NC BELGIUM ITT
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Marc Streel (bel)   Johan Museeuw (bel)   Bert Roesems (bel)  
1999   Marc Streel (bel)   Bert Roesems (bel)   Thierry Marichal (bel)  
2000   Rik Verbrugghe (bel)   Marc Streel (bel)   Leif Hoste (bel)  
2001   Leif Hoste (bel)   Bert Roesems (bel)   Glenn D`Hollander (bel)  
2002   Marc Wauters (bel)   Bert Roesems (bel)   Ludo Dierckxsens (bel)  
2003   Marc Wauters (bel)   Leif Hoste (bel)   Bert Roesems (bel)  
2004   Bert Roesems (bel)   Marc Wauters (bel)   Leif Hoste (bel)  
2005   Marc Wauters (bel)   Bert Roesems (bel)   Frank Vandenbroucke (bel)  
2006   Leif Hoste (bel)   Bert Roesems (bel)   Marc Wauters (bel)  
2007   Leif Hoste (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Jurgen Van Den Broeck (bel)  
2008   Stijn Devolder (bel)   Leif Hoste (bel)   Dominique Cornu (bel)  
2009   Maxime Monfort (bel)   Sebastien Rosseler (bel)   Dominique Cornu (bel)  
2010   Stijn Devolder (bel)   Sebastien Rosseler (bel)   Leif Hoste (bel)  
2011   Philippe Gilbert (bel)   Ben Hermans (bel)   Dominique Cornu (bel)  
2012   Kristof Vandewalle (bel)   Ben Hermans (bel)   Philippe Gilbert (bel)  
2013   Kristof Vandewalle (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Julien Vermote (bel)  
2014   Kristof Vandewalle (bel)   Tim Wellens (bel)   Pieter Serry (bel)  
2015   Jurgen Van Den Broeck (bel)   Yves Lampaert (bel)   Kristof Vandewalle (bel)  
2016   Victor Campenaerts (bel)   Yves Lampaert (bel)   Ben Hermans (bel)  
2017   Yves Lampaert (bel)   Victor Campenaerts (bel)   Ben Hermans (bel)  
2018   Victor Campenaerts (bel)   Thomas De Gendt (bel)   Yves Lampaert (bel)  

3 victories: Leif Hoste (bel), Kristof Vandewalle (bel), Marc Wauters (bel)
2 victories: Victor Campenaerts (bel), Stijn Devolder (bel), Marc Streel (bel)