NC BELGIUM
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1894   Leon Houa (bel)   Alexei Schmidt (bel)   Leon Chisogne (bel)  
1895   Henri Luyten (bel)   Rene Nulens (bel)  
Jean Walrant (bel)  
1896   Henri Luyten (bel)   Georges Van Oolen (bel)   Henri Marnette (bel)  
1897   Henri Bertrand (bel)   Virlee (bel)   Jozef Berckmans (bel)  
1898   Henri Bertrand (bel)   Virlee (bel)   Georges Luyten (bel)  
1899   Jules Degeetere (bel)   Alphonse Seys (bel)   Fritz Vanderstuyft (bel)  
1900   Mathieu Quoidbach (bel)   Hubert Meura (bel)   Williot (bel)  
1901   Paul Burger (bel)   Van Horenbeek (bel)   Arthur Vanderstuyft (bel)  
1902   Jules Defrance (bel)  
1903   Arthur Vanderstuyft (bel)   Julien "Samson" Lootens (bel)   Pierre Cnops (bel)  
Francois D`Haen (bel)  
1904   Jules Salès (bel)   Arthur Vanderstuyft (bel)   Théodore Salès (bel)  
1905   Dieudonne Jamar (bel)   Henri Devroye (bel)   Joseph Achten (bel)  
1907   Francois Verstraeten (bel)   Camille Haeck (bel)   Robert Wancourt (bel)  
1908   Francois Verstraeten (bel)   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Louis Coolsaet (bel)  
1909   Cyrille Van Hauwaert (bel)   Dieudonne Jamar (bel)   Alfons Spiessens (bel)  
1910   Henri Hanlet (bel)   Michel Debaets (bel)   Marcel Buysse (bel)  
1911   Odiel Defraye (bel)   Jules Masselis (bel)   Cyrille Van Hauwaert (bel)  
1912   Omer Verschoore (bel)   Felicien Salmon (bel)   Henri Devroye (bel)  
1913   Joseph Van Daele (bel)   Jan Van Ingelghem (bel)   Jean Rossius (bel)  
1914   Victor Dethier (bel)   Joseph Van Daele (bel)   Louis Mottiat (bel)  
1919   Jean Rossius (bel)   Joseph Van Daele (bel)   Louis Mottiat (bel)  
1920   Jules Van Hevel (bel)   Louis Mottiat (bel)   René Vermandel (bel)  
1921   Jules Van Hevel (bel)   René Vermandel (bel)   Louis Mottiat (bel)  
1922   René Vermandel (bel)   Philippe Thys (bel)   Félix Sellier (bel)  
1923   Félix Sellier (bel)   Maurice De Waele (bel)   René Vermandel (bel)  
1924   René Vermandel (bel)   Félix Sellier (bel)   Denis Verschueren (bel)  
1925   Gérard Debaets (bel)   August Verdyck (bel)   Denis Verschueren (bel)  
1926   Félix Sellier (bel)   Julien Delbecque (bel)   Maurice Depauw (bel)  
1927   August Mortelmans (bel)   Julien Delbecque (bel)   Léopold Matton (bel)  
1928   Joseph Dervaes (bel)   Félix Sellier (bel)   Raymond De Corte (bel)  
1929   Joseph Wauters (bel)   Georges Ronsse (bel)   Alfred Hamerlinck (bel)  
1930   Joseph Wauters (bel)   Joseph Dervaes (bel)   Alfred Hamerlinck (bel)  
1931   Alfons Schepers (bel)   Emile Joly (bel)   Gustaaf Van Slembrouck (bel)  
1932   Georges Lemaire (bel)   Gustaaf Van Slembrouck (bel)   Michel Van Vlockhoven (bel)  
1933   Louis Duerloo (bel)   Joseph Vanderhaegen (bel)   Constant Huys (bel)  
1934   Louis Roels (bel)   Emile Bruneau (bel)   Joseph Vanderhaegen (bel)  
1935   Gustaaf Danneels (bel)   Joseph Demuysere (bel)   Felicien Vervaecke (bel)  
1936   Jean Aerts (bel)   Louis Hardiquest (bel)   Michel D`Hooghe (bel)  
1937   Karel Kaers (bel)   Maurice Raes (bel)   Adelin Van Simaeys (bel)  
1938   Petrus Van Theemsche (bel)   Hubert Deltour (bel)   Marcel Kint (bel)  
1939   Marcel Kint (bel)   Albertin Disseaux (bel)  
Roger Vandendriessche (bel)  
1940   Odiel Van Den Meerschaut (bel)   Andre Maelbrancke (bel)   Gustaaf Van Overloop (bel)  
1941   Andre Defoort (bel)   Gustaaf Van Overloop (bel)   Achiel De Backer (bel)  
1942   Andre Maelbrancke (bel)   Albert Sercu (bel)   Lucien Vlaemynck (bel)  
1943   Rik Van Steenbergen (bel)   Georges Claes (bel)   Robert Van Eenaeme (bel)  
1945   Rik Van Steenbergen (bel)   Odiel Van Den Meerschaut (bel)   Jean Bogaerts (bel)  
1946   Emile Masson (bel)   Alberic Schotte (bel)   Maurice Van Herzele (bel)  
1947   Emile Masson (bel)   Jacques Geus (bel)   Maurice Meersman (bel)  
1948   Achiel Buysse (bel)   Alberic Schotte (bel)   Ernest Sterckx (bel)  
1949   Valere Ollivier (bel)   Raymond Impanis (bel)   Prosper Depredomme (bel)  
1950   Albert Ramon (bel)   Alberic Schotte (bel)   Valere Ollivier (bel)  
1951   Lode Anthonis (bel)   Edward Peeters (bel)   Emmanuel Thoma (bel)  
1952   Joseph Schils (bel)   Robert Vanderstockt (bel)   Marcel De Mulder (bel)  
1953   Alois Van Steenkiste (bel)   Florent Rondele (bel)   Stan Ockers (bel)  
1954   Rik Van Steenbergen (bel)   Roger Decock (bel)   Rene De Smet (bel)  
1955   Emiel Van Cauter (bel)   Germain Derycke (bel)   Jan Storms (bel)  
1956   Andre Vlayen (bel)   Frans Schoubben (bel)   Karel Clerckx (bel)  
1957   Andre Vlayen (bel)   Roger Verplaetse (bel)   Karel Clerckx (bel)  
1958   Rik Van Looy (bel)   Joseph Planckaert (bel)   Frans Aerenhouts (bel)  
1959   Petrus Oellibrandt (bel)   Jan Adriaenssens (bel)   Daniel Denys (bel)  
1960   Frans De Mulder (bel)   Willy Vannitsen (bel)   Arthur Decabooter (bel)  
1961   Michel Van Aerde (bel)   Arnould Flecy (bel)   Jos Hoevenaers (bel)  
1962   Joseph Planckaert (bel)   Guillaume Van Tongerloo (bel)   Emile Daems (bel)  
1963   Rik Van Looy (bel)   Louis Proost (bel)   Frans Aerenhouts (bel)  
1964   Edward Sels (bel)   Willy Bocklant (bel)   Frans Melckenbeeck (bel)  
1965   Walter Godefroot (bel)   Eddy Merckx (bel)   Arthur Decabooter (bel)  
1966   Guido Reybrouck (bel)   Robert Lelangue (bel)   Jos Huysmans (bel)  
1967   Jos Boons (bel)   Willy In `t Ven (bel)   Emile Bodart (bel)  
1968   Julien Stevens (bel)   Ferdinand Bracke (bel)   Guido Reybrouck (bel)  
1969   Roger De Vlaeminck (bel)   Walter Godefroot (bel)   Alfons De Bal (bel)  
1970   Eddy Merckx (bel)   Herman Vanspringel (bel)   Jean-Pierre Monseré (bel)  
1971   Herman Vanspringel (bel)   Jos Spruyt (bel)   Willy Vanneste (bel)  
1972   Walter Godefroot (bel)   Eddy Merckx (bel)   Albert Van Vlierberghe (bel)  
1973   Frans Verbeeck (bel)   Eddy Merckx (bel)   Willy Planckaert (bel)  
1974   Roger Swerts (bel)   Ludo Van Staeyen (bel)   Johan De Muynck (bel)  
1975   Willy Teirlinck (bel)   Walter Planckaert (bel)   Eddy Merckx (bel)  
1976   Freddy Maertens (bel)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Willy Teirlinck (bel)  
1977   Michel Pollentier (bel)   Joseph Bruyere (bel)   Paul Wellens (bel)  
1978   Michel Pollentier (bel)   Willy Teirlinck (bel)   Marcel Laurens (bel)  
1979   Gery Verlinden (bel)   Eddy Schepers (bel)   Marc Renier (bel)  
1980   Jos Jacobs (bel)   Dirk Heirweg (bel)   Eddy Schepers (bel)  
1981   Roger De Vlaeminck (bel)   Gery Verlinden (bel)   Benjamin Vermeulen (bel)  
1982   Frank Hoste (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)   Fons De Wolf (bel)  
1983   Lucien Van Impe (bel)   Marc Sergeant (bel)   Michel Dernies (bel)  
1984   Eric Vanderaerden (bel)   Eddy Planckaert (bel)   Frank Hoste (bel)  
1985   Paul Haghedooren (bel)   Claude Criquielion (bel)   Rudy Dhaenens (bel)  
1986   Marc Sergeant (bel)   Hendrik Devos (bel)   Etienne De Wilde (bel)  
1987   Ferdi Van Den Haute (bel)   Jean-Pierre Heynderickx (bel)   Herman Frison (bel)  
1988   Etienne De Wilde (bel)   Herman Frison (bel)   Jean-Philippe Vandenbrande (bel)  
1989   Carlo Bomans (bel)   Eddy Planckaert (bel)   Fons De Wolf (bel)  
1990   Claude Criquielion (bel)   Edwig Van Hooydonck (bel)   Frank Van Den Abeele (bel)  
1991   Benjamin Van Itterbeeck (bel)   Jim Van De Laer (bel)   Wilfried Peeters (bel)  
1992   Johan Museeuw (bel)   Johan Capiot (bel)   Johan Devos (bel)  
1993   Alain Van Den Bossche (bel)   Guy Nulens (bel)   Carlo Bomans (bel)  
1994   Wilfried Nelissen (bel)   Michel Van Haecke (bel)   Peter Verbeken (bel)  
1995   Wilfried Nelissen (bel)   Tom Steels (bel)   Johan Museeuw (bel)  
1996   Johan Museeuw (bel)   Geert Van Bondt (bel)   Johan Bruyneel (bel)  
1997   Tom Steels (bel)   Ludo Dierckxsens (bel)   Kurt Van De Wouwer (bel)  
1998   Tom Steels (bel)   Carlo Bomans (bel)   Peter Van Petegem (bel)  
1999   Ludo Dierckxsens (bel)   Michel Van Haecke (bel)   Axel Merckx (bel)  
2000   Axel Merckx (bel)   Frank Vandenbroucke (bel)   Rik Verbrugghe (bel)  
2001   Ludovic Capelle (bel)   Fabien De Waele (bel)   Michel Van Haecke (bel)  
2002   Tom Steels (bel)   Ludovic Capelle (bel)   Gert Vanderaerden (bel)  
2003   Geert Omloop (bel)   Jurgen Van Goolen (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)  
2004   Tom Steels (bel)   Geert Omloop (bel)   Geert Verheyen (bel)  
2005   Serge Baguet (bel)   Kevin Van Impe (bel)   Nico Sijmens (bel)  
2006   Niko Eeckhout (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Tom Boonen (bel)  
2007   Stijn Devolder (bel)   Tom Boonen (bel)   Philippe Gilbert (bel)  
2008   Jurgen Roelandts (bel)   Sven Vanthourenhout (bel)   Niko Eeckhout (bel)  
2009   Tom Boonen (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Kristof Goddaert (bel)  
2010   Stijn Devolder (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Frederik Veuchelen (bel)  
2011   Philippe Gilbert (bel)   Gianni Meersman (bel)   Jelle Wallays (bel)  
2012   Tom Boonen (bel)   Kristof Goddaert (bel)   Sven Vandousselaere (bel)  
2013   Stijn Devolder (bel)   Gianni Meersman (bel)   Jan Bakelants (bel)  
2014   Jens Debusschere (bel)   Roy Jans (bel)   Tom Boonen (bel)  
2015   Preben Van Hecke (bel)   Jurgen Roelandts (bel)   Greg Van Avermaet (bel)  
2016   Philippe Gilbert (bel)   Tim Wellens (bel)   Greg Van Avermaet (bel)  
2017   Oliver Naesen (bel)   Sep Vanmarcke (bel)   Jasper Stuyven (bel)  
2018   Yves Lampaert (bel)   Philippe Gilbert (bel)   Jasper Stuyven (bel)  

4 victories: Tom Steels (bel)
3 victories: Stijn Devolder (bel), Rik Van Steenbergen (bel)
2 victories: Henri Bertrand (bel), Tom Boonen (bel), Roger De Vlaeminck (bel), Philippe Gilbert (bel), Walter Godefroot (bel), Henri Luyten (bel), Emile Masson (bel), Johan Museeuw (bel), Wilfried Nelissen (bel), Michel Pollentier (bel), Félix Sellier (bel), Jules Van Hevel (bel), Rik Van Looy (bel), René Vermandel (bel), Francois Verstraeten (bel), Andre Vlayen (bel), Joseph Wauters (bel)