NC SWITZERLAND U23
 
 Switzerland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2009   Julien Taramarcaz (sui)   Matthias Rupp (sui)   Romain Beney (sui)  
2010   Arnaud Grand (sui)   Matthias Rupp (sui)   Mathias Flückiger (sui)  
2011   Arnaud Grand (sui)   Valentin Scherz (sui)   Michael Winterberg (sui)  
2012   Fabian Lienhard (sui)   Lars Förster (sui)   Dario Stauble (sui)  
2013   Lars Förster (sui)   Lukas Müller (sui)   Fabian Lienhard (sui)  
2014   Lars Förster (sui)   Severin Sägesser (sui)   Fabian Lienhard (sui)  
2015   Fabian Lienhard (sui)   Andri Frischknecht (sui)   Timon Rüegg (sui)  
2016   Timon Rüegg (sui)   Simon Vitzthum (sui)   Johan Jacobs (sui)  
2017   Johan Jacobs (sui)   Timon Rüegg (sui)   Kevin Kuhn (sui)  
2018   Timon Rüegg (sui)   Johan Jacobs (sui)   Kevin Kuhn (sui)  
2019   Loris Rouiller (sui)   Kevin Kuhn (sui)   Gilles Mottiez (sui)  

2 victories: Lars Förster (sui), Arnaud Grand (sui), Fabian Lienhard (sui), Timon Rüegg (sui)