NC UNITED KINGDOM
 
 United Kingdom
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1909   William Bailey (gbr)  
1912   William Bailey (gbr)  
1913   William Bailey (gbr)  
1968   Trevor Bull (gbr)   Tony Gowland (gbr)   Tony Birkett (gbr)  
1969   Reg Barnett (gbr)   Trevor Bull (gbr)  
1970   Reg Barnett (gbr)   Geoffrey Wiles (gbr)   Trevor Bull (gbr)  
1971   Gordon Johnson (aus)   Reg Barnett (gbr)   Reginald Harris (gbr)  
1972   Reg Barnett (gbr)   Trevor Bull (gbr)   Tony Gowland (gbr)  
1973   Reg Barnett (gbr)   Trevor Bull (gbr)   Geoffrey Wiles (gbr)  
1974   Reginald Harris (gbr)   Trevor Bull (gbr)   Nigel Dean (gbr)  
1975   Trevor Bull (gbr)   Reginald Harris (gbr)   Alan Williams (gbr)  
1976   Alan Williams (gbr)   Trevor Bull (gbr)   Keith Hanson (gbr)  
1977   Mick Bennett (gbr)   Trevor Bull (gbr)   Steve Heffernan (gbr)  
1978   Ian Hallam (gbr)   Paul Medhurst (gbr)   Mick Bennett (gbr)  
1979   Ian Hallam (gbr)   Dave Rowe (gbr)   Ian Banbury (gbr)  
1980   Ernie Crutchlow (gbr)   Ian Hallam (gbr)   Dave Watkins (gbr)  
1981   Ian Hallam (gbr)   Dave Watkins (gbr)   Anthony James (gbr)  
1982   Dave Le Grys (gbr)   Andy Hayes (gbr)   J. Tudor (gbr)  
1983   Terrence Tinsley (gbr)   Dave Le Grys (gbr)   Andy Hayes (gbr)  
1984   Terrence Tinsley (gbr)   Paul Swinnerton (gbr)   Dave Le Grys (gbr)  
1989   Paul McHugh (gbr)  
1990   Paul McHugh (gbr)  
1991   Paul McHugh (gbr)  
1992   Paul McHugh (gbr)  
1993   Paul McHugh (gbr)  
1998   Craig McLean (gbr)   Chris Hoy (gbr)  
1999   Craig McLean (gbr)  
2000   Craig McLean (gbr)   Chris Hoy (gbr)   Andrew Slater (gbr)  
2001   Craig McLean (gbr)   Andrew Slater (gbr)   Alwyn McMath (gbr)  
2002   Andrew Slater (gbr)  
2003   Ross Edgar (gbr)   Jamie Staff (gbr)   Barney Storey (gbr)  
2004   Ross Edgar (gbr)   Matthew Haynes (gbr)   Marco Librizzi (gbr)  
2005   Craig McLean (gbr)   Matthew Crampton (gbr)   Marco Librizzi (gbr)  
2006   Craig McLean (gbr)   Ross Edgar (gbr)   Chris Hoy (gbr)  
2007   Ross Edgar (gbr)   Chris Hoy (gbr)   Matthew Crampton (gbr)  
2008   Matthew Crampton (gbr)   Craig McLean (gbr)   David Daniell (gbr)  
2009   Chris Hoy (gbr)   Matthew Crampton (gbr)   Jason Kenny (gbr)  
2010   Jason Kenny (gbr)   Matthew Crampton (gbr)   Chris Hoy (gbr)  
2011   Chris Hoy (gbr)   David Daniell (gbr)   Jason Kenny (gbr)  
2012   Callum Skinner (gbr)   Lewis Alexander Oliva (gbr)   Matthew Crampton (gbr)  
2013   Jason Kenny (gbr)   Peter Mitchell (gbr)   Matthew Crampton (gbr)  
2014   Callum Skinner (gbr)   Matthew Crampton (gbr)   Philip Hindes (gbr)  
2015   Lewis Alexander Oliva (gbr)   Matthew Rotherham (gbr)   Jonathan Mitchell (gbr)  
2017   Ryan Owens (gbr)   Joseph Truman (gbr)   Lewis Alexander Oliva (gbr)  
2018   Jack Carlin (gbr)   Lewis Alexander Oliva (gbr)   Matthew Rotherham (gbr)  

6 victories: Craig McLean (gbr)
5 victories: Paul McHugh (gbr)
4 victories: Reg Barnett (gbr)
3 victories: William Bailey (gbr), Ross Edgar (gbr), Ian Hallam (gbr)
2 victories: Trevor Bull (gbr), Chris Hoy (gbr), Jason Kenny (gbr), Callum Skinner (gbr), Terrence Tinsley (gbr)