NC FRANCE ITT
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Thierry Marie (fra)   Pascal Lance (fra)   Bruno Thibout (fra)  
1996   Eddy Seigneur (fra)   Laurent Brochard (fra)   Christophe Moreau (fra)  
1998   Gilles Maignan (fra)   Francisque Teyssier (fra)   Christophe Bassons (fra)  
1999   Gilles Maignan (fra)   Christophe Moreau (fra)   Frédéric Finot (fra)  
2000   Francisque Teyssier (fra)   Eddy Seigneur (fra)   Christophe Moreau (fra)  
2001   Florent Brard (fra)   Christophe Moreau (fra)   Eddy Seigneur (fra)  
2002   Eddy Seigneur (fra)   David Moncoutie (fra)   Laurent Lefèvre (fra)  
2003   Eddy Seigneur (fra)   Stephane Barthe (fra)   Nicolas Portal (fra)  
2004   Eddy Seigneur (fra)   Christophe Moreau (fra)   Frédéric Finot (fra)  
2005   Sylvain Chavanel (fra)   Didier Rous (fra)   Frédéric Finot (fra)  
2006   Sylvain Chavanel (fra)   Didier Rous (fra)   Christophe Kern (fra)  
2007   Benoit Vaugrenard (fra)   Dimitri Champion (fra)   Nicolas Vogondy (fra)  
2008   Sylvain Chavanel (fra)   Christophe Kern (fra)   Noam Lelarge (fra)  
2009   Jean-Christophe Péraud (fra)   Sylvain Chavanel (fra)   David Le Lay (fra)  
2010   Nicolas Vogondy (fra)   Sylvain Chavanel (fra)   Laszlo Bodrogi (hun)  
2011   Christophe Kern (fra)   Christophe Riblon (fra)   Geoffroy Lequatre (fra)  
2012   Sylvain Chavanel (fra)   Jérémy Roy (fra)   Yoann Paillot (fra)  
2013   Sylvain Chavanel (fra)   Jérémy Roy (fra)   Johan Le Bon (fra)  
2014   Sylvain Chavanel (fra)   Anthony Roux (fra)   Maxime Bouet (fra)  
2015   Jerome Coppel (fra)   Stephane Rossetto (fra)   Sylvain Chavanel (fra)  
2016   Thibaut Pinot (fra)   Anthony Roux (fra)   Tony Gallopin (fra)  
2017   Pierre Latour (fra)   Yoann Paillot (fra)   Anthony Roux (fra)  
2018   Pierre Latour (fra)   Tony Gallopin (fra)   Benjamin Thomas (fra)  

6 victories: Sylvain Chavanel (fra)
4 victories: Eddy Seigneur (fra)
2 victories: Pierre Latour (fra), Gilles Maignan (fra)