gbr)   Claire Rose (Galloway) (gbr)   Sarah Storey (gbr)  

3 victories: Wendy Houvenaghel (gbr), Emma Pooley (gbr)
2 victories: Hayley Simmonds (gbr)